صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
پایگاه خبری لقمه: بادامزمینی مهمترین محصول زراعی آستانه اشرفیه است که از اوایل اردیبهشت تا نیمه خرداد کشت و اواسط شهریورماه برداشت میشود. بادامزمینی آستانه اشرفیه مرغوبترین نوع این محصول در کشور است. بیش از ۲ هزار هکتار اراضی زیر کشت بادامزمینی در شهرستان آستانه اشرفیه وجود دارد که از این اراضی بالغ بر ۱۰هزار تن پیله خشک بادام زمینی برداشت میشود و معادل ۹۰درصد از تولیدات کل کشور را شامل میشود. ارزش این محصول ۶۰ تا ۷۰میلیارد تومان در سال است که نقش مهمی در وضعیت اقتصادی مردم دارد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
11847
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
بازدید:
2335
ساعت:
2:36 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درباره حساسیت غذایی كودكان چه میدانید
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شكر، ماده سمی از آب درآمد
البته مصرف مقادیر بسیار كم شكر هیچ مشكلی ندارد اما...
رنگهای مختلف ادرار چه میگویند؟
کلینیک کلیولند در آمریکا، یک اینفوگرافی جالب تهیه ...
شیرینی هایی که شما را زشت می کنند!
اگر عاشق شیرینی هستید باید در خوردن آن بسیار دقت ک...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
هیچیک از نوشیدنیهای کفیر در بازار ایران، کفیر نیست!
یک متخصص صنایع غذایی تاکید کرد:«هیچ کدام از دوغ هایی که به نام نوشیدنی کفیر در بازار وجود دارد در واقع کفیر نیست چرا که تولید کفیر به لحاظ شرعی در کشورهای اسلامی اشکال دارد.»
کشف حقایقی عجیب درباره چاقی
قرار گرفتن در معرض موادی خاص در مدت زمان رشد جنین و یا در سالهای نخست پس از تولد اغلب رشد معمول سیستم هورمونی بدن را دچار اختلال میکند و به رشد بیشتر سلولهای چربی منجر میشود.
انسانهای موحد در خوراک خویش نیز تسلیم خداوند هستند
خدای تعالی به یک دسته از انسانها توفیق میدهد، تا به اینجا برسند که بگویند: خدایا! بگو چگونه بخورم، کجا بخورم و چهقدر بخورم؟ این اخلاق موحدین است که به آنچه او اجازه خوردنش را داده، تسلیم هستند.
مقایسه پنج آرد پرمصرف
در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است