بهره‌برداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان گرمسار از به بهره‌برداری رسیدن فاز نخست مجموعه اقتصادی کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهوش کمالی با اشاره به واگذاری بخش‌هایی از این مجموعه به بخش خصوصی، افزود:  یک شرکت در حال مرمت و بازسازی این مجموعه است.

 
وی گفت: بر این اساس، مرمت و بازسازی مجموعه موزه علم و صنعت در دو فاز و در مساحت تقریبی چهار هزار مترمربع در حال اجراست.
 
کمالی هزینه مورد نیاز برای مرمت، تکمیل و تجهیز این مجموعه را بیش از 35 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود:  شرکت بهره‌بردار این مجموعه تعهد داده که منابع مالی لازم را در این خصوص تأمین و هزینه کند.
 
وی با بیان این‌که پس از پایان مرمت و بازسازی، این مجموعه با عنوان تالار پذیرایی، رستوران سنتی، فست فود و کافی‌شاپ مورداستفاده و بهره‌برداری قرار می‌گیرد، ابراز امیدواری کرد، افتتاح این پروژه در رشد گردشگری منطقه موثر باشد.
 
وی گفت: بر اساس زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده، فاز اول این مجموعه تا پایان سال جاری و فاز دوم آن نیز در نیمه اول سال 1397 به بهره‌برداری می‌رسد که با افتتاح فاز اول، بیش از 80 نفر به‌طور مستقیم در این مجموعه مشغول به کار می‌شوند.
 
مجموعه کارخانه پنبه شهرستان گرمسار در سال 1381 در فهرست آثار ملّی کشور به ثبت رسید، در سال 1393 به‌عنوان موزه علم و صنعت تغییر نام داد و مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.
 
در سال 1394 بخشی از انبارهای این مجموعه مرمت ‌شد و به ‌عنوان بازارچه صنایع‌دستی شهرستان گرمسار مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر مسافران و گردشگران می‌توانند سوغات این شهرستان را از این مجموعه تهیه کنند.
 
قدمت مجموعه موزه علم و صنعت گرمسار به دوره پهلوی اول باز می‌گردد.
 
این مجموعه در مساحتی نزدیک به 30 هزار مترمربع، شامل قسمت‌های مختلفی است و در طول سال گردشگران داخلی و خارجی زیادی از این بنای تاریخی بازدید می‌کنند.
 
به دلیل رونق کشاورزی، به‌ویژه میزان کشت زیاد محصول پنبه در سال‌های گذشته در شهرستان گرمسار، لزوم احداث این مجموعه تحت عنوان کارخانه پنبه ضروری بود و به همین دلیل نسبت به ساخت و بهره‌برداری از این بنا اقدام شد و تا چند سال قبل برای فرآوری این محصول مورد استفاده قرار می‌گرفت.
 
طی چند سال گذشته و با کاهش میزان کشت محصول پنبه در این منطقه، تغییر کاربری این مجموعه مدنظر قرار گرفت و پس از مدتی برای اجرای طرح‌های اقتصادی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13676 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 2089 ساعت: 10:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  روغن‌ ماهی و زیتون برای سلامت قلب و عروق مفیدند کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: روغن ماهی...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با میوه های لوکس پایگاه خبری لقمه: این روزها در کنار میوه‌های عادی می‌شود رد و نشان میوه‌های عجیب و غریبی را پیدا کرد که چند سالی است در قفسه خرید فروشگاه ها جاخوش کرده‌اند محصولاتی که غالبا هویتی استوایی دارند
فروش میوه با اتوبوس مسافربری / کسب و کار با اعمال شاقه پایگاه خبری لقمه: فروش میوه در اتوبوس های مسافربری که این روزها در برخی از معابر کلانشهر تهران از سوی شهرداری تهران راه اندازی شده است تعجب رهگذران را برانگیخته است!
چند درصد از کالاهای اساسی با ارز نیمایی و ترجیحی وارد می شوند؟ پایگاه خبری لقمه: گرچه هنوز تکلیف حذف ارز ۴۲۰۰ مشخص نیست اما در آستانه تصمیم‌گیری در این رابطه، سهم واردات اقلام اساسی با ارز ترجیحی تا چند برابر ارز نیمایی سنگین‌تر است، به طوری که فقط ۲۰ درصد ارزش دلاری و حدود ۱۲ درصد حجم واردات این کالاها در سامانه نیما تامین ارز می‌شود.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.