به مناسبت شب یلدا؛
راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟


پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، گردو از خشکبارهای باارزش و پرخاصیت است که همیشه محبوبیت زیادی بین تمام مردم جهان داشته است و در تمام وعده‌های غذایی به روش‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گرفته است. یکی از زمان‌هایی که تقاضا برای خرید گردو افزایش پیدا می‌کند، شب یلداست. در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.
 

گردوی ایرانی یا خارجی؟

 
سوالی که خیلی از اوقات برای خرید گردو به ذهن مشتریان می‌رسد این است که گردوی خارجی بخرند یا ایرانی؟ در جواب می‌توان به جرات گفت که از نظر طعم و چربی، گردوی ایرانی خیلی باکیفیت‌تر از گردوی خارجی است. گردوهای خارجی معمولا فقط ظاهر خوبی دارند و اندازه یک‌دست و رنگ روشنی دارند، اما چربی آن‌ها خیلی کمتر از گردوهای ایرانی است و البته طعم خاص و منحصربه‌فردی ندارند. پس اگر اهمیتی به طعم و چربی گردو نمی‌دهید و فقط ظاهر آن برایتان مهم است، می‌توانید گردوی خارجی تهیه کنید. اما از طعم گردوی ایرانی غافل نشوید!
 
نحوه شناسایی گردوی ایرانی از خارجی
راه‌هایی که از طریق آن می‌توانید گردوی ایرانی را از خارجی تشخیص دهید، عبارتند از:
 
● اندازه گردو: گردوهای خارجی معمولا ابعاد یکسان و یکدستی دارند، اما اندازه گردوهای ایرانی یکسان نیست و ریز و درشت دارند. همچنین به‌طورکلی گردوهای خارجی بزرگ‌تر از گردوهای ایرانی هستند.
 
● رنگ گردو: پوست چوبی گردوهای خارجی به رنگ قهوه‌ای روشن مایل به نارنجی یا زرد است، اما اگر پوست سبز گردوهای ایرانی با دستگاه پوست‌کن همراه آب جدا نشود، دارای پوست چوبی تیره یا سیاه خواهند بود. همچنین مغز تمام گردوهای خارجی روشن و سفید است، اما مغز گردوی ایرانی دارای رنگ‌بندی سفید تا قهوه‌ای تیره است.
 
● چربی گردو: گردوهای ایرانی خیلی پرچرب‌تر از گردوهای خارجی هستند؛ به‌طوری که اگر یک تکه مغز گردوی ایرانی را بین انگشتان خود فشار دهید، روغن آن به سرعت بیرون می‌آید.
 
● طعم گردو: گردوی ایرانی طعم گس و لذیذ خاصی دارد، اما گردوی خارجی چنین طعمی ندارد.
 

نحوه تشخیص گردوی تازه از کهنه

 
شناسایی گردوی کهنه کار سختی است، به خصوص اگر بخواهیم کهنگی گردو با پوست را تشخیص دهیم. اما چند روش وجود دارد که می‌توان کهنه یا تازه بودن مغز گردو را تشخیص داد. از طریق شکستن پوست گردو و بررسی مغز آن می‌شود کهنگی گردو با پوست را هم شناسایی کرد. این روش‌ها به شرح زیرند:
 
1. طعم گردو؛ مغز گردویی که کهنه باشد مزه ماندگی دارد و چون چرب‌تر است، طعم تند و تیزی داشته و باعث سوزش کام در دهان می‌شود. اگر 4 عدد گردوی کهنه بخورید، دهانتان آفت می‌زند، اما این اتفاق با خوردن حتی 10 عدد گردوی تازه هم نمی‌افتد.
 
2. رنگ گردو؛ اگر مغز گردو کهنه باشد، رنگ کرم مایل به گلبهی یا مسی دارد، اما رنگ مغز گردوی سفید تازه، کرم یا زرد روشن است.
 
3. بوی گردو؛ مغز گردوی کهنه به طور مشخصی بوی نا یا ماندگی می‌دهد.
 

قیمت گردوی ایرانی چقدر است؟

 
قیمت گردوی ایرانی بسته به محل کشت آن متفاوت است. در این بخش قیمت حدودی گردوی تویسرکان را ، که از محبوب‌ترین گردوهای ایرانی است، آورده‌ایم:
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست

 

 


نقل از :وبسایت فروشگاه پوست کاغذی

کد: 14527 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۲ آذر بازدید: 525 ساعت: 1:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
2 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
3 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
4 گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
5 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
6 برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
7 تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
8 گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
9 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
10 یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه آغاز شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چه غذاهایی برای بیماران دیابتی مناسب هستند؟ مسئول تغذیه بزرگسالان در دفتر بهبود تغذیه وزارت به...

  نقش ویتامین دی فقط رفع پوکی استخوان نیست با توجه به یافته‌های یک مطالعه جدید، مصرف مکمل‌های...

  میکروب‌های مولد مسمومیت غذایی کدامند؟ غذای مسموم همیشه ناشی از خوردن غذای آلوده به سم نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انقلاب رنگی در صنایع غذایی شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکی‌ها بین بچه‌ها و حتی بزرگ‌ترهاست. در میان انواع شکلات‌ها، آبنبات‌ها،‌ تافی‌ها و دراژه‌های شکلاتی (اسمارتیزها) رنگ‌هایی زنده‌تر و تندتر دارند و مصرف‌کننده را به این فكر می‌اندازند که نکند از مواد و رنگ‌های غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.
گل سرسبد رژیم لاغری ستاره‌ها چیست؟ هر فنجان قارچ فقط 10 کیلوکالری دارد. این ماده‌ی غذایی چربی ندارد و در عوض منبع خوب اسیدفولیک، پتاسیم، ریبوفلاوین، ویتامین B6، سلنیوم، زینک و فیبرهای غذایی است.
کاربردهای دیگر روغن زیتون در خانه همیشه یک بطری روغن زیتون در آشپزخانه موجود است که معمولا برای سالاد و پخت و پز استفاده می‌شود با این حال روغن زیتون را می‌توان در موقعیت‌های مختلف و برای امور مختلف دیگری نیز استفاده کرد.