پرینتری که بوی غذا را تشخیص می دهد


طراح چینی لی جینگ سوآن پرینتری را برای کمپانی سونی طراحی کرده که قادر است عطر و بوی مواد غذایی موجود در محیط را درک کند و سپس با تجزیه و تحلیل بوی مواد غذایی آن ها را به شکل کارت پستال چاپ می کند.

به گزارش لقمه، این پرینتر دارای یک سنسور الکترونیکی حساس به بو می باشد که مانند بینی عمل کرده و براساس بویی که احساس می کند الگوی خاصی را از آن ارائه می دهد. ابتدا پرینتر عطر و بوی غذا را دریافت کرده و آن را شبیه سازی می کند، سپس جوهر موجود در آن براساس آن تجزیه و تحلیل عکسی را بر روی کاغذ چاپ می کنند. 



این ایده برای به اشتراک گذاری برخی از لحظات شاد و لذت بخش در هنگام غذا خوردن شکل گرفته است. 



پروژه لی جینگ سوآن که ” پرینتر بویا ” نام دارد، در سال ۲۰۱۲ در کارگاه دانش آموزان طراح کمپانی سونی به ثبت رسید. 





منبع:  دیزاین بوم


نقل از :آپام

کد: 1337 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ مرداد بازدید: 2868 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
2 پرینتر سه بعدی با جوهر شکلاتی ۱۳۹۰ سه شنبه ۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.