با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت


پایگاه خبری لقمه: سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه طبق دستور وزیر بهداشت رسیدگی به مصدومان حادثه ادامه خواهد داشت، گفت: خوشبختانه با استفاده از سامانه سیب، اطلاعات تمامی افراد بررسی شد و تمامی زنان باردار و بیماران خاص مناطق زلزله زده كه نیازمند مراقبت ویژه بودند، شناسایی شدند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری این هفته خود درخصوص ادامه رسیدگی به مصدومان زلزله غرب کشور گفت: طبق دستور وزیر بهداشت رسیدگی به مصدومان حادثه ادامه خواهد داشت و مصدومانی كه نیازمند مراقبت طولانی مدت هستند، تحت پوشش مراکز درمانی وزارت بهداشت قرار دارند. 

 
وی افزود: خوشبختانه با استفاده از سامانه سیب، اطلاعات تمامی افراد بررسی شد و تمامی زنان باردار و بیماران خاص مناطق زلزله زده كه نیازمند مراقبت ویژه بودند، شناسایی شدند و همچنین مشاوره های روانشناسی و روانپزشكی برای تمام سطوح سنی انجام می شود و در این راستا كلاس های گروهی برگزار می شود. 
 
دکتر حریرچی خاطرنشان کرد: در مناطق زلزله زده دو بیمارستان آسیب دیده اند، اما هیچ كدام از كادر پزشكی و بیماران زیر آوار نماندند؛ زیرا با رخداد پیش لرزه، بیمارستان تخلیه شد ضمن اینكه سقف بیمارستان ها فرو نریخته است بنابراین شایعاتی که در خصوص این بیمارستانها منتشر شده است، واقعیت ندارد.
 
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: طبق مواد ٣٢ و ٣٣ شرایط عمومی پیمانکاری، ساخت پروژه ها و مسئولیت مقاومت آن برعهده پیمانكار و مهندس مشاور است لذا مهندس مشاور تنها مرجع فنی است كه كیفیت كار ساختمان را تایید می كند و دستگاه های تخصصی مثل وزارت بهداشت، مسئولیت نظارت بر تمام مراحل ساخت یك ساختمان را ندارند.
 
وی ادامه داد: شكایت وزارت بهداشت از پیمانكار بیمارستان اسلام آباد به منظور پیشگیری از وقوع حوادث مشابه در كشور است زیرا بیمارستان ها باید أمن باشند تا در صورت وقوع بلایا، مرجع مصدومان باشند. 
 
دکتر حریرچی با بیان اینکه اقدامات بهداشتی درمانی وزارت بهداشت در مناطق حادثه دیده ادامه دارد، اظهارداشت: در مقابله با بیماری های عفونی در مناطق زلزه زده تاکنون مشکلی وجود نداشته است، لذا برخی اقدامات بهداشتی مانند توالت، دفع زباله ها و شرایط اسکان مردم خارج از مسئولیت وزارت بهداشت بوده و نیازمند همکاری بین بخشی است. 
 
وی بیان کرد: در حال حاضر بیماری عمده ای در مناطق زلزله زده وجود ندارد و شایعه بروز و مشاهده بیماری وبا در این مناطق را رد می کنم، زیرا شرایط اقلیمی آن منطقه و سردی هوا، باعث عدم شیوع وبا می شود. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :وبدا

کد: 13510 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر بازدید: 2468 ساعت: 9:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  ایرانی ها بیش از حد نمک می خورند پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.