بادام بخورید بیشتر برانید!


محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.

به گزارش لقمه، محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خوردند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تأثیر داشته است؛ آنان این تحقیقات را بر روی 8 دوچرخه‌ سوار انجام دادند و مشاهده کردند دوچرخه سواران با خوردن روزانه بادام مسافت بیشتری را توانستند طی کنند؛ آن‌ها توانستند به جای 20.2 کیلومتر 21.9 کیلومتر را طی کنند؛ در مقابل دوچرخه سوارانی که بیسکوئیت سرشار از کربوهیدرات خورده بودند به جای 20.2 کیلومتر 20.8 کیلومتر را طی کردند.

علاوه بر این پس از ورزش، سطح گلوکز خون شرکت کنندگان بالاتر رفت و می‌تواند مقدار قابل توجهی از ذخیره کربوهیدرات‌ها به چربی سوزی کمک ‌کند.

نتایج نشان دادند بادام مقدار زیادی ویتامین E و آنتی اکسیدان‌های بالایی نسبت به بیسکوئیت دارد؛ به همین منظور محققان به ورزشکاران برای یک میان وعده بیسکوئیت که سرشار از کربوهیدرات بود و معمولا آن‌ها مصرف می‌کردند دادند.

یک میان وعده مناسب برای ورزشکاران ضروری است زیرا می‌تواند مواد مغذی ضروری که طی ورزش از دست رفته را فراهم کند.

چند دانه بادام به مقدار 30 گرم 170 کالری را فراهم می‌کند و دارای مواد مغذی ضروری در رژیم غذایی است؛ در واقع غنی از فیبر، ویتامین B و کلسیم است و در آماده سازی بدن برای ورزشکاران مفید است؛ بنابراین باید ورزشکاران روزانه بادام بخورند زیرا یک منبع طبیعی پروتئین و ماده مغذی است که منجر به بهبود عضلات می‌شود.

30 گرم بادام حاوی 15 ماده مغذی ضروری است و 65% از ویتامین‌های روزانه که بدن نیاز دارد را پوشش می‌دهد و همیشه در دسترس است؛ علاوه بر این ترد و خوشمزه است و عطر و طعم طبیعی دارد.

همیشه 30 تا 60 دقیقه قبل از ورزش حتما بادام بخورید، در ضمن الزامی است قبل و بعد از ورزش آب بنوشید.

منبع اصل خبر: مجله the international Society of Sports Nutition



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :فارس

کد: 7284 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور بازدید: 4432 ساعت: 10:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا بادام ایرانی از بادام‌های خارجی بهتر و گران‌تر است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
3 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
4 تقویت و کاهش درد استخوان‌ ها با فرمول طبیعی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
5 6 مزایای آرد بادام برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
6 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
7 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
8 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
9 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
10 برداشت بادام‌زمینی در آستانه‌اشرفیه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
11 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فوت و فن پخت سالم ته چین اگر در تهیۀ ته چین برخی نكات در نظر گرفته نشود، به...

  این میوه تابستانی شما را مقابل سرماخوردگی بیمه می کند همچنین میزان پتاسیم موجود در این میوه به میزان 240...

  روغن کنجد و سبوس برنج از فشار خون پیشگیری می‌کنند پژوهشگران ژاپنی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیب ر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.
8 نسخـه طبیعی برای افراد چاق! افزایش سوخت‌وساز بدن با فعالیت‌های بدنی و ورزش مهم‌ترین شیوه درمان چاقی و اضافه وزن است.
جینسنگ چیست؟/ چرا اینقدر مهم شده است/جینسنگ و کاهش وزن یکی از جدیدترین خبرهای تغذیه‌ای که امروزه به گوش می‌رسد اندر خواص جینسنگ است؛ با این همه خبرهای مختلف ممکن است به این فکر بیفتید که واقعاً این جینسنگ برای چه خوب است؟ و یا این که اصلاً این جینسنگ (Ginseng) چیست؟
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.