نشانگرهای تغذیه‌ای، راهنمای انتخاب سالم‌ترین محصولات غذایی


پایگاه خبری لقمه: کارشناس سازمان غذا و دارو گفت: چراغ راهنمای تغذیه‌ای که بر روی محصولات غذایی نصب شده به مصرف کننده کمک می‌کند تا سالم‌ترین محصول غذایی را بر اساس شرایط خود استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: باید توجه داشته باشیم که که مصرف سه ماده غذایی پر خطر برای سلامتی که موجب بیماری‌های مرتبط و مزمن مثل دیابت، چربی خون، پر فشاری، کبد چرب که در کشور ما بسیار رایج است، لذا بهتر است از مصرف از غذاهای چرب، شیرین و شور پرهیز شود.

 
وی ادامه داد: چراغ راهنمای تغذیه ای یا نشانگرهای تغذیه ای که بر روی محصولات غذایی نصب شده به مصرف کننده کمک می کند تا سالم‌ترین محصول غذایی را بر اساس شرایط خود استفاده نماید.
 
محمدی افزود: برای غذاهایی که نیاز به سرخ شدن دارند باید از روغن سرخ کردنی خانوار و برای غذاهایی که نیاز به سرخ کردن ندارند بهتر است از سایر روغن‌ها مثل روغن ذرت و آفتابگردان استفاده کرد.
 
محمدی اظهار داشت: محصول داغ و گرم نباید در کیسه فریزر نگهداری شوند.
 
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: سال گذشته نیز بخشنامه‌ای از سازمان غذا و دارو به تمامی تولیدکنندگان محصولات غذایی به منظور جلوگیری از بیماری‌های غیر واگیر جهت کاهش مصرف قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس اقدام نمایند که در سال‌جاری در حال پایش این برنامه هستیم تا به نتیجه موثری برسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12047 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 1735 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش خطر ابتلا به سرطان روده با قرص ضد کلسترول محققان در تحقیقات جدید خود دریافتند که قرص کاهش کل...

  دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟ اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...

  عرضه غذاهای بسته‌بندی فاقد مشخصات ممنوع! معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت جزییا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خوراکی‌های دشمن پوست را بشناسید غذاها و خوراکی‌های روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
نارنجی بخور، سبز نفس بکش این روزها که آسمان شهرهای بزرگ پر شده از آلاینده‌های مختلف و اطراف‌مان هم پر شده از افرادی که سیگار از دست‌شان نمی‌افتد، تنها کاری که ‌می‌توان کرد رعایت بهداشت زندگی است و تغذیه سالم تا ریه‌های‌مان از گزند این‌همه آسیب در امان باشد.
چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
جهان‌سومی‌ها تولیدکننده چای و انگلیس بزرگ‌ترین تاجر دبیر سندیکای کارخانه‌های چای گفت: کشور‌های ترکیه و آذربایجان با مصرف سرانه سه کیلوگرم چای بیشترین مصرف‌کننده چای در جهان هستند و آمریکا با میزان مصرف سرانه 0.6 کیلوگرم کمترین مصرف‌کننده‌ی این محصول به‌شمار می‌رود.