اسکون لیمو و کرنبری


پایگاه خبری لقمه: اسکون (Scone) هم نوعی شیرینی و هم نوعی نان محسوب می شود که شیرینی کمی دارد. آن را به شکل دایره یا مثلثی می پزند و ترجیحا باید در همان روز خورده شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، اسکون لیمو و کرنبری از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. اسکون (Scone) هم نوعی شیرینی و هم نوعی نان محسوب می شود که شیرینی کمی دارد. آن را به شکل دایره یا مثلثی می پزند و ترجیحا باید در همان روز خورده شود.


اسکون لیمو و کرنبری 
 
مواد لازم:
 
آرد  ۲ پیمانه
شکر  ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری
نمک  ۱/۴ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو  ۱ قاشق غذاخوری
کره  ۱/۲ پیمانه
خامه ۱/۲ پیمانه
شیر  ۱/۴ تکه
تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
وانیل  ۱/۴ قاشق چای خوری
کرنبری  ۱ پیمانه
پودر قند  ۱ پیمانه
آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1-از قبل فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
 
2- آرد را با شکر، بیکینگ پودر و نمک در کاسه ی بزرگی الک کنید. رنده پوست لیمو را اضافه کنید.
 
3- تکه های کره (سرد) را به آن ها اضافه کرده و با هم ترکیب کنید. تکه های کوچک کره در خمیر دیده می شود و به همین دلیل خمیر یکدستی نخواهید داشت.
 
4-در کاسه ای دیگر، خامه را با شیر، تخم مرغ و وانیل بزنید. آن ها را به ترکیب آرد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
 
5- خمیر را روی سطح کار گذاشته و با دست کمی ورز دهید. سپس آن را پهن کنید. کرنبری ها را در خمیر فشار داده و چندین بار خمیر را جمع کرده و دوباره پهن کنید.
 
6-خمیر را به شکل دایره ای به قطر ۲۵ سانتی متر باز کرده و آن را مانند برش های پیتزا به ۸ قسمت مساوی برش بزنید.
 
7- اسکون ها را با فاصله در سینی فر بچینید و با قلمو روی آن ها کمی شیر بمالید. آن ها را برای حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا از رو کمی قهوه ای شوند، بپزید. آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.
 
8-پودر قند و آبلیمو را با هم بزنید و با کمک چنگال روی اسکون ها بریزید. اسکون ها را برای ۱ ساعت قبل از سرو کنار بگذارید تا رویه سفت شود.
 
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی اسکون لیمو و کرنبری:
 
 
1- کره را به شکل قطعات کوچک تر برش دهید.
 
2- اگر دسترسی دارید به جای وانیل، از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.
 
3- از کرنبری تازه، یخ زده و یا خشک استفاده کنید.
 
4- با این میزان مواد ۸ عدد اسکون بزرگ خواهید داشت. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از : آشپزباشی

کد: 11037 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد بازدید: 2520 ساعت: 9:50 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۴۴ درصد مرگ و میرهای افراد با تغذیه ناسالم مرتبط است پایگاه خبری لقمه: پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبو...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  پیش غذاهای سالم تر فست فودها! راستش را بگویید! اگر دلتان بخواهد یک وعده فست‌فود ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انتقاد یک خلبان از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما سرو می شود در پی انتشار گزارشی در ایسنا با عنوان «چرا دیگر در هواپیماها آبگوشت سرو نمی‌شود؟»، خلبان یکی از شرکت‌های هواپیمایی در تماس با این خبرگزاری از کیفیت بد غذاهایی که در هواپیما برای مسافران و گردشگران سرو می‌شود، انتقاد کرد.
نکته های کلیدی و ساده : بدون رژیم گرفتن، وزن خود را کاهش دهیم هر چند رژیم های غذایی لاغری بسیاری وجود دارند که ممکن است بتوانند به شما کمک کنند وزنتان را کم کنید اما این برنامه های غذایی در عین حال احساس شدید گرسنگی را به همراه دارند و ولع خوردن را پس از مدتها افزایش می دهند.
تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.
ناخن‌های سالم با تغذیه‌ سالم سلامت ناخن‌ها هم مانند دیگر اعضای بدن در گروی تغذیه‌ مناسب و سالم است.