چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟


در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید

به گزارش لقمه دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگویی توصیه هایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :

- مقدار گوشت كمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به كار ببرید.

- ماكارونی و نان‌های سبوس‌دار را كه فیبر بیشتری دارند به سایر ماكارونی‌ها و نان‌ها ترجیح بدهید.

 - همبرگر، شنیسل، كوكو، بادمجان و كتلت‌ها را بعد از سرخ‌كردن، با دستمال یا كاغذهای تمیز روغن‌گیری كنید.

 - به جای قرص‌های فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده كه دارای مقدار زیادی نمك هستند از سوپ‌های تازه و كم‌نمك خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده كنید.

 - از پنیر پیتزا كه چربی زیادی دارد كمتر استفاده كنید.

 - در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید.

 - به جای سرخ كردن موادغذایی، از روش بخارپز و آب‌پز كردن، پوره كردن (برای سیب‌زمینی) یا تنوری كردن (برای سیب‌زمینی و بادمجان) استفاده كنید.
 
 
 




کد: 322 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۳۰ خرداد بازدید: 11926 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
2 تغذیه در پیاده‌ روی اربعین ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
3 قوای جنسی مردان چطور افزایش یابد ۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
4 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5 استفاده از میان وعده‌های چرب و شور در سفر ممنوع ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۸ شهريور
6 نامه‌نگاری محرمانه به وزیر در پی گرانی قیمت مواد اولیه بطری ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲۷ تير
7 قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 غذای سالم ارزان‌تر از درمان بیماری است ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
9 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
10 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
11 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين


نظرات


nita hami

ba salam.ba hkandane dastor ghazahaye shoma digar moshkeli dar ashpazi nadaram faghat khahesh mikonam tarze tahiyeye khamire pizzaye italiyayi ra ham amozesh bedahid.baz ham be khatere zahamateton motshakeram.

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

  بخور نخورهای کبدی اگر می‌خواهید بدانید که برای سلامت کبدتان چه باید ...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ارتباط رنگ‌ها با غذا خوردن/ رنگ‌ها و وزن افراد رنگ‌ها روی عملکرد بدن ما تأثیرگذار هستند، به طور مثال بعضی از رنگ‌ها باعث بالا رفتن فشارخون افراد می‌شوند و ایجاد هیجان می‌کنند و بر عکس بعضی دیگر از رنگ‌ها باعث ایجاد احساس آرامش در افراد می‌شوند.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروب‌ها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
سفره و صندوق پایگاه خبری لقمه: شاید عنوان این تیتر در نگاه اول عجیب به نظر برسد و مخاطب با خود بگوید غذا چه ربطی با انتخابات به عنوان یک کنش سیاسی دارد؟!اما واقعیت این است غذا به عنوان نماد و مصداقی از بهبود اوضاع زندگی و به مثابه یک شاخص اقتصادی از اهمیت و جایگاه خاصی در برنامه های نامزدهای انتخاباتی برخوردار است و بخش عمده ای از فعالیت ها و وظایف یک رئیس جمهور به شکل مستقیم و غیر مستقیم با مساله غذا در ارتباط است.
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟