با آب آرتیشو کبد خود را پاکسازی کنید


پایگاه خبری لقمه: به گفته پزشکان تغذیه در انگلیس آب آرتیشو به علت داشتن ترکیبات آنتیاکسیدانی نیرومندی که دارند پاککننده مناسب کبد است، متخصصان میگویند برای بهره بردن از فواید این سبزی کافی است آرتیشو را در آب بخیسانید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این سبزی حاوی ترکیبات سینارین و سیلیمارین است که تقویت کننده کبد و پاکسازیکننده است و در صورتی که مبتلا به سیروس کبدی باشید میتواند مشکل را درمان کنند. طبق مقالهای که در این رابطه در Daily mail منتشر شده است، آرتیشو سموم را از بدن دفع کرده و به کارکرد بهتر دستگاه گوارش کمک میکند.

 
جلوی نفخ را میگیرد و باعث صافی شکم میشود. ارتیشو مزه تلخی دارد. اگر آن را به تنهایی استفاده میکنید میتوانید کمی عسل یا شکر به آن بیفزایید اما نوشیدن آبی که آرتیشو در آن خیسانده شده نیز فواید مشابه مصرف خود آرتیشو را دارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 11442 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد بازدید: 2491 ساعت: 3:03 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص هشت میوه شیرین مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...

  هفت ماده نفاخ را بشناسید لقمه:

  اگر از یبوست رنج می برید، بخوانید اگر به یبوست مبتلا هستید حتما به پزشک مراجعه کنید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
غذاهای کاهش دهنده استرس تنش و استرس چیزی است که همه ما داریم اما تفاوت در نحوه برخورد با آن است. مدیریت استرس وسیله ای قدرتمند در کسب بهبودی است. چون استرس زیاد، بر سلامت جسمی اثر می گذارد.راه های زیادی برای مقابله با آن وجود دارد که یکی از آن ها رعایت رژیم غذایی است.
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها در یکی از آخرین توضیحات ارائه‌شده در مجله نیویورک‌تایمز درباره علم خارق‌العاده اعتیاد به هله‌هوله‌ها یا همان خوراکی‌های ناسالم واقعیت قدرت بالای این موادغذایی برای برانگیختن اشتهای افراد حتی به عنوان یک واکنش فیزیولوژیکی انکار نشده و البته در عین حال این موضوع هم عنوان شده که این اتفاق در پی یک استراتژی مشخص از سوی کارخانه‌های تولید این نوع مواد خوراکی در حال بسط و گسترش است...