افزایش ضریب خوداتکایی چای طی دو برنامه توسعه


پایگاه خبری لقمه: ​رئیس سازمان چای با بیان اینکه پیش بینی می شود طی دو برنامه توسعه؛ ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود، گفت:تلاش ما این است که افزایش نرخ خرید تضمینی در حد تورم باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی با بیان اینکه پیشنهاد ما برای نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای به شورای اقتصاد ارائه شده است، اظهارداشت: باید منتظر بمانیم تا شورای اقتصاد نرخ جدید خرید تضمینی را اعلام کند.

 
وی درباره اینکه سال گذشته کشاورزان از نرخ اعلام شده برای خرید تضمینی برگ سبز چای رضایت کافی نداشتند، گفت: سال گذشته قیمت خرید تضمینی تقریبا به تورم نزدیک بود و ۷ درصد افزایش یافت، هر چند سال۹۴؛ ۱۳ درصد و سال ۹۳؛ ۲۱ درصد و سال ماقبل آن ۵۰ درصد افزایش در این زمینه داشتیم.
 
رئیس سازمان چای ادامه داد:با توجه به اینکه سالهای زیادی افزایش نرخ خرید تضمینی متناسب با تورم نبوده، نیاز است که این رشد قیمت تضمینی بیشتر باشد، اما قاعدتا باید تناسبی هم بین قیمت برگ و قدرت رقابت کارخانجات چای سازی وجود داشته باشد تا بتوانند به موقع چای خود را بفروشند و تولید ما افزایش بیشتری یابد.
 
روزبهان تصریح کرد: به همین دلیل تمام تلاش ها این است که افزایش نرخ خرید تضمینی در حد تورم باشد.
 
صادرات ۶ هزارتن چای از کشور 
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۲۲ درصد نیاز کشور به چای از طریق تولید داخلی تامین می شود، گفت: ما دو نوع صادرات در این زمینه داریم یک نوع صادرات چای بسیار کیفی ماست، که چای سفید است و نوع دیگر هم چای با کیفیت ضعیف است، براساس پیش بینی‌ها در سالجاری حدود ۵ الی ۶ هزارتن از این چای‌ها صادر خواهیم کرد.
 
رئیس سازمان چای اضافه کرد: تولید چای سفید محدود و کمتر از هزار کیلوگرم است، قیمت این چای نیز کیلویی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
 
روزبهان ادامه داد: طی سالهای اخیر برخی کشاورزان نوعی از هرس باغات چای را شروع کرده اند تا چای سفید بیشتری تولید کنند.
 
وی با بیان اینکه ایران تنها کشور تولید کننده چای ارگانیک از نظر عدم استفاده از سموم، است، گفت: امیدواریم این تولید افزایش یابد؛ ضمن اینکه اقدامات حمایتی دولت، چای را از مرگ تدریجی نجات داد و امیدواریم روند احیا و رشد تولید ادامه پیدا کند.
 
روزبهان با بیان اینکه امیدواریم روزی برسد که ۱۰۰ درصد چای مورد نیاز کشور در داخل تامین شود، درباره اینکه پیش بینی می کنید  این امر چه زمانی تحقق پیدا کند؟ و آیا اصلا امکان پذیر است این هدف محقق شود؟، افزود: قطعا؛ با ارتقا بهره وری، توسعه شبکه آبیاری تحت فشار، احیای باغات چای و انجام عملیات به زراعی می توان به این مهم دست یافت.
 
وی درباره اینکه در صورت انجام تمام اقدامات فوق، چه قدر طول می کشد ما به هدف مذکور دست یابیم؟، ادامه داد: امیدوار هستیم بتوانیم به حدود  ۵۰ درصد چای مورد نیاز کشور را طی دو برنامه ششم و هفتم توسعه به این هدف برسیم. پیش بینی زمان  تولید ۱۰۰ درصد چای مورد نیاز در کشور مقداری دشوار است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13349 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 234 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان ۱۳۹۷ دوشنبه ۷ خرداد
2 آشنایی با میوه های لوکس ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
3 توزیع میوه عید از 20 اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
4 مقایسه قیمت اقلام شب یلدا از سال گذشته تا امسال ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
5 پاییز تمام شد، نرخ‌های خرید تضمینی کشاورزی اعلام نشد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 دلایل گرانی نرخ نهاده ها/نرخ منطقی خرید هر کیلو شیر خام 1500 تومان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
7 دلالان شکر را ارزان بخرند، به بازار ورود می‌کنیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
8 یارانه خرید تضمینی گندم و یارانه نان در لایحه بودجه 97 کاهش نیافت ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
9 خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه از باغداران ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
10 کافه نادری فروخته می شود؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
11 خریدار جدید حیاط کافه نادری/۲ مالک برای یک اثر تاریخی ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

  رنگ و اسانس می‌خوریم یا چای طبیعی؟ رییس سازمان چای که به گفته خودش تا به حال چای خارج...

  بهترین دستورالعملِ پخت ماهی/ رابطه نوع طبخ ماهی و سلامت قلب مطالعات جدیدی که در مورد تأثیر مصرف ماهی صورت گرفت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای لاغر شدن، شام را جدی بگیرید! خیلی از افرادی که از افزایش وزن رنج می‌برند، می‌دانند که برای کاهش وزن می‌بایست مقدار غذای دریافتی خود را محدود نمایند، ولی مشکل اینجاست که نمی‌دانند چگونه باید مقدار غذای دریافتی خود رادر طی روز تنظیم نمایند.
با بو کردن لاغر شوید! شک نداریم، نقش قوی حس بویایی می تونه نقش مهمی در کاهش یا افزایش وزن داشته باشه امروز می خوایم به شما بگیم این مواد رو بو کنین تا وزن کم کنین.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.
رژیمی برای شفاف سازی پوست استفاده از انواع کرم‌های شیمیایی آرایشی، می‌تواند به سادگی آنها را به این هدف برساند اما اگر قرار است به این زودی‌ها جشن عروسی‌تان را برگزار کنید، پیشنهاد دیگری برایتان داریم.