تیرگی دور چشم را با این دمنوش درمان کنید


دمنوش گل داوودی دارای خواص متعددی است که در حفظ سلامت بدن موثر است.

به گزارش لقمه، سایت «هلث نیوز» نوشت مصرف آن پس از یک روز کاری، خستگی را از تن بیرون می کند و باعث آرامش بدن و ذهن می شود.

تیرگی دور چشم را رفع می کند.

اختلالات خواب را برطرف می کند.

التهاب ریه را برطرف می کند.

دارای خواص ضدقارچی - ضد باکتریایی و ضد ویروسی است و در پاکسازی کبد موثر است.

از آن جا که کافئین ندارد، مصرف آن هیچ نوع عارضه جانبی مانند اضطراب ایجاد نمی کند.

به طور موثر بیماری های قلبی عروقی، واریس و انسداد رگ ها را درمان می کند.

گلو درد، خارش و قرمزی چشم را رفع می کند.

با سم زدایی از کبد، میزان کلسترول بدن را کاهش می دهد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6977 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 4434 ساعت: 11:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

  غذاهای ممنوع برای خانم های باردار لقمه: سال‌های زیادی است که گفته می‌شود مصرف مقدار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خواص آرتیشو آرتیشو یا همان کنگر فرنگی خواصی دارد که به درد سلامتیتان می‌خورد. با ما همراه باشید تا با گوشه‌ای از خواص این کنگر آمده از فرنگ آشنا شوید.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
خوراکی‌های ضد استرس را بشناسید پایگاه خبری لقمه: «غذای راحت»،«غذای آرام بخش»؛ آیا با این دو اصطلاح آشنا هستید؟ فکر می کنید میان این دو نوع غذا چه تفاوتی وجود دارد؟کدام یک می تواند قدری از استرس ها و تشویش های زندگی امروز را کم کند؟
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.