آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار


پایگاه خبری لقمه: با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.

 
آخرین بررسی ها از بازار میوه و تره بار حاکی از آن است که قیمت میوه های مجلسی که در هفته های قبل به شکل نجومی در بازار عرضه می شد این روزها روند نزولی پیدا کرده است.
 
گزارش های میدانی بیانگر آن است که قیمت هر کیلو انگور بی دانه قرمز 10 تا 12 هزارتومان،شبرنگ 3 تا 6 هزار تومان،گلابی شاه میوه 5 تا 10 هزارتومان،هلو انجیری 6 تا 8 هزار تومان، آلو 3 تا 5 هزارتومان است.
 
البته ناگفته نماند که در بازار صیفی جات و تره بار نیز قیمت پیاز که در ماه های اخیر به 5 هزار تومان رسیده بود اکنون با کاهش قیمت قابل توجهی در خرده فروشی ها عرضه می شود.
 
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی،  با اشاره به آخرین وضع بازار میوه و تره بار اظهار کرد: اکنون  نرخ هر کیلو انگور بی دانه هزار و 500 تا 5 ، انگور بی دانه قرمز 8 تا 9،انگور عسگری هزار و 500 تا 4 هزارتومان است.
 
وی نرخ هر کیلو شبرنگ را هزار تا 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: همچنین قیمت هر کیلو آلو شابلون هزار و 500 تا 4 هزار و 500،گلابی شاه میوه 3 تا 8، گلابی بیروتی 3 تا 10،موز 2 هزار و 500 تا 4 هزار تومان است.
 
مهاجران ادامه داد: هر کیلو هلو انجیری با نرخ هزار و 500 تا 5،آلو هزار تا 4،سیب هزار و 500 تا 4، پسته خام 12 هزار تومان  در میدان عرضه می شود.
 
وی نرخ هر کیلو هندوانه را 250 تا 500 تومان، طالبی هزار تا هزار و 500 و خربزه 800 تا هزار و 500 تومان اعلام کرد.
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به آخرین وضع نرخ صیفی در میدان بیان کرد: اکنون هر کیلو خیار گلخانه  با نرخ هزار تا 2،خیار بوته ای هزار و 500 تا 2 هزار و 500،گوجه فرنگی 600 تا 2،پیاز 800 تا هزار و 500،سیب زمینی 800 تا هزار و 500، لیمو ترش سنگی 4 تا 6 و لیمو ریز 7 تا 10 هزار تومان عرضه می شود.
 
به گفته مهاجران نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو،آش،قورمه) و خوردن 700 تا هزار و 500 تومان است.
 
وی وضعیت بازار را راکد دانست و افزود:  با توجه به پایان میوه های سردرختی و ورود میوه های نوبرانه پاییز امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11889 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 2113 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
2 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان اعلام شد ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
5 نان تهرانی ها گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
6 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 هفته آینده قیمت خیار کاهش می‌یابد/ ظرفیت بدون استفاده صادرات میوه ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
8 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
9 هنوز درباره اصلاح قیمت نان در استان تهران تصمیم‌گیری نشده است ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
10 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  رژیم لاغری برای این خانم ها ممنوع است پس از ابتلا به برخی بیماری‌ها و عدم تحرک لازم برخی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
پنج پیشنهاد خوردنی برای مسافران مشهد مشهد توریستی ترین شهر ایران است و همیشه مهمان های حرم امام رضا(ع) در آن روی چشم هستند. نشانه اش همین رستوران‌های درجه یکی است که در کمتر جای ایران آنها را پیدا خواهید کرد.
در هفته چقدر گوشت قرمز بخوریم؟ یک متخصص تغذیه در امور سرطان گفت: مصرف بالای گوشت قرمز و گوشت‌های فرآوری شده که همبرگر و کالباس شامل آن می‌شود می‌تواند از علل ایجاد سرطان روده باشد. حتی گوشت قرمز دودی یا نمک‌سود هم باعث ایجاد مواد سرطان‌زا می‌شود.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.