افزایش 15 درصدی تولید برنج در گیلان


پایگاه خبری لقمه: معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید برنج در این استان در سال زراعی جاری بین 10 تا 15 درصد نسبت به سال قبل افزایش یافته است .

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، حبیب جهانساز روز چهارشنبه در گفت و گویی، در لاهیجان افزود: امسال از اراضی شالیزاری استان گیلان به دلیل آب کافی ، آفتاب، زراعت مناسب و تامین بموقع نهاده های کشاورزی، محصول خوبی برداشت شد که میزان آن بین 10 تا 15 درصد نسبت به سال زراعی گذشته افزایش تولید دارد.

وی خاطرنشان کرد: امسال نزدیک به 800 هزار تن برنج سفید در گیلان استحصال شده و نیازی به واردات برنج بویژه در این فصل از سال که محصول، برداشت و به بازار عرضه شده، وجود ندارد.
جهانساز ابراز امیدواری کرد که نیاز واقعی به برنج و کسر محصول نسبت به مصرف داخلی بررسی و نیاز واقعی برنج، اعلام تا بر آن اساس این محصول وارد شود.
 
وی همچنین به جشنواره برنج در شهرستان سیاهکل در شرق استان گیلان اشاره و اظهار کرد: این جشنواره محلی برای تبادل اطلاعات بین کشاورزان و کارشناسان برگزار شد و در مرحله بعد، در شناساندن توان گردشگری منطقه و شهرستان سیاهکل و گیلان موثر و محلی برای معرفی کیفیت و مرغوبیت برنج گیلان به سراسر کشور است.
جهانساز تصریح کرد: این جشنواره سلامت و کیفیت برنج گیلان را به رخ برنج های وارداتی کشاند و گردشگران تشویق می شوند برنج داخلی که از نظر کیفیت و سلامت خیلی بالاتر از ارقام خارجی است را خریداری کنند.
 
گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد. این استان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و باکیفیت برنج در کشور است و رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و همچنین رتبه دوم تولید برنج بعد از استان مازندران را به خود اختصاص داده است. 
 
ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم های کیفی و ارقام گوهر، سپیدرود و خزر جزو رقم های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می شوند.
همچنین سالیانه 2 میلیون و 200 هزار تن محصولات زراعی باغی در این استان تولید و به بازار عرضه می شود درحالی که گیلان 9 دهم درصد مساحت کشور را دارد ولی قطب محصولات زراعی بوده و سه و نیم درصد تولید کشور را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11877 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 1653 ساعت: 11:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 تولید دارو‌های زیستی نوترکیب برای درمان و بازسازی پوست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
6 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
7 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
8 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 ۸۴ میلیون دلار داروی تولید شرکت‌های ایرانی به ۴۰ کشور صادر شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
11 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عادت‌های سلامتی که علم آنها را تایید نکرده است همیشه حق با مادرانمان نیست. مادران همیشه می گویند ...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
اینها را بخورید تا محتاج عینک نشوید می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد و جلوی ضعیف شدن آن‌ها، دژنراسیون ماکولای چشم، خشکی چشم، آب مروارید و غیره را گرفت.
نحوه نگهداری میوه و سبزی میوه ها و سبزی ها ازجمله مهم ترین گروه های غذایی هستند که مصرف روزانه شان برای تمام سنین بین ۳ تا ۴ واحد توصیه می شود. با خوردن آنها می توان ویتامین ها و املاح بسیاری را به بدن رساند.
میزان ماندگاری گوشت قرمز و ماهی متخصصان تغذیه می گویند: گوشت یخ زده پس از یکسال از زمان ذبح تمام ارزش غذایی خود را از دست داده و به تفاله تبدیل می‌شود اما در موارد زیادی گوشت‌های یخ زده وارداتی تنها چند روز مانده به یکسال در کشور به فروش می‌روند.