پرینتری که بوی غذا را تشخیص می دهد


طراح چینی لی جینگ سوآن پرینتری را برای کمپانی سونی طراحی کرده که قادر است عطر و بوی مواد غذایی موجود در محیط را درک کند و سپس با تجزیه و تحلیل بوی مواد غذایی آن ها را به شکل کارت پستال چاپ می کند.

به گزارش لقمه، این پرینتر دارای یک سنسور الکترونیکی حساس به بو می باشد که مانند بینی عمل کرده و براساس بویی که احساس می کند الگوی خاصی را از آن ارائه می دهد. ابتدا پرینتر عطر و بوی غذا را دریافت کرده و آن را شبیه سازی می کند، سپس جوهر موجود در آن براساس آن تجزیه و تحلیل عکسی را بر روی کاغذ چاپ می کنند. 



این ایده برای به اشتراک گذاری برخی از لحظات شاد و لذت بخش در هنگام غذا خوردن شکل گرفته است. 



پروژه لی جینگ سوآن که ” پرینتر بویا ” نام دارد، در سال ۲۰۱۲ در کارگاه دانش آموزان طراح کمپانی سونی به ثبت رسید. 





منبع:  دیزاین بوم


نقل از :آپام

کد: 1337 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 2588 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
2 پرینتر سه بعدی با جوهر شکلاتی ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  آب معدنی،محصولی که از پشت به سلامت خنجر می‌زند دستگاه‌های نظارتی، در بررسی‌هایی که از کارخانه‌های...

  بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه‌ خوب علیه آلودگی هوا از همان‌جایی که نشسته‌اید، نگاهی به بیرون بیندازید. آسمان چه رنگی است؟ احتمالا رنگ اصلی آسمان هم بتدریج یادمان خواهد رفت و به همین آسمان دودگرفته عادت خواهیم کرد. جرات می‌کنید پنجره را باز کنید؟ جرات می‌کنید چند نفس عمیق بکشید و هوایی تازه کنید؟
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.
توصیه های اساسی برای صاف کردن چاقی موضعی اساس یک رژیم غذایی صاف کننده ی شکم، یک الگوی غذایی متناسب که میزان انرژی آن محدود شده است، می باشد.
کاهش سن ابتلا به دیابت/ 65 درصد تهرانی‌ها دچار اضافه وزن و چاقی رییس پژوهکشده غدد درون‌ریز و متابولیسم کشور ضمن اشاره به عوامل خطر موثر در بیماری‌های متابولیک، نسبت به کاهش سن ابتلا به دیابت در کشور هشدار داد.