چه نكاتی را در تهیه غذای خانگی رعایت كنیم؟


در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید

به گزارش لقمه دکتر پریسا ترابی کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگویی توصیه هایی برای سالم درست کردن غذای خانگی بیان داشت :

- مقدار گوشت كمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا به كار ببرید.

- ماكارونی و نان‌های سبوس‌دار را كه فیبر بیشتری دارند به سایر ماكارونی‌ها و نان‌ها ترجیح بدهید.

 - همبرگر، شنیسل، كوكو، بادمجان و كتلت‌ها را بعد از سرخ‌كردن، با دستمال یا كاغذهای تمیز روغن‌گیری كنید.

 - به جای قرص‌های فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده كه دارای مقدار زیادی نمك هستند از سوپ‌های تازه و كم‌نمك خانگی و پیاز یا سیر تازه در غذا استفاده كنید.

 - از پنیر پیتزا كه چربی زیادی دارد كمتر استفاده كنید.

 - در دستورهای غذایی میزان روغن مورداستفاده را به نصف تا یك سوم میزان پیشنهاد شده كاهش دهید.

 - به جای سرخ كردن موادغذایی، از روش بخارپز و آب‌پز كردن، پوره كردن (برای سیب‌زمینی) یا تنوری كردن (برای سیب‌زمینی و بادمجان) استفاده كنید.
 
 
 




کد: 322 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۳۰ خرداد بازدید: 13605 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
2 536 همت صرفه جویی با مصرف پسماند کشاورزی در خوراک دام ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
3 دامن زدن به نابودی زمین‌های کشاورزی با انفعال بنیاد مسکن ۱۴۰۲ شنبه ۲۰ آبان
4 تورم مواد غذایی ایران نزولی شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
5 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 رایج ترین تقلبات غذایی در کشور/ تشخیص زعفران اصیل دشوار است ۱۴۰۲ شنبه ۱۳ آبان
7 رشد ۲۱ درصدی صادرات محصولات غذایی و کشاورزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8 هلال احمر ایران برای ارسال دارو و غذا به غزه اعلام آمادگی کرد ۱۴۰۲ جمعه ۲۸ مهر
9 سه راهکار برای ‌تحول در بخش کشاورزی و رشد امنیت غذایی ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۵ مهر
10 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
11 موادغذایی در چین ارزان شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


nita hami

ba salam.ba hkandane dastor ghazahaye shoma digar moshkeli dar ashpazi nadaram faghat khahesh mikonam tarze tahiyeye khamire pizzaye italiyayi ra ham amozesh bedahid.baz ham be khatere zahamateton motshakeram.

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  آیا گوشت کبابی خطرناک است؟ بهترین روش برای پختن گوشت در وهله اول بخارپزکردن، ...

  موادغذایی بی‌ضرر و کشنده برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت