خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید


پایگاه خبری لقمه: تنها برای چند دقیقه فکر کنید که فست فود‌ها می‌توانند سالم‌تر باشند...! آیا می‌دانستید مضرات پاکت فست فود‌ها از خود فست فود‌ها بیشتر است؟

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، همه‌ی ما می‌دانیم که غذاهای فست فود برای سلامت بدن ما مضر هستند، مانند چیپس‌های چرب، مرغ‌های سرخ شده، برگر‌های خوش نمک که ممکن است همگی بسیار خوشمزه و لذیذ باشند، اما آن‌ها تهدیدی بزرگ برای سلامتی ما به شمار می‌روند.

 
اگر چه، بیشتر نگرانی هایی که در رستوران‌های فست فود وجود دارند مربوط به غذایی هایی است که خورده می‌شوند؛ در حالی که نگرانی‌ها درباره‌ی مضرات مواد شیمیایی بسته بندی‌ها و پاکت‌های غذایی به مراتب بیشتر می‌باشند.
 
مطالعات جدید نشان می‌دهند که، بسیاری از بسته بندی‌های کاغذی و مقوایی که در آن سیب زمینی‌ها و یا برگر‌ها سرو می‌شوند، از یک ماده شیمیایی تشکیل شده اند که باعث جذب روغن می‌شود، این ترکیب شیمیایی ممکن است از فلوئور‌ها باشند.
 
این گزارش‌ها بیان می‌کنند که این ترکیبات به نام PER و Polyfluoroalkyl یا (PFAS) مواد شیمیایی مصنوعی نسبتا پایداری هستند که یکی از عوامل ابتلا به بیماری‌های مانند سرطان، مسمومیت غذایی و ایجاد اختلال در سیستم دفاعی بدن به شمار می‌روند.
 
مشکل اینجاست که PFAS‌ها به سادگی وارد غذا می‌شوند، حتی بدون اینکه پاکت غذا‌ها با دهان شما ارتباطی بر قرار کنند، مواد سمی به راحتی وارد بدن شما می‌شوند -- مطالعات مختلفی این موضوع را تایید کرده اند. مدت زمان نگهداری غذا در پاکت و دمای غذا هر دو، در روند اینکه چه مقدار مواد سمی وارد غذا می‌شوند تاثیر گذارند.
 
محققان پس از جمع آوری حدود ۴۰۰ نمونه پاکت مواد غذایی از رستوران‌های فست فود سراسر ایالت متحده، دریافتند ۴۶ درصد ازبسته بندی‌های کاغذی و ۲۰ درصد از بسته بندی‌های مقوایی حاوی فلوئور هستند.
 
آیا می‌دانستید مضرات پاکت فست فود‌ها از خود فست فود‌ها بیشتر است؟
 
تحقیقات نشان دادند که ۵۶ درصد از پاکت‌های دسر و نان، ۳۸ درصد ازپاکت‌های ساندویچ و برگر، و ۰ درصد از لیوان‌های کاغذی دارای فلوئور می‌باشند.
 
این ممکن است در حالی باشد که شما فکر کنید برگر‌های چرب نیاز بیشتری به بسته بندی مقاوم در برابر چربی‌ها دارند، اما در واقع تحقیقات نشان داده اند که دسر ها و نان ها بیشترین گونه های غذایی مورد نیاز هستند. جعبه‌های پیتزا و بسته بندی‌های پاپ کورن هم از این قضیه مستثنی نیستند.
 
PFAS ها یکی از ترکیبات perfluorinated که از ترکیبات شیمیایی (PFC) هستند، که مدت زمان طولانی است شناخته شده اند، دارای پیامد‌های زیادی برای سلامتی هر فرد می‌باشند از قبیل: کاهش باروری، افزایش کلسترول، تضعیف سیستم ایمنی و خطر ابتلا به سرطان.
 
این مواد تنها در بسته بندی مواد غذایی یافت نمی‌شوند - PFC خواص ضدآب دارند بدین معنا که آن‌ها در بسیاری از اجناس خانگی و روزمره مانند سرخ کن، لباس‌های ضد آب، مواد شوینده، رنگ‌ها و براق کننده‌ها، شامپو‌ها، لوازم آرایشی و نخ دندان‌ها نیز یافت می‌شوند.
 
این لیست طولانی بسیار نگران کننده است، قبل از اینکه خیلی دیر بشود پیشنهاد ما این است که تا جایی که ممکن است کمتر از این مواد در زندگی روزمره استفاده کنید.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فرادید

کد: 12198 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر بازدید: 2807 ساعت: 1:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
3 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
4 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 یازدهمین نمایشگاه نوشیدنی، چای، قهوه و صنایع وابسته یک هفته دیگر افتتاح می شود ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ مرداد
6 تهران میزبان دومین نمایشگاه صنعت آکواریوم ماهیان زینتی می شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
7 روشهای طلایی خانگی برای پاک کردن انواع لکه چسب از روی لباس ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد
8 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
9 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
10 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشگیری از سرطان با نان سبوس دار با وجودی که نان های سبوس دار نسبت به نان های بدون ...

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  نوشابه‌ هایی با توهم انرژی نوشابه‌های انرژی‌زا، نوشیدنی‌های‌ نسبتا جدیدی هستن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا مادران باردار باید به اندازه 2 نفر غذا بخورند؟ در حال حاضر همه می‌دانیم تغذیه نامناسب مادر در دوران بارداری بیشتر به جنین آسیب می‌زند تا به مادر! به عنوان مثال محدودیت شدید دریافت انرژی با افزایش تولید اجسام كتونی اثر مخرب بر مغز جنین دارد.
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر پایگاه خبری لقمه: مسئله رشد روزافزون جمعیت و انباشت ضایعات غذایی در دنیای امروز یکی از بزرگترین چالش‌های پیش‌روی زیست محیطی است و آسیب‌های خود را با تهدید سلامت انسان‌ها، جانوران و نابودی آب، خاک و هوا به رخ طبیعت می‌کشد، لذا باید با مدیریتی صحیح و رفع نقاط ضعف بتوانیم از نابودی تنوع زیستی پیشگیری کنیم.
عصاره انار مانع رشد سرطان پروستات پایگاه خبری لقمه: نتایج به دست آمده از یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که عصاره میوه انار اگرچه در کاهش فشارخون موثر است اما بر بیشتر فاکتورهای خطرزای قلبی – عروقی تاثیری ندارد.
بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را كاهش می دهد مصرف حدود 50 تا 100 گرم بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را تا 30 درصد و مصرف حدود 5 قاشق چای خوری كره بادام زمینی خطر ابتلا به دیابت را تا 20 درصد كاهش می‌دهد.