معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، هروز کارخانه امروز با حضور در نانوایی گل گندم وافع در فرعی میدان باباطاهر شهر همدان اظهار کرد: امروز این نانوایی را به عنوان نخستین واحد صنف نانوایان بشردوست در استان و کشور معرفی می‌کنیم.

 
وی با بیان اینکه این اقدام بشردوستانه با هدف ایجاد ارتباط و پلی میان افراد توانمند و نیازمند و هدایت کمک‌های داوطلبانه مردم انجام شده است، افزود: این نانوایی به سبب رفتار خوشی که با مشتریان و کارکنان خود داشته و در محلی قرار دارد که بیشترین میزان مراجعه مسافران و گردشگران را پاسخ می‌دهد، انتخاب شده است.
 
کارخانه با تأکید بر لزوم افزایش زمینه‌های تبلیغ و معرفی سایر واحدهای صنفی بشردوست به مردم عنوان کرد: تا کنون معلم، مدرسه و شهربازی بشردوست را در استان معرفی کرده‌ایم و نخستین نانوایی بشردوست را هم امروز به مردم معرفی می‌کنیم و امیدواریم با معرفی افراد خیر و بشردوست استانمان را به عنوان بشردوستانه در کشور معرفی کنیم.
 
وی ادامه داد: با توجه به گردشگرپذیر بودن استان همدان و تردد مسافران، این‌گونه حرکت‌های می‌تواند در رشد صنعت گردشگری استان موثر واقع شود.
 
رئیس اتحادیه نانوایان همدان نیز در سخنانی گفت: هم اکنون 25 نانوایی به صورت خیریه بخشی از پخت روزانه خود را در اختیار نیازمندان قرار می‌دهند.
 
محمد شوندی درباره افزایش قیمت نان هم گفت: حدود سه سال است که با وجود تورم دستمزد کارگران این صنف افزایشی نداشته و درخواست افزایش قیمت نان را اعلام کرده‌ایم اما تا کنون قیمتی مصوب نشده است.
 
وی ادامه داد: افزایش قیمت نان برای نانوایی‌های دولتی لحاظ خواهد شد و نانوایی‌های آزدپز از این امر مستثنی هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11420 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 4729 ساعت: 3:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
3 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
4 صندوق سبز برای نخستین‌بار در کشور ایجاد می‌شود ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
6 نخستین و تنها آنالیزور تمام خودکار زعفران در ایران ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
7 ارسال نخستین محموله بزرگترین قرارداد تجاری زعفران جهان به قطر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر
8 بررسی و تصویب نظام نامه امور حلال سازمان ملی استاندارد ایران ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲ شهريور
9 رویداد هم‌افزایی مدیریت ایران؛ گام نخست برای رسیدن به دولت مردمی ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۳ تير
10 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
11 ۷۰۰ هزار دوز واکسن کرونای کوواکس به زودی به ایران می رسد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این ادویه مخدر را مصرف نکنید خبرهای جدیدی در راه است. مواظب آنچه مصرف می کنید باشید. عنوان گیاهی هم در پی محصولات مختلف قابل اعتماد نیستند.
پخت «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی ممنوع است/مشکلات فرهنگی در تولید و مصرف نان صنعتی پایگاه خبری لقمه: مجری طرح توسعه نان صنعتی شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: طبق قانون، پخت و فروش «نان شیرینی» در واحدهای نان صنعتی به ویژه واحدهای دارای ظرفیت بالای 20 تن ممنوع است. سازمان های تعزیرات و حمایت، اتحادیه ها و ستاد تنظیم بازار باید بازرسی و نظارت کنند.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی این مقاله به محتوای تغذیه‌ای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی می‌پردازد.
جنگ نرم با چاقی آنچه می‌خوریم در شکل‌دهی ظاهر ما نقشی اساسی دارد یعنی اگر اضافه وزن دارید یا به چاقی شکمی مبتلا هستید، دلیل آن مصرف بیش از نیاز بدن به انرژی یا همان کالری است.