نیاز هزاران میلیارد تومانی برای کاهش پرت آب


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر نیرو گفت: هزاران میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا میزان پرت آب کاهش یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدتقی توکلی در گفت‌وگویی با بیان اینکه هدرروی آب در دو مقوله آشامی­دنی و کشاورزی تعریف میشود، افزود: پرت آب در شهرها 26 درصد است که الب­ته بخشی از آن شبکه‌های تامین و توزیع آب قابل کنترل و بخشی دیگر غیر­قابل کنترل است.

 
وی اضافه کرد: هدرروی آب یا واقعی است و یا ظاهری؛ در مسئله واقعی که مربوط به نشست ها و فرسودگی تاسیسات است می شود کنترل کرد که لازمه آن هزینه کرد هزاران میلیارد تومان اعتبار است یعنی ما می توانیم ٢٦ درصد پرت آب که امروز در شبکه های آب داریم را به ١٢/٥ درصد برسانیم. وزارت نیرو با توجه به امکانات مالی سالیانه حدود یک در صد کاهش را در دستور کار دارد.
 
‌ مشاور وزیر نیرو با تأکید بر اینکه در بخش کشاورزی براساس آم­ارهایی که اعلام شده، راندمان آبیاری در شبکه‌های کشاورزی 35 درصد است، تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی ادعا می‌ک­ند این میزان راندمان را به 40 درصد رسانده اما با این وجود پرت آب در شبکه‌های کشا­ورزی بالاست.
 
وی گفت: با توجه به محدودیت منابع آب، بخشی از آب استحصال شده در مزرعه از دسترس کشاورز خارج می‌شود که باید با مدیریت مصرف و بویژه استفاده از روش های نوین آبیاری در اصلاح و بهبود مصرف اقدام کرد تا با توجه به محدودیت منابع آب در کشور حداکثر بهره ‌وری لازم از منابع آب را داشته باشیم.
 
توکلی با اشاره به ای­نکه برای افزایش راندمان آب نیازمند فرهنگ­‌سازی است، گفت: بخشی از مدیریت منابع بعهده خود مردم است. قیمت آب ارزان است و انگیزه‌ای برای جلوگیری از هدررفت آن نیست. چنانچه از لحاظ اق­تصادی به مسأله آب بپ­ردازیم بخشی از مشکلات و نیاز آبی کشور بر­طرف خواهد شد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 11854 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور بازدید: 1956 ساعت: 10:35 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس این جویدنی زیان‌آور ما پر از تصورات اشتباهیم. مثلا برخی گمان می‌كنند خ...

  نکاتی در خصوص تغذیه زنان باردار دکتر ربابه شیخ الاسلام تغذیه دوران بارداری را بسیا...

  5 خوردنی كاهش‌دهنده درد پنج ماده غذایی در كاهش التهاب و درد در تمام بدن مؤ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
سرخ كردن غذا،چگونه؟ یكی از مهم‌ترین كارهای روزمره خانم‌ها، پختن و آماده كردن غذایی خوشمزه و مقوی برای خانواده است؛ غذایی كه هم باید افراد خانه را سیر كند و هم نیازهای غذایی‌شان را تامین نماید.
چه سبزیجاتی از آلزایمر پیشگیری می کنند پژوهشگران علوم پزشکی در کشور آلمان می گویند نتایج تحقیقات آنان نشان داده است که میوه ها و سبزی های سرشار از آنتی اکسیدان ها مانند اسفناج می تواند نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به آلزایمر داشته باشد.