توصیه های بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا


پایگاه خبری لقمه: دکترای تخصصی طب ایرانی ۲۵ توصیه بهداشتی برای «پیشگیری از آنفلوآنزا» از دیدگاه طب ایرانی را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، فاطمه نجات‌بخش 25 توصیه بهداشتی برای پیشگیری از آنفلوآنزا از دیدگاه مکتب پزشکی ایرانی ارائه داده که به این شرح است:

 
1. پرهیز از ورود به اماکن عمومی و پر ازدحام تا حد امکان
 
2. پوشاندن سر بعد از استحمام همچنین در هوای سرد
 
3. پرهیز از قرار گرفتن در معرض باد
 
4. پرهیز از استشمام بوهای گرم و تند مانند انواع عطرها و ادکلن‌های گرم
 
5. در صورت تماس با بیماران مسیر تهویه هوای اتاق از سمت بیمار به سمت افراد سالم نباشد.
 
6. کم کردن خوردن غذا و نوشیدنی‌ها
 
7. پرهیز از گرسنگی و تشنگی
 
8. پرهیز از مصرف آب سرد
 
9. کاهش مصرف گوشت و در صورت لزوم استفاده از گوشت‌های سریع‌الهضم مانند بره، بزغاله و
پرندگان به جای گوشت‌های دیرهضم مانند گاو و گوساله
 
10. کاهش مصرف چربی‌ها
 
11. پرهیز از مصرف انواع شیرینی‌های چرب و غلیظ
 
12. کاهش مصرف غذاها و میوه‌هایی که رطوبت را در بدن افزایش داده و سریع فاسد می‌شوند مانند ماهی، شیر، ماست، خیار، هندوانه، خربزه و کدو
 
13. پرهیز از مصرف سبزیجات تند شامل سیر، پیاز و پیازچه، ترب، تره و شاهی
 
14. پرهیز از مصرف سرخ‌کردنی‌ها
 
15. پرهیز از مصرف مواد غذایی دارای ادویه‌جات تند و گرم مانند سوسیس، کالباس، پیتزا و انواع سس‌ها یا به‌کار بردن زیاد این ادویه‌جات در پخت و پز
 
16. مصرف میوه‌های خوشبو مانند انار، سیب، به، زالزالک و گلابی
 
17. مصرف شربت‌های ترش‌طعم تهیه شده از آب انار میخوش، لیموترش، ریباس، سیب ترش و مصرف سکنجبین
 
18. استفاده از انواع ترشی‌ها در غذا مانند سرکه، آب غوره، آب لیمو، آب انار ترش، رب انار، زرشک و سماق
 
19. مصرف ترشی‌های تهیه شده از سرکه طبیعی همراه غذا مانند ترشی کبر، ترشی سیر و ترشی پیاز
(توجه داشته باشید رعایت موارد 17، 18 و 19 مربوط به زمان پیشگیری است نه ابتلا به بیماری است و باید دانست که در حد اندک خورده شود و در مصرف ترشی‌ها نباید زیاده‌روی کرد.)
 
20. قرار دادن گلسرخ، بنفشه، نیلوفر (از گل خشک هم می‌توان استفاده کرد)، سیب، به و کدو در فضای تنفسی و بوئیدن آن‌ها
 
21. ضدعفونی هوای تنفسی با دود دادن کندر، گلسرخ و برگ مورد همراه با اسپند
 
22. ایجاد لینت مزاج به‌ویژه در کسانی که یبوست دارند با مصرف مواد غذایی ملین مانند تمرهندی
 
23. کاهش آمیزش جنسی، ورزش‌های سنگین و حرفه‌ای و حمام بخار یا سونای طولانی مدت
 
24. دوری از خشم, غضب, غم و اندوه
 
25. پرهیز از ترس بی مورد از ابتلاء به بیماری

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :تسنیم

کد: 12092 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 2029 ساعت: 11:55 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
2 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
3 نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
4 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
6 کمک روغن ماهی به سالمندان پرخطر در پیشگیری از آلزایمر ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
7 توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
8 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
9 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
10 چگونگی پیشگیری از سرطان با تغذیه ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
11 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
نگهداری طولانی غذا در فریزر، مواد غیر پروتئینی را سرطانی می‌کند یک متخصص تغذیه، با تاکید بر خودداری از نگهداری طولانی مدت مواد غذایی در یخچال و فریزر گفت: نگهداری مواد غیرپروتئینی در فریزر برای مدت طولانی، ترکیباتی ایجاد می‌کند که سرطان‌زا هستند.
فوائد خوردن صبحگاهی مخلوط آب و لیمو لیموترکیبی شبیه به بزاق و اسید هیدرولیک دارد، لیمو سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است که به تخلیه سموم از سیستم گوارشی کمک می کند.