به گزارش لقمه، دانههای کنجد حاوی مواد چربی، آنتی اکسیدانها، روغن کنجد، مواد پروتئینی، اسید آمینه، سلولز، مواد معدنی و کلسیم است و بدین ترتیب دانههای کنجد بسیار مغذی و بسیار پر انرژی هستند و خواص درمانی چشمگیری دارند.خواص درمانی کنجدکنجد منبع غنی اسید آمینه است و رشد تومورها را متوقف میکند و به رفع مسمومیت کبد و کلیهها و بهبود سیستم ایمنی بدن کمک میکند. کنجد در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم وهمچنین خاصیت ضد سرطان دارد. خواص ضد قارچ و ضد باکتری از دیگر تأثیرات آن است. روغن کنجد درجلوگیری از فساد دندان کاربرد دارد. همچنین در درمان التهاب و تورم لثه مفید است. برگهای کنجد سرشار از مواد لعابی هستند که در گذشته با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا کار برد داشتهاند. آرد کنجد سرشار از اسید آمینه است و 3 برابر شیر کلسیم دارد. آرد کنجد یا کنجد به خوبی در سالادها، خوراکهای مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته شده به کار رفته و همچنین در معطر ساختن پنیر، سالادهای تخم مرغ، سسهایی که اساس آن کره یا نان معطر هست کاربرد دارد. کنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای منیزیم، کلسیم، آهن، سیلیس، آلومینیوم، کروم، مس، نیکل، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر است. اثر کنجد بیشتر به علت داشتن ویتامینهای زیاد آن، به ویژه ویتامینهای ب است. کنجد یک غذای با ارزش برای انسان است که دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد. کنجد، قوت، جوانی، تعادل زندگانی و صحت را به انسان میبخشد. اثر آن در تعویض سلولهای کهنه بدن بسیار سریع است و در تسهیل تفکر عمل آن قابل تحسین است و در رفع آلامی مانند سرطان، سل، کم خونی بی نظیر است. بازگشت به صفحه نخست