رئیس اتحادیه خبر داد:
قیمت میوه‌های تابستانی در مقایسه با پارسال بالاست


هرچند ماه رمضان قیمت میوه‌ها را كاهش داده، ولی قیمت برخی میوه‌های تابستانی از جمله انگور و زردآلو و گیلاس همچنان بالاست.

به گزارش لقمه، در این باره رییس اتحادیه و میوه و سبزی فروشان گفت: قیمت‌ میوه‌های تابستانی امسال در مقایسه با سال گذشته كمی بالا بوده و به ویژه در دو میوه اصلی این فصل یعنی زردآلو و گیلاس بیشتر چشمگیر بود كه از دلایل گرانی زردآلو می‌توان به كمبود آن به دلیل آسیب تگرگی در باغ‌های شهریار اشاره كرد.

حسین مهاجران درباره وضعیت انگور نیز گفت: هر سال قیمت انگور در این فصل بسیار پایین‌تر از امسال بود و می‌توان گفت كه تقریبا نصب بود، ولی امسال این گونه نیست و قیمت انگور دو برابر سال گذشته است.

وی درباره صیفی‌جات مثل هندوانه و پیاز نیز توضیح داد: قیمت هندوانه در میدان میوه و تره‌بار به 250 تا 450 تومان و پیاز 600 تا 800 تومان رسید كه تا چند روز آینده دوباره كاهش می‌یابد.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان در ادامه اظهار كرد: قیمت برخی میوه‌های تابستانی دوباره كاهش می‌یابد و با ورود میوه‌ها از مناطق مختلف فراوانی بیشتری را شاهد خواهیم بود.


نقل از :ايسنا

کد: 1322 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۱ مرداد بازدید: 2772 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
2 پیشگیری از افسردگی سالمندان با زردآلو ۱۳۹۶ دوشنبه ۵ تير
3 مزایای درمانی زردآلو را بشناسید ۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
4 10 مواد غذایی که بالاترین میزان پتاسیم را دارا هستند ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
5 خوراکی‌های مفید برای پیشگیری از سرطان پستان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ فروردين
6 طرز تهیه بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۸ مهر
7 قیمت میوه‌های نوبرانه تغییر می‌کند؟ ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ خرداد
8 خوردنی های زرد رنگ پر خاصیت ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ شهريور
9 چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی ۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10 غذاهای آخرین آخر هفته اردیبهشت را با زردآلو تهیه کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۵ ارديبهشت
11 اولین آخر هفته اردیبهشت با خورش کنگر و سالاد طالبی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  این ماهی، بمب کلسیم و پروتئین است ماهی کیلکا از جمله آبزیانی است که به دلیل جثه کوچک...

  عوارض نمک دریا جبران‌ناپذیر است وزارت بهداشت اعلام کرد: کمبود ید مهمترین عامل عقب‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یازده نکته در مورد بهداشت در آشپزخانه آشپزخانه به دلیل فعالیت‌های گوناگونی که در آن انجام می‌شود، در صورت عدم رسیدگی به آن و عدم رعایت بهداشت، می‌تواند به یکی از آلوده‌ترین نقاط خانه تبدیل شود. آلودگی آشپزخانه و یا ظروف و وسائل موجود در آن، می‌توانند به آلودگی غذا و موادغذایی و در نهایت مسمومیت غذایی در افراد خانواده منجر شوند.
آشنایی با ترسناک‌ترین دروغ‌ها و تقلب‌های رایج غذایی فهرست تقلب های رایج در مواد غذایی را بخوانید تا حواستان باشد هر خوراکی رنگ و لعاب داری را سر سفره تان راه ندهید. منظورمان از این مطلب این است که هشدار بدهیم چه کارهایی می شود برای تولید یک محصول غیراستاندارد انجام داد.
چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
وقتی مسواک زدن مضر است دندانپزشکان هشدار دادند مسواک زدن دندانها ظرف نیم ساعت بعد از مصرف یک وعده غذایی یا نوشیدن یک فنجان قهوه می‌تواند آسیب جدی به دندان ها وارد کند.