به گزارش لقمه دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگویی توصیه هایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :
- مقدار گوشت كمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به كار ببرید.
- ماكارونی و نانهای سبوسدار را كه فیبر بیشتری دارند به سایر ماكارونیها و نانها ترجیح بدهید.
- همبرگر، شنیسل، كوكو، بادمجان و كتلتها را بعد از سرخكردن، با دستمال یا كاغذهای تمیز روغنگیری كنید.
- به جای قرصهای فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده كه دارای مقدار زیادی نمك هستند از سوپهای تازه و كمنمك خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده كنید.
- از پنیر پیتزا كه چربی زیادی دارد كمتر استفاده كنید.
- در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید.
- به جای سرخ كردن موادغذایی، از روش بخارپز و آبپز كردن، پوره كردن (برای سیبزمینی) یا تنوری كردن (برای سیبزمینی و بادمجان) استفاده كنید.