گران‌ترین غذای جهان چیست؟


لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.

به گزارش لقمه، روش تهیه این غذا این‌گونه است که پس از آماده شدن خاویار سفید، 22 قیراط طلا به ظرف غذا افزوده می‌شود.

برای تولید تنها یک کیلوگرم از این غذا، نیاز به 5 کیلوگرم خاویار سفید خام است که 80 درصد آب آن گرفته شده باشد.

این غذا نخستین بار توسط یک شرکت اتریشی ابداع شده است.

هر 250 گرم خاویار سفید در بازار اتریش هم‌اکنون بیش از 6250 یورو به فروش می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سایت طلا

کد: 7890 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند بازدید: 1215 ساعت: 9:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فروش قهوه ۳۵ هزار تومانی به قیمت ۱۵۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
2 میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
3 گران‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌ بازار این روزها کدامند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
4 ارزان‌ترین و گران‌ترین مواد غذایی در هفته اخیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
5 قیمت انواع لبنیات سنتی در بازار ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
6 نان‌هایی با پودر طلا ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
7 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
8 گران‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌های فصل چیست؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
9 قیمت جدید کالاهای اساسی سبدخانوار/ گران‌ترین‌ها و ارزان‌ترین‌ها کدامند ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۲ دي
10 گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بادام یکی از غذاهای آلرژی زا است یک متخصص ایمونولوژی و آلرژی اعلام کرد: آلرژی غذایی...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه در سفرهای تابستانی چگونه می‌توان در طول سفر که غذای روح فراهم می‌شود، با رعایت چند نکته ساده تغذیه‌ای سلامت جسم را تامین کنیم و سفری دلپذیر را تجربه نماییم.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.