مغولستان ۴ هزار تن گوشت به ایران صادر کرد


پایگاه خبری لقمه: بر اساسا توافق صورت گرفته میان دو شرکت مغولی، صادرات گوشت گوسفندی از این کشور به ایران کلید خورد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل از خبرگزاری مغولستان «مونتسیم»، بر اساس توافق صورت گرفته میان شرکت بازرگانی  «اکو فود تریدینگ» و شرکت «دراخان میت فودز» این کشور، ۴ هزار تن گوشت گوسفندی در روز جمعه به ایران صادر شد.  

 
در همین حال مقامات این دو شرکت گفتند: صادرات گوشت به ایران موجب افزایش سهم بازار صادرات محصولات خارجی مغولستان می شود.  
 
همچنین مقامات وزارت کشاورزی مغولستان اعلام کردند، مغولستان قادر به صادرات بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت در سال است و اگر از این ظرفیت به طور کامل استفاده شود، کیفیت گوشت مغولی در بازارهای بین المللی به طرز گسترده ای به اطلاع همگان می رسد و این موضوع موجب بهبود اوضاع اقتصادی دامداران مغولستانی می شود.  

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :مهر

کد: 11093 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۳ تير بازدید: 1647 ساعت: 12:57 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مسمومیت های غذایی باور نکردنی! همه ساله در جهان افراد زیادی به خاطر بروز مسمومیت ...

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذاهای خطرناک را بشناسید هر جای دنیا غذای مخصوص خود را دارد. اما بعضی از این غذاها هستند که امتحان کردن آنها واقعا جرات می‌خواهد، چرا که خوردن آنها ممکن است منجر به مرگی دردناک شود! فکر نکنید با غذاهای عجیب و غریبی سر و کار داریم!
15 چربی سوز خوشمزه را بشناسید خوش‌اندام شدن نیاز به اراده و برنامه‌ریزی درست دارد. در این مقاله 15 ماده‌ی غذایی مفید را معرفی می‌کنیم که به چربی سوزی و خوش‌اندامی شما کمک زیادی می‌کنند.
بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.