آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار


پایگاه خبری لقمه: با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، با نزدیک شدن به روزهای پایانی فصل تابستان تقریبا بازار میوه های رنگارنگ کساد شده است.

 
آخرین بررسی ها از بازار میوه و تره بار حاکی از آن است که قیمت میوه های مجلسی که در هفته های قبل به شکل نجومی در بازار عرضه می شد این روزها روند نزولی پیدا کرده است.
 
گزارش های میدانی بیانگر آن است که قیمت هر کیلو انگور بی دانه قرمز 10 تا 12 هزارتومان،شبرنگ 3 تا 6 هزار تومان،گلابی شاه میوه 5 تا 10 هزارتومان،هلو انجیری 6 تا 8 هزار تومان، آلو 3 تا 5 هزارتومان است.
 
البته ناگفته نماند که در بازار صیفی جات و تره بار نیز قیمت پیاز که در ماه های اخیر به 5 هزار تومان رسیده بود اکنون با کاهش قیمت قابل توجهی در خرده فروشی ها عرضه می شود.
 
حسین مهاجران رئیس اتحادیه میوه و سبزی در گفتگو با خبرنگارصنعت،تجارت و کشاورزی،  با اشاره به آخرین وضع بازار میوه و تره بار اظهار کرد: اکنون  نرخ هر کیلو انگور بی دانه هزار و 500 تا 5 ، انگور بی دانه قرمز 8 تا 9،انگور عسگری هزار و 500 تا 4 هزارتومان است.
 
وی نرخ هر کیلو شبرنگ را هزار تا 2 هزار و 500 تومان اعلام کرد و افزود: همچنین قیمت هر کیلو آلو شابلون هزار و 500 تا 4 هزار و 500،گلابی شاه میوه 3 تا 8، گلابی بیروتی 3 تا 10،موز 2 هزار و 500 تا 4 هزار تومان است.
 
مهاجران ادامه داد: هر کیلو هلو انجیری با نرخ هزار و 500 تا 5،آلو هزار تا 4،سیب هزار و 500 تا 4، پسته خام 12 هزار تومان  در میدان عرضه می شود.
 
وی نرخ هر کیلو هندوانه را 250 تا 500 تومان، طالبی هزار تا هزار و 500 و خربزه 800 تا هزار و 500 تومان اعلام کرد.
 
رئیس اتحادیه میوه و سبزی با اشاره به آخرین وضع نرخ صیفی در میدان بیان کرد: اکنون هر کیلو خیار گلخانه  با نرخ هزار تا 2،خیار بوته ای هزار و 500 تا 2 هزار و 500،گوجه فرنگی 600 تا 2،پیاز 800 تا هزار و 500،سیب زمینی 800 تا هزار و 500، لیمو ترش سنگی 4 تا 6 و لیمو ریز 7 تا 10 هزار تومان عرضه می شود.
 
به گفته مهاجران نرخ هر کیلو سبزی جور(پلو،آش،قورمه) و خوردن 700 تا هزار و 500 تومان است.
 
وی وضعیت بازار را راکد دانست و افزود:  با توجه به پایان میوه های سردرختی و ورود میوه های نوبرانه پاییز امکان پیش بینی قیمت در بازار وجود ندارد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 11889 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور بازدید: 2562 ساعت: 3:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توافق ایران و آمریکا چه اثری بر بازار جهانی گندم دارد؟ / کاهش هزینه حمل‌ونقل در کانون توجه بازار ۱۴۰۵ شنبه ۳۰ خرداد
2 میادین میوه و تره‌بار تهران؛ ستون پایداری معیشت در روزهای جنگ و رمضان ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۹ اسفند
3 قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
4 ادامه کاهش قیمت گوشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۶ بهمن
5 تاثیر بسته شدن تنگه هرمز بر قیمت جهانی نفت چه می‌تواند باشد؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ بهمن
6 افت چشمگیر قیمت تخم مرغ درب مرغداری/ قیمت جدید هر شانه تخم مرغ برای مصرف‌کننده اعلام شد ۱۴۰۴ شنبه ۱۲ بهمن
7 قیمت جدید روغن پس از حذف ارز ترجیحی اعلام شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۵ دي
8 قیمت طلا و سکه در ۲ دی ۱۴۰۴ صعودی شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۲ دي
9 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
10 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
11 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

  از بین بردن بوی بد بدن با خوراکی بوی بدن یکی از مواردی است که وجودش باعث شرمندگی ا...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
جوشاندن آب معدنی ممنوع! کار‌شناس ارشد بهداشت مواد غذایی تاکید کرد: آب داخل بطری را در یخچال فریر نکنید یا نجوشانید که این کار باعث آزاد شدن ماده "مونیمر" می‌شود که سرطان‌زا است.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.