بادام بخورید بیشتر برانید!


محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.

به گزارش لقمه، محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خوردند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تأثیر داشته است؛ آنان این تحقیقات را بر روی 8 دوچرخه‌ سوار انجام دادند و مشاهده کردند دوچرخه سواران با خوردن روزانه بادام مسافت بیشتری را توانستند طی کنند؛ آن‌ها توانستند به جای 20.2 کیلومتر 21.9 کیلومتر را طی کنند؛ در مقابل دوچرخه سوارانی که بیسکوئیت سرشار از کربوهیدرات خورده بودند به جای 20.2 کیلومتر 20.8 کیلومتر را طی کردند.

علاوه بر این پس از ورزش، سطح گلوکز خون شرکت کنندگان بالاتر رفت و می‌تواند مقدار قابل توجهی از ذخیره کربوهیدرات‌ها به چربی سوزی کمک ‌کند.

نتایج نشان دادند بادام مقدار زیادی ویتامین E و آنتی اکسیدان‌های بالایی نسبت به بیسکوئیت دارد؛ به همین منظور محققان به ورزشکاران برای یک میان وعده بیسکوئیت که سرشار از کربوهیدرات بود و معمولا آن‌ها مصرف می‌کردند دادند.

یک میان وعده مناسب برای ورزشکاران ضروری است زیرا می‌تواند مواد مغذی ضروری که طی ورزش از دست رفته را فراهم کند.

چند دانه بادام به مقدار 30 گرم 170 کالری را فراهم می‌کند و دارای مواد مغذی ضروری در رژیم غذایی است؛ در واقع غنی از فیبر، ویتامین B و کلسیم است و در آماده سازی بدن برای ورزشکاران مفید است؛ بنابراین باید ورزشکاران روزانه بادام بخورند زیرا یک منبع طبیعی پروتئین و ماده مغذی است که منجر به بهبود عضلات می‌شود.

30 گرم بادام حاوی 15 ماده مغذی ضروری است و 65% از ویتامین‌های روزانه که بدن نیاز دارد را پوشش می‌دهد و همیشه در دسترس است؛ علاوه بر این ترد و خوشمزه است و عطر و طعم طبیعی دارد.

همیشه 30 تا 60 دقیقه قبل از ورزش حتما بادام بخورید، در ضمن الزامی است قبل و بعد از ورزش آب بنوشید.

منبع اصل خبر: مجله the international Society of Sports Nutition



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :فارس

کد: 7284 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ شهريور بازدید: 3963 ساعت: 10:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
2 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
3 تقویت و کاهش درد استخوان‌ ها با فرمول طبیعی ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
4 6 مزایای آرد بادام برای سلامتی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ آبان
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 آیا تغذیه در افزایش میزان هوش جنین موثر است؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر
7 ارتباط آلرژی کودکان با بادام زمینی ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
8 کاهش احتمال چاقی با مغزیجات آجیل ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
9 برداشت بادام‌زمینی در آستانه‌اشرفیه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
10 برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید ۱۳۹۶ دوشنبه ۳۰ مرداد
11 مصرف منظم بادام به تقویت میزان کلسترول کمک می کند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلو...

  تغذیه مناسب برای جوش خوردن شکستگی استخوان غذایی که می‌خورید تأثیر مهمی در سرعت جوش خوردن شکس...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پروتئین به چه دردی می‌خورد؟ پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره.
درباره طبیعت گرمی و سردی غذاها چه می‌دانید یکی از مهم‌ترین بحث‌ها در ارتباط با طب سنتی که می‌توان به نوعی آن را در طب چینی و ملل مختلف نیز یافت، سیستم گرمی و سردی غذاهاست.
شما هم می‌خواهید چاق شوید؟ رایج‌ترین دلایل برای لاغر بودن یک نفر معمولاً یکی از علت‌های زیر است:ژنتیک، خوردن غذای کمتر از میزان نیاز، داشتن سبک زندگی فعال و پر تحرک، ورزش بیش از حد.این را هم بدانید خیلی از افراد لاغر هستند به دلیل ناتوانی‌ها، اختلالات خوردن، اختلالات روحی، و یا سابقه بیماری یا عمل جراحی شدید. در این مقاله ما روش‌های افزایش وزن را با هم بررسی می‌کنیم ولی قطعاً برای افرادی که از اختلالات نامبرده رنج می‌برند بهترین راه‌حل، درمان بیماری زمینه‌ای است و بعد واجد شرایط برای این توصیه خواهند بود.
این میو‌ه‌ها و صیفی‌جاتی را با پوست بخورید اکثر ما هنگام خوردن پرتقال، پوست آن را بی‌درنگ دور می‌ریزیم درحالی‌که نمی‌دانیم پوست پرتقال نزدیک به دوبرابر گوشت این میوه ویتامین ث دارد.