نکاتی برای جلوگیری از مسموم شدن ماکارونی


پایگاه خبری لقمه: مسمومیت با ماکارونی امری قابل پیشگیری است که در این مطلب به برخی از نکات کاربردی در این زمینه اشاره شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در پی انتشار اخباری مبنی بر مرگ دو کودک در اثر مسومیت با ماکارونی موجی از نگرانی در جامعه از ورود ذرتهای تاریخ گذشته دامی به صنعت تولید محصولات غذایی کشور به راه افتاده است که منجر به واکنش سازمان ملی استاندارد شد. بر این اساس و بر اساس توصیه های تکمیلی دیگر جهت جلوگیری از مسمومیت با ماکارونی به نکات زیر توجه کنید:

1- با توجه به اجباری بودن فراورده ماکارونی پیشنهاد می شود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فراورده‌ها به تاریخ تولید و انقضای درج شده بر روی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراورده‌های فاقد نشان ملی استاندارد با کد ۱۰ رقمی و یا خرید فراورده های فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.

2- پس از پخت، ماکارونی را در کمتر از ۲ ساعت در ظرف دربسته و در یخچال قرار دهید.
 
3- از گرم کردن چندباره ماکارونی پرهیز کنید.
 
4- در صورت تغییر رنگ، بو یا مزه‌ی ماکارونی، از مصرف آن خودداری کنید.
 
5- ماکارونی را قبل از مصرف به دمای مناسب (حدود ۷۴ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید تا باکتری‌های مضر از بین بروند.
 
6- اگر پس از خوردن ماکارونی دچار علائم مسمومیت غذایی مانند تهوع، استفراغ، اسهال یا دل‌درد شدید، بهتر است با پزشک مشورت کنید. 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :عصر ایران

کد: 15712 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر بازدید: 458 ساعت: 2:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مسمومیت ده‌ها فیلیپینی با خوردن لاک‌پشت در حال انقراض ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2 ماجرای مسمومیت سه کودک با خوردن ماکارونی آلوده/ اطلاعیه سازمان ملی استاندارد درباره ماکارونی ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
3 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
4 نکات تغذیه‌ای زائران اربعین/ مراقب مسمومیت غذایی باشید ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
5 صدور کیفرخواست متهمان پرونده مسمومیت الکلی البرز در آینده نزدیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۴ تير
6 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين
7 شیوع مسمومیت با قارچ های سمی در فصل بهار ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۰ فروردين
8 رقابت تلفات الکل و کرونا در یزد ۱۳۹۹ سه شنبه ۵ فروردين
9 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
10 ۲۹۳ نفر با مشروبات الکلی مسموم شدند/ ۲۵ مرگ و ۳ مرگ مغزی ۱۳۹۷ يکشنبه ۸ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  روغن‌ زیتون را حرارت ندهید کارشناسان تغذیه در چند مطالعه مختلف تاکید کردند که...

  خطر ریواس برای فشارخونی‌ها یک کارشناس تغذیه عنوان کرد: ریواس سرشار از سلنیوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

6 پیشنهاد سالم برای زنگ تفریح براساس اعلام مسوولان اداره سلامت وزارت آموزش و پرورش، قرار شده از امسال طرح توزیع غذای گرم در بوفه مدرسه‌ها، به‌خصوص مدارس تهران،‌ اجرا شود...
روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
تولید ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند نیازمند مجوز است رییس دانشکده تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه :«بیش از 70 درصد بیماری‌ها در جهان منشا غذایی دارند.» از فرموله شدن ناگت میگو و همبرگر فرا سودمند در این مرکز برای نخستین بار در کشور خبر داد.