به مناسبت شب یلدا؛
راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟


پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، گردو از خشکبارهای باارزش و پرخاصیت است که همیشه محبوبیت زیادی بین تمام مردم جهان داشته است و در تمام وعده‌های غذایی به روش‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفته است. یکی از زمان‌هایی که تقاضا برای خرید گردو افزایش پیدا می‌کند، شب یلداست. در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.
 

گردوی ایرانی یا خارجی؟

 
سوالی که خیلی از اوقات برای خرید گردو به ذهن مشتریان می‌رسد این است که گردوی خارجی بخرند یا ایرانی؟ در جواب می‌توان به جرات گفت که از نظر طعم و چربی، گردوی ایرانی خیلی باکیفیت‌تر از گردوی خارجی است. گردوهای خارجی معمولا فقط ظاهر خوبی دارند و اندازه یک‌دست و رنگ روشنی دارند، اما چربی آن‌ها خیلی کمتر از گردوهای ایرانی است و البته طعم خاص و منحصربه‌فردی ندارند. پس اگر اهمیتی به طعم و چربی گردو نمی‌دهید و فقط ظاهر آن برایتان مهم است، می‌توانید گردوی خارجی تهیه کنید. اما از طعم گردوی ایرانی غافل نشوید!
 
نحوه شناسایی گردوی ایرانی از خارجی
راه‌هایی که از طریق آن می‌توانید گردوی ایرانی را از خارجی تشخیص دهید، عبارتند از:
 
● اندازه گردو: گردوهای خارجی معمولا ابعاد یکسان و یکدستی دارند، اما اندازه گردوهای ایرانی یکسان نیست و ریز و درشت دارند. همچنین به‌طورکلی گردوهای خارجی بزرگ‌تر از گردوهای ایرانی هستند.
 
● رنگ گردو: پوست چوبی گردوهای خارجی به رنگ قهوه‌ای روشن مایل به نارنجی یا زرد است، اما اگر پوست سبز گردوهای ایرانی با دستگاه پوست‌کن همراه آب جدا نشود، دارای پوست چوبی تیره یا سیاه خواهند بود. همچنین مغز تمام گردوهای خارجی روشن و سفید است، اما مغز گردوی ایرانی دارای رنگ‌بندی سفید تا قهوه‌ای تیره است.
 
● چربی گردو: گردوهای ایرانی خیلی پرچرب‌تر از گردوهای خارجی هستند؛ به‌طوری که اگر یک تکه مغز گردوی ایرانی را بین انگشتان خود فشار دهید، روغن آن به سرعت بیرون می‌آید.
 
● طعم گردو: گردوی ایرانی طعم گس و لذیذ خاصی دارد، اما گردوی خارجی چنین طعمی ندارد.
 

نحوه تشخیص گردوی تازه از کهنه

 
شناسایی گردوی کهنه کار سختی است، به خصوص اگر بخواهیم کهنگی گردو با پوست را تشخیص دهیم. اما چند روش وجود دارد که می‌توان کهنه یا تازه بودن مغز گردو را تشخیص داد. از طریق شکستن پوست گردو و بررسی مغز آن می‌شود کهنگی گردو با پوست را هم شناسایی کرد. این روش‌ها به شرح زیرند:
 
1. طعم گردو؛ مغز گردویی که کهنه باشد مزه ماندگی دارد و چون چرب‌تر است، طعم تند و تیزی داشته و باعث سوزش کام در دهان می‌شود. اگر 4 عدد گردوی کهنه بخورید، دهانتان آفت می‌زند، اما این اتفاق با خوردن حتی 10 عدد گردوی تازه هم نمی‌افتد.
 
2. رنگ گردو؛ اگر مغز گردو کهنه باشد، رنگ کرم مایل به گلبهی یا مسی دارد، اما رنگ مغز گردوی سفید تازه، کرم یا زرد روشن است.
 
3. بوی گردو؛ مغز گردوی کهنه به طور مشخصی بوی نا یا ماندگی می‌دهد.
 

قیمت گردوی ایرانی چقدر است؟

 
قیمت گردوی ایرانی بسته به محل کشت آن متفاوت است. در این بخش قیمت حدودی گردوی تویسرکان را ، که از محبوب‌ترین گردوهای ایرانی است، آورده‌ایم:
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :وبسایت فروشگاه پوست کاغذی

کد: 14527 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر بازدید: 1729 ساعت: 1:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه بانک مرکزی به افرادی که حساب آنها مسدود شده+ راهنمای تصویری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
3 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
4 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
5 گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
6 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
7 برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
8 تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
9 گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
10 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تعریف و اثرات اختلالات خوردن پایگاه خبری لقمه: اختلالات خوردن دسته ای از اختلال...

  تاثیر مصرف گوشت قرمز بر زوال عقل پایگاه خبری لقمه: استیک، همبرگر، دنده گوشت گاو و ه...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روشی بامزه برای غلبه بر خوردن عصبی پایگاه خبری لقمه: خوردن عصبی مشکل میلیون ها انسان مانند شما است. اگر از نوسانات رژیم غذایی خسته شدید و می خواهید از شر خوردن عصبی خلاص شوید، یک راه به شما معرفی می کنیم که بدون غذا خود را آرام کنید.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
افزایش میل و قدرت جنسی با مصرف این سبزی نشستن در جوشانده شنبلیله، جهت درمان ورم، چسبندگی و ترشحات رحمی، نرم‌كردن رحم سفت و ورم‌های سفت آن، بازكردن دهانه رحم و تسهیل زایمان و دفع جفت، مفید است. همچنین شنبلیله سبب افزایش میل و قدرت جنسی می‌شود.
«سایر صنایع» کجاست که ۶.۳ میلیارد دلار ارز نیما گرفته است؟ از اول سال تا ۷ مرداد ماه صنایع ۱۲.۲ میلیارد دلار ارز نیما گرفته اند؛ در فهرستی که از سوی بانک مرکزی منتشر شده سهم بخشی تحت عنوان «سایر» ۶.۳ میلیارد دلار (ارز نیمایی) بوده است.