لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر


پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌های غذایی در سفر با هدف ارتقاء آگاهی و سلامت جامعه در مدرسه دخترانه امام خامنه ای برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت های غذایی در سفر صبح امروز15 اسفند 1402با حضور مهندس زهرا کامرانی کارشناس تغذیه  مدیریت نظارت و پایش مصرف فرآورده های سلامت معاونت غذا و دارو دانشگاه در مدرسه دخترانه امام خامنه ای برگزارشد.

در ابتدای این جلسه مهندس کامرانی گفت: مسمومیت غذایی عبارت است از مجموعه اختلالاتی که در نتیجه خوردن غذاهای فاسد در بدن به وجود می آید.  باکتری ها، کپک ها، حشرات، انگل ها، گرما، رطوبت، نور، اکسیژن، مجاورت غذا با بقایای سموم دفع آفات نباتی،ازعوامل موثر در ایجاد مسمومیت غذایی هستند.
 
وی رعایت بهداشت فردی،مصرف آب آشامیدنی سالم ، شستن دست ها با آب و صابون قبل از آماده کردن  یا خوردن غذا، مصرف غذاها و سبزیجات پخته، عدم مصرف سالاد و سبزیجاتی که از شستشو و ضدعفونی آنها اطمینان ندارید را از راههای پیشگیری از مسمومیت غذایی عنوان کرد.
 
کارشناس تغذیه در ادامه خاطر نشان کرد: در سفر ، از محصولات لبنی و خوراکی هایی که دارای بسته بندی دارای نشان سلامت و مجوز بهداشتی هستند استفاده نمایید و  از خرید و مصرف فرآورده های خوراکی فله ای جداً اجتناب کنید.
 
وی همچنین در خصوص مصرف غذاهای کنسروی تصریح کرد: چنانچه در سفر از غذای آماده کنسرو شده استفاده می نمایید، با حرارت دادن کنسرو به مدت 20 دقیقه در آب در حال جوشیدن می توان از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری کرد.
 
مهندس کامرانی افزود: مصرف غذاهای جامد، عدم مصرف غذاهای فست فود، پرهیز از مصرف  غذاهای تند، شیرین یا چرب،خودداری از مصرف لبنیات و کافئین، نوشیدن آب به مقدار کافی و مراجعه به پزشک در اسرع وقت از اقدامات درمانی در سفر است.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو

کد: 15498 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند بازدید: 690 ساعت: 2:16 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
3 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
5 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
6 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
8 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
9 اتلاف ٣٣ درصدی مواد غذایی در فرایند کاشت، داشت و برداشت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
10 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
11 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسترول مفید و مضر را بهتر بشناسیم شاید تعجب کنید اگر بگوییم که کلسترول مضر نیست بلکه...

  راه‌حل‌های خوراکی برای تسکین سردرد بسیاری از مردم هنگام مواجهه با سردرد به مصرف انواع...

  پنیر و مینای دندان پنیر از خورده شدن مینای دندان جلوگیری می‌کند.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت