افزایش ضریب خوداتکایی چای طی دو برنامه توسعه


پایگاه خبری لقمه: ​رئیس سازمان چای با بیان اینکه پیش بینی می شود طی دو برنامه توسعه؛ ۵۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تولید شود، گفت:تلاش ما این است که افزایش نرخ خرید تضمینی در حد تورم باشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، محمدولی روزبهان در گفتگویی با بیان اینکه پیشنهاد ما برای نرخ خرید تضمینی برگ سبز چای به شورای اقتصاد ارائه شده است، اظهارداشت: باید منتظر بمانیم تا شورای اقتصاد نرخ جدید خرید تضمینی را اعلام کند.

 
وی درباره اینکه سال گذشته کشاورزان از نرخ اعلام شده برای خرید تضمینی برگ سبز چای رضایت کافی نداشتند، گفت: سال گذشته قیمت خرید تضمینی تقریبا به تورم نزدیک بود و ۷ درصد افزایش یافت، هر چند سال۹۴؛ ۱۳ درصد و سال ۹۳؛ ۲۱ درصد و سال ماقبل آن ۵۰ درصد افزایش در این زمینه داشتیم.
 
رئیس سازمان چای ادامه داد:با توجه به اینکه سالهای زیادی افزایش نرخ خرید تضمینی متناسب با تورم نبوده، نیاز است که این رشد قیمت تضمینی بیشتر باشد، اما قاعدتا باید تناسبی هم بین قیمت برگ و قدرت رقابت کارخانجات چای سازی وجود داشته باشد تا بتوانند به موقع چای خود را بفروشند و تولید ما افزایش بیشتری یابد.
 
روزبهان تصریح کرد: به همین دلیل تمام تلاش ها این است که افزایش نرخ خرید تضمینی در حد تورم باشد.
 
صادرات ۶ هزارتن چای از کشور 
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ۲۲ درصد نیاز کشور به چای از طریق تولید داخلی تامین می شود، گفت: ما دو نوع صادرات در این زمینه داریم یک نوع صادرات چای بسیار کیفی ماست، که چای سفید است و نوع دیگر هم چای با کیفیت ضعیف است، براساس پیش بینی‌ها در سالجاری حدود ۵ الی ۶ هزارتن از این چای‌ها صادر خواهیم کرد.
 
رئیس سازمان چای اضافه کرد: تولید چای سفید محدود و کمتر از هزار کیلوگرم است، قیمت این چای نیز کیلویی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است.
 
روزبهان ادامه داد: طی سالهای اخیر برخی کشاورزان نوعی از هرس باغات چای را شروع کرده اند تا چای سفید بیشتری تولید کنند.
 
وی با بیان اینکه ایران تنها کشور تولید کننده چای ارگانیک از نظر عدم استفاده از سموم، است، گفت: امیدواریم این تولید افزایش یابد؛ ضمن اینکه اقدامات حمایتی دولت، چای را از مرگ تدریجی نجات داد و امیدواریم روند احیا و رشد تولید ادامه پیدا کند.
 
روزبهان با بیان اینکه امیدواریم روزی برسد که ۱۰۰ درصد چای مورد نیاز کشور در داخل تامین شود، درباره اینکه پیش بینی می کنید  این امر چه زمانی تحقق پیدا کند؟ و آیا اصلا امکان پذیر است این هدف محقق شود؟، افزود: قطعا؛ با ارتقا بهره وری، توسعه شبکه آبیاری تحت فشار، احیای باغات چای و انجام عملیات به زراعی می توان به این مهم دست یافت.
 
وی درباره اینکه در صورت انجام تمام اقدامات فوق، چه قدر طول می کشد ما به هدف مذکور دست یابیم؟، ادامه داد: امیدوار هستیم بتوانیم به حدود  ۵۰ درصد چای مورد نیاز کشور را طی دو برنامه ششم و هفتم توسعه به این هدف برسیم. پیش بینی زمان  تولید ۱۰۰ درصد چای مورد نیاز در کشور مقداری دشوار است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 13349 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان بازدید: 2308 ساعت: 12:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
3 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
4 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
5 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
6 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
7 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
8 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
10 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبارزه با بوی بد بدن مواد غذایی که می‌خوریم، تأثیر مستقیم بر بوی بد بدن...

  چای تخمیری کامبوجا یک نوشیدنی شفابخش این روزها محبوبیت قارچ کامبوجا در میان دوستداران و...

  موادغذایی جایگزین ماهی در تامین امگا۳ ماهی یک منبع سرشار از امگا۳ و اسیدهای چرب اشباع نش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
با این روش کمتر غذا می خورید به هنگام غذا خوردن بوی غذا، تنوع در غذاها، چیدمان و تنوع غذایی از عوامل تحریکات غذایی به شمار می روند.
چرا هندوانه اینقدر مفید است هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.