گران‌ترین غذای جهان چیست؟


لوکس‌ترین و گران‌ترین غذای جهان موسوم به «استروتارگا بیانکو»، مخلوطی است از خاویار سفید با طلا که به قیمت 100 هزار یورو به ازای هر کیلوگرم برای مشتریان خاص آماده و ارائه می‌شود.

به گزارش لقمه، روش تهیه این غذا این‌گونه است که پس از آماده شدن خاویار سفید، 22 قیراط طلا به ظرف غذا افزوده می‌شود.

برای تولید تنها یک کیلوگرم از این غذا، نیاز به 5 کیلوگرم خاویار سفید خام است که 80 درصد آب آن گرفته شده باشد.

این غذا نخستین بار توسط یک شرکت اتریشی ابداع شده است.

هر 250 گرم خاویار سفید در بازار اتریش هم‌اکنون بیش از 6250 یورو به فروش می‌رسد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سایت طلا

کد: 7890 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲ اسفند بازدید: 4440 ساعت: 9:29 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فروش قهوه ۳۵ هزار تومانی به قیمت ۱۵۰ هزار تومان ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
2 میوه خشک گران‌ترین خوراکی‌ بازار آجیل و خشکباردر شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
3 گران‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌ بازار این روزها کدامند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۵ شهريور
4 ارزان‌ترین و گران‌ترین مواد غذایی در هفته اخیر ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۶ بهمن
5 قیمت انواع لبنیات سنتی در بازار ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
6 نان‌هایی با پودر طلا ۱۳۹۳ شنبه ۱۳ دي
7 گران‌ترین همبرگر دنیا +عکس ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر
8 گران‌ترین و ارزان‌ترین میوه‌های فصل چیست؟ ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ دي
9 قیمت جدید کالاهای اساسی سبدخانوار/ گران‌ترین‌ها و ارزان‌ترین‌ها کدامند ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۲ دي
10 گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  چقدر در روز میوه خشک بخوریم پایگاه خبری لقمه: میوه های خشک رایحه کمتری نسبت به...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ پایگاه خبری لقمه: طبق اطلاعات و اسنادی که به دست تابناک رسیده است، بهروز مرادی، مدیرعامل سابق شرکت توسعه صنایع بهشهر که طبق شنیده‌ها از دوستان محمدرضا فرزین، مدیرکل کنونی بانک مرکزی است، سلسله اقداماتی را رقم زده که ورود نهاد‌های نظارتی جهت واکاوی جدی در راستای صیانت از منافع ملی را می‌طلبد.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.