به گزارش پایگاه خبری لقمه، در پی انتشار اخباری مبنی بر مرگ دو کودک در اثر مسومیت با ماکارونی موجی از نگرانی در جامعه از ورود ذرتهای تاریخ گذشته دامی به صنعت تولید محصولات غذایی کشور به راه افتاده است که منجر به واکنش سازمان ملی استاندارد شد. بر این اساس و بر اساس توصیه های تکمیلی دیگر جهت جلوگیری از مسمومیت با ماکارونی به نکات زیر توجه کنید:
1- با توجه به اجباری بودن فراورده ماکارونی پیشنهاد می شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فراوردهها به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراوردههای فاقد نشان ملی استاندارد با کد ۱۰ رقمی و یا خرید فراورده های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.
2- پس از پخت، ماکارونی را در کمتر از ۲ ساعت در ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید.
3- از گرم کردن چندباره ماکارونی پرهیز کنید.
4- در صورت تغییر رنگ، بو یا مزهی ماکارونی، از مصرف آن خودداری کنید.
5- ماکارونی را قبل از مصرف به دمای مناسب (حدود ۷۴ درجه سانتیگراد) گرم کنید تا باکتریهای مضر از بین بروند.
6- اگر پس از خوردن ماکارونی دچار علائم مسمومیت غذایی مانند تهوع، استفراغ، اسهال یا دلدرد شدید، بهتر است با پزشک مشورت کنید.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :عصر ایران