صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
برداشت بادامزمینی در آستانهاشرفیه
پایگاه خبری لقمه: بادامزمینی مهمترین محصول زراعی آستانه اشرفیه است که از اوایل اردیبهشت تا نیمه خرداد کشت و اواسط شهریورماه برداشت میشود. بادامزمینی آستانه اشرفیه مرغوبترین نوع این محصول در کشور است. بیش از ۲ هزار هکتار اراضی زیر کشت بادامزمینی در شهرستان آستانه اشرفیه وجود دارد که از این اراضی بالغ بر ۱۰هزار تن پیله خشک بادام زمینی برداشت میشود و معادل ۹۰درصد از تولیدات کل کشور را شامل میشود. ارزش این محصول ۶۰ تا ۷۰میلیارد تومان در سال است که نقش مهمی در وضعیت اقتصادی مردم دارد.
شما هم می توانید
در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
11847
تاریخ نشر:
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
بازدید:
2171
ساعت:
2:36 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درباره حساسیت غذایی كودكان چه میدانید
۱۳۹۱ چهارشنبه ۱۵ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
سبزی های ضد سرطان
تحقیقات جدید در آمریکا نشان میدهد که گروهی از سبز...
لزوم سالمسازی سبزیجات و میوهجات خام قبل از مصرف
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت نیشابو...
خوراندن غذای سفره به کودک زیر یک سال، زمینه ساز بروز آلرژی است
اغلب شکایت والدین از سرماخوردگیهای طولانی مدت کود...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید!
هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
در رستورانهای کرمانشاه چه بخوریم؟
برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران میرویم نمیدانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهمتر میشود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروفترین غذاها و رستورانهای یک شهر میگردیم.
آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟
اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامههای کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیدهاید که لبنیات چاق میکنند! اما اگر این حرفها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگیتان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
کنترل اشتها با روشهای ساده
خیلی وقتها افراد از اینکه نمیتوانند اشتهای خود را مهار کنند، کلافه میشوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است