بهره‌برداری فاز نخست مجموعه کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال


پایگاه خبری لقمه: رئیس اداره میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان گرمسار از به بهره‌برداری رسیدن فاز نخست مجموعه اقتصادی کارخانه پنبه گرمسار تا پایان امسال خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مهوش کمالی با اشاره به واگذاری بخش‌هایی از این مجموعه به بخش خصوصی، افزود:  یک شرکت در حال مرمت و بازسازی این مجموعه است.

 
وی گفت: بر این اساس، مرمت و بازسازی مجموعه موزه علم و صنعت در دو فاز و در مساحت تقریبی چهار هزار مترمربع در حال اجراست.
 
کمالی هزینه مورد نیاز برای مرمت، تکمیل و تجهیز این مجموعه را بیش از 35 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود:  شرکت بهره‌بردار این مجموعه تعهد داده که منابع مالی لازم را در این خصوص تأمین و هزینه کند.
 
وی با بیان این‌که پس از پایان مرمت و بازسازی، این مجموعه با عنوان تالار پذیرایی، رستوران سنتی، فست فود و کافی‌شاپ مورداستفاده و بهره‌برداری قرار می‌گیرد، ابراز امیدواری کرد، افتتاح این پروژه در رشد گردشگری منطقه موثر باشد.
 
وی گفت: بر اساس زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده، فاز اول این مجموعه تا پایان سال جاری و فاز دوم آن نیز در نیمه اول سال 1397 به بهره‌برداری می‌رسد که با افتتاح فاز اول، بیش از 80 نفر به‌طور مستقیم در این مجموعه مشغول به کار می‌شوند.
 
مجموعه کارخانه پنبه شهرستان گرمسار در سال 1381 در فهرست آثار ملّی کشور به ثبت رسید، در سال 1393 به‌عنوان موزه علم و صنعت تغییر نام داد و مورد افتتاح و بهره‌برداری قرار گرفت.
 
در سال 1394 بخشی از انبارهای این مجموعه مرمت ‌شد و به ‌عنوان بازارچه صنایع‌دستی شهرستان گرمسار مورد بهره‌برداری قرار گرفت و در حال حاضر مسافران و گردشگران می‌توانند سوغات این شهرستان را از این مجموعه تهیه کنند.
 
قدمت مجموعه موزه علم و صنعت گرمسار به دوره پهلوی اول باز می‌گردد.
 
این مجموعه در مساحتی نزدیک به 30 هزار مترمربع، شامل قسمت‌های مختلفی است و در طول سال گردشگران داخلی و خارجی زیادی از این بنای تاریخی بازدید می‌کنند.
 
به دلیل رونق کشاورزی، به‌ویژه میزان کشت زیاد محصول پنبه در سال‌های گذشته در شهرستان گرمسار، لزوم احداث این مجموعه تحت عنوان کارخانه پنبه ضروری بود و به همین دلیل نسبت به ساخت و بهره‌برداری از این بنا اقدام شد و تا چند سال قبل برای فرآوری این محصول مورد استفاده قرار می‌گرفت.
 
طی چند سال گذشته و با کاهش میزان کشت محصول پنبه در این منطقه، تغییر کاربری این مجموعه مدنظر قرار گرفت و پس از مدتی برای اجرای طرح‌های اقتصادی در اختیار بخش خصوصی قرار گرفت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 13676 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر بازدید: 2226 ساعت: 10:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

  هندوانه، فشار خون چاق ها را کم می کند تحقیقات اخیر محققان دانشگاه ایالتی کالیفرنیا نشان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نمک همیشه مضر نیست تحقیقات انجام شده در دانشگاه آیووا در آمریکا نشان می‌دهند که نمک یک ماده طبیعی ضد افسردگی بوده و موجب بهبود خلق و خو می‌شود.
چگونه بدون ورزش کالری زیادی بسوزانیم؟ همه شما از فواید بی شمار ورزش مطلع هستید و می‌دانید که به هیچ بهانه‌ای نباید از ورزش کردن سر باز زد. اما به هر حال روشهایی هم وجود دارند که بدون ورزش نیز بتوانید کالری بیشتری بسوزانید.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »