معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هروز کارخانه امروز با حضور در نانوایی گل گندم وافع در فرعی میدان باباطاهر شهر همدان اظهار کرد: امروز این نانوایی را به عنوان نخستین واحد صنف نانوایان بشردوست در استان و کشور معرفی می‌کنیم.

 
وی با بیان اینکه این اقدام بشردوستانه با هدف ایجاد ارتباط و پلی میان افراد توانمند و نیازمند و هدایت کمک‌های داوطلبانه مردم انجام شده است، افزود: این نانوایی به سبب رفتار خوشی که با مشتریان و کارکنان خود داشته و در محلی قرار دارد که بیشترین میزان مراجعه مسافران و گردشگران را پاسخ می‌دهد، انتخاب شده است.
 
کارخانه با تأکید بر لزوم افزایش زمینه‌های تبلیغ و معرفی سایر واحدهای صنفی بشردوست به مردم عنوان کرد: تا کنون معلم، مدرسه و شهربازی بشردوست را در استان معرفی کرده‌ایم و نخستین نانوایی بشردوست را هم امروز به مردم معرفی می‌کنیم و امیدواریم با معرفی افراد خیر و بشردوست استانمان را به عنوان بشردوستانه در کشور معرفی کنیم.
 
وی ادامه داد: با توجه به گردشگرپذیر بودن استان همدان و تردد مسافران، این‌گونه حرکت‌های می‌تواند در رشد صنعت گردشگری استان موثر واقع شود.
 
رئیس اتحادیه نانوایان همدان نیز در سخنانی گفت: هم اکنون 25 نانوایی به صورت خیریه بخشی از پخت روزانه خود را در اختیار نیازمندان قرار می‌دهند.
 
محمد شوندی درباره افزایش قیمت نان هم گفت: حدود سه سال است که با وجود تورم دستمزد کارگران این صنف افزایشی نداشته و درخواست افزایش قیمت نان را اعلام کرده‌ایم اما تا کنون قیمتی مصوب نشده است.
 
وی ادامه داد: افزایش قیمت نان برای نانوایی‌های دولتی لحاظ خواهد شد و نانوایی‌های آزدپز از این امر مستثنی هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 4723 ساعت: 3:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
7 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
8 بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
9 رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران؛ گام نخست برای رسیدن به دولت مردمی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير
10 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
11 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هر یك كیلوگرم اضافه وزن، 5 درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد معاون فدراسیون بین المللی دیابت با اشاره به اینكه ...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با روش چنگال لاغر شوید! آیا رژیمی را سراغ دارید که در آن هر چه می‌خواهیم بتوانیم بخوریم اما با این حال لاغر شویم؟
از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.
چه میوه‌هایی را چه وقت بخوریم؟ یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف 2 تا 4 واحد میوه در روز ضروری است، گفت: میوه‌ها دربردارنده انواع ویتامین، مواد معدنی مانند فیبر غذایی، آنتی اکسیدان، کلسیم، فسفر و پتاسیم هستند که بدن به این مواد نیاز زیادی دارد اما برخی از آن‌ها نباید همراه غذا مصرف شوند و برخی را قبل یا بعد از غذا باید خورد.