افزایش 15 درصدی تولید برنج در گیلان


پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید برنج در این استان در سال زراعی جاری بین 10 تا 15 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حبیب جهانساز روز چهارشنبه در گفت و گویی، در لاهیجان افزود: امسال از اراضی شالیزاری استان گیلان به دلیل آب کافی ، آفتاب، زراعت مناسب و تامین بموقع نهاده های کشاورزی، محصول خوبی برداشت شد که میزان آن بین 10 تا 15 درصد نسبت به سال زراعی گذشته افزایش تولید دارد.

وی خاطرنشان کرد: امسال نزدیک به 800 هزار تن برنج سفید در گیلان استحصال شده و نیازی به واردات برنج بویژه در این فصل از سال که محصول، برداشت و به بازار عرضه شده، وجود ندارد.
جهانساز ابراز امیدواری کرد که نیاز واقعی به برنج و کسر محصول نسبت به مصرف داخلی بررسی و نیاز واقعی برنج، اعلام تا بر آن اساس این محصول وارد شود.
 
وی همچنین به جشنواره برنج در شهرستان سیاهکل در شرق استان گیلان اشاره و اظهار کرد: این جشنواره محلی برای تبادل اطلاعات بین کشاورزان و کارشناسان برگزار شد و در مرحله بعد، در شناساندن توان گردشگری منطقه و شهرستان سیاهکل و گیلان موثر و محلی برای معرفی کیفیت و مرغوبیت برنج گیلان به سراسر کشور است.
جهانساز تصریح کرد: این جشنواره سلامت و کیفیت برنج گیلان را به رخ برنج های وارداتی کشاند و گردشگران تشویق می شوند برنج داخلی که از نظر کیفیت و سلامت خیلی بالاتر از ارقام خارجی است را خریداری کنند.
 
گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد. این استان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است و رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج بعد از استان مازندران را به خود اختصاص داده است. 
 
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم های کیفی و ارقام گوهر، سپیدرود و خزر جزو رقم های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می شوند.
همچنین سالیانه 2 میلیون و 200 هزار تن محصولات زراعی باغی در این استان تولید و به بازار عرضه می شود درحالی که گیلان 9 دهم درصد مساحت کشور را دارد ولی قطب محصولات زراعی بوده و سه و نیم درصد تولید کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11877 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 1544 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 سهم دامداری های کوچک‌مقیاس از تولید گوشت قرمز کشور چقدر است؟ ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۱ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 مسئولان پاسخگو باشند؛ عدم تخصیص ارز به تولید کود از ده ماه پیش تاکنون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر
10 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
11 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک راه‌حل ادویه‌ای برای کنترل دیابت پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که دارچین نه ...

  آیا بستنی اعتیادآور است؟ افرادی هستند که می‌گویند غذا برای آنها همانند دارو...

  یائسه شدن زنان جوان و عقیم شدن مردان در اثر مصرف مکمل های بدنسازی رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با هش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
آیا چیپس خانگی هم بد است؟ بیشتر چیپس ‏های خانگی بسته ‏بندی شفاف دارند. وقتی این بسته ‏بندی ‏ها در معرض نور آفتاب قرار می‏ گیرد، روغن داخل ورقه ‏های سیب‏ زمینی بیشتر پراکسید می ‏شود و ترکیب‌ های مضر بیشتری تولید می‏ کند.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!