آغاز روند کاهش قیمت پیاز /قیمت تا ۱۵ روز آینده متعادل می شود


پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی از آغاز روند کاهش قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: حداکثر طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده قیمت این محصول در بازار کاملا متعادل خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حسین اصغری در گفتگویی با بیان اینکه زیان کشاورزان پیازکار در سالهای گذشته باعث کاهش میل آنان به کشت این محصول شد، اظهارداشت: البته این اتفاق امسال فقط درباره محصول عرضه تابستان ما رخ داد ضمن اینکه در سالجاری مقداری هم با عقب افتادگی تولید مواجه بودیم یعنی کشت انجام شده اما با تاخیر ۲۰ روزه عرضه به بازار مواجه بودیم.

 
وی اضافه کرد: خوشبختانه از هفته گذشته روند کاهش قیمت پیاز در بازار آغاز شده که دلیل آن نیز عرضه محصول تولیدی در استانهای مختلف کشور بوده است.
 
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در میادین میوه و تره بار قیمت این محصول کاهش چشمگیری داشته و به کیلویی ۲۰۵۰ تومان رسیده است، گفت:
 
به گفته وی قیمت پیاز امروز نسبت به روز گذشته بسته به کیفیت محصول بین ۳۰۰ تا ۵۰۰ تومان کاهش یافته است.
 
اصغری درباره اینکه ما هر سال در زمینه تولید صیفی جاتی مانند گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیاز، هویج و غیره با چنین معضلاتی مواجه هستیم؛ وزارت جهاد کشاورزی بالاخره چه زمانی قصد دارد یک الگوی کشت مناسب برای تولید این محصولات تدوین کند؟، افزود: کشت محصولات به استان ها ابلاغ می شود، میزان اجرایی شدن آن توسط استانها نیاز به یکسری زیرساخت ها و عوامل تشویقی و تنبیهی دارد که آن را قابل اجرا کند.
 
وی ادامه داد: ما هر سال سطح زیر کشت استانهای مختلف را در محصولات مختلف دقیقا اعلام می کنیم اما اینکه چیزی در استان اتفاق می افتد به عوامل مختلفی چون بازار، اقلیم و ... بستگی دارد ضمن اینکه از این پس نیز ما با کاهش منابع آبی مواجه هستیم و در بسیاری از نقاط نمی توانیم سطح زیر کشت قبلی را حفظ کنیم بلکه مجبوریم با افزایش عملکرد در واحد سطح کار را پیش ببریم.
 
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه اجرای طرح الگوی کشت و مقید بودن به آن از سوی کشاورزان  نیاز به اهرم های بازدارنده و تشویقی دارد، افزود: ما برنامه هایی برای این منظوز در دستور کار داریم وقتی تدوین الگوی کشت در کشور رخ دهد اهرم های آن نیز در نظر گرفته می شود.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 11426 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد بازدید: 1817 ساعت: 10:29 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توافق ایران و آمریکا چه اثری بر بازار جهانی گندم دارد؟ / کاهش هزینه حمل‌ونقل در کانون توجه بازار ۱۴۰۵ شنبه ۳۰ خرداد
2 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
3 قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
4 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
5 تاثیر بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت چه می‌تواند باشد؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ بهمن
6 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
7 قیمت جدید روغن پس از حذف ارز ترجیحی اعلام شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ دي
8 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
9 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
10 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف بستنی برای کودکان زیر 3 سال ممنوع کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی‌های دانشگاه علوم پز...

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت