نشانگرهای تغذیه‌ای، راهنمای انتخاب سالم‌ترین محصولات غذایی


پایگاه خبری لقمه: کارشناس سازمان غذا و دارو گفت: چراغ راهنمای تغذیه‌ای که بر روی محصولات غذایی نصب شده به مصرف کننده کمک می‌کند تا سالم‌ترین محصول غذایی را بر اساس شرایط خود استفاده کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: باید توجه داشته باشیم که که مصرف سه ماده غذایی پر خطر برای سلامتی که موجب بیماری‌های مرتبط و مزمن مثل دیابت، چربی خون، پر فشاری، کبد چرب که در کشور ما بسیار رایج است، لذا بهتر است از مصرف از غذاهای چرب، شیرین و شور پرهیز شود.

 
وی ادامه داد: چراغ راهنمای تغذیه ای یا نشانگرهای تغذیه ای که بر روی محصولات غذایی نصب شده به مصرف کننده کمک می کند تا سالم‌ترین محصول غذایی را بر اساس شرایط خود استفاده نماید.
 
محمدی افزود: برای غذاهایی که نیاز به سرخ شدن دارند باید از روغن سرخ کردنی خانوار و برای غذاهایی که نیاز به سرخ کردن ندارند بهتر است از سایر روغن‌ها مثل روغن ذرت و آفتابگردان استفاده کرد.
 
محمدی اظهار داشت: محصول داغ و گرم نباید در کیسه فریزر نگهداری شوند.
 
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: سال گذشته نیز بخشنامه‌ای از سازمان غذا و دارو به تمامی تولیدکنندگان محصولات غذایی به منظور جلوگیری از بیماری‌های غیر واگیر جهت کاهش مصرف قند، چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس اقدام نمایند که در سال‌جاری در حال پایش این برنامه هستیم تا به نتیجه موثری برسیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 12047 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر بازدید: 1674 ساعت: 12:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

  با دندان درد در ایام تعطیل چه کنیم؟ یکی از مشکلاتی که گاهی در ایام تعطیل برای برخی از ...

  چهار راهکار تغذیه‌ای برای افزایش قوای جنسی اگر مدتی است تصور می‌کنید احساسات عاشقانه و تمایلا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
مستحبات و مکروهات غذا خوردن در این مقاله، برخی از مواردی که باید هنگام خوردن غذا رعایت شوند، اموری که ترک آنهاهنگام غذا خوردن شایسته است،حالاتی که غذا خوردن در آنها نکوهش شده،آدابی که رعایت آنها به هنگام غذا خوردن با دیگران ضروری است وآداب پایان غذا و برچیدن سفرهاز نظر احادیث و روایات اسلامی برشمرده شده است.
هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی موثر دارد پایگاه خبری لقمه: معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: هنر و سینما در بسط فرهنگ محیط زیست نقشی اساسی دارد و سازمان محیط زیست از برپایی ششمین جشنواره فیلم سبز حمایت می کند.