کاهش بیماری‌های التهابی روده با سیب زمینی بنفش


پایگاه خبری لقمه: بررسی‌ها نشان داده است، سیب زمینی بنفش حاوی یک نوع مواد ضد التهابی است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 6 برابر کاهش می‌دهد و موجب توقف رشد تومورها می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نتایج تازه‌ترین مطالعات محققان آمریکایی نشان داده است، سیب زمینی بنفش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و بیماری‌های التهابی روده را کاهش می‌دهد.

 
بررسی‌ها نشان داده است، سیب زمینی بنفش حاوی یک نوع مواد ضد التهابی است که ریسک ابتلا به سرطان روده بزرگ را تا 6 برابر کاهش می‌دهد و موجب توقف رشد تومورها می‌شود؛ محققان می‌گویند دیگر میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ مانند بروکلی و انگور قرمز می‌تواند همین اثرات مفید را به همراه داشته باشد.
 
تیم تحقیقاتی دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا می‌گوید: «درک اینکه چگونه این نوع ترکیبات غذایی در سطح مولکولی کار می‌کنند، می‌تواند به ساخت داروهای جدید برای درمان سرطان و سایر شرایط بالقوه کشنده منجر شود».
 
شواهد نشان می‌دهد که مصرف گیاهان می‌تواند به طور بالقوه از انواع بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع 2، بیماری‌های قلبی و حتی سرطان جلوگیری کنند.
 
 به گفته دانشمندان، سیب‌ زمینی‌های بنفش نه تنها مواد ضد اکسیده شدن دارند، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن و روی هستند. 
 
بر اساس آمار مرکز بهداشت آمریکا، سرطان روده دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان در ایالات متحده و قاتل پیشرو در بسیاری از کشورهای غربی است که تمایل بیشتری به مصرف گوشت دارند و سبزیجات و میوه‌ها کمتر در برنامه غذایی روزانه آنها قرار دارد. 
 
محققان باور دارند، افراد گیاهخوار علاوه بر اینکه فرآورده‌های حیوانی را کمتر مصرف می‌کنند، میزان استفاده آنها از نوشابه و شیرینی هم کمتر است و میوه، غلات، حبوبات و هسته‌های روغنی بیشتری مصرف می‌کنند؛ به عقیده آنها، گیاهخواری ممکن است نشانه‌ای از این باشد که فرد گیاه‌خوار رفتارهای سالم‌تر دیگری مانند مصرف کمتر سیگار یا ورزش بیشتر را هم در زندگی خود تجربه می‌کند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11968 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر بازدید: 2345 ساعت: 10:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
3 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 تورم مواد خوراکی، سفره خانواده‌ها را کوچک کرده است ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
6 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
8 تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
9 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
10 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
11 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حذف کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی تنفس را بد بو می کند حذف کربوهیدراتها از رژیم غذایی به منظور کاهش وزن، ...

  خونریزی هنگام مسواک زدن علامت وجود جرم دندانی است یک دندانپزشک گفت: اولین علامت وجود جرم، خونریزی هن...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.