چرا ما مردم این همه بد غذاییم!


آریان عطارپور گفت: «سالسوس» پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم!

به گزارش پایگاه خبری لقمه  ، آریان عطارپور کارگردان فیلم سالوس در سومین نشست فیلم خبر روز گذشته حضور داشت.


او با اشاره به اینکه قرار بود طرح مستندش تبدیل به یک فیلم داستانی شود گفت:طرح اولیه این فیلم یک طرح داستانی بود و قرار بر ساخت مستند aنبود. یک دنیای تخیلی بود که در آن خوردن گوشت ممنوع شده و داستان هم درباره جنگ آدم‌هایی بود که بر سر مصرف گوشت به مقابله با هم می‌پردازند. در مسیر پرداخت آن به این نتیجه رسیدم می‌توان آن را تبدیل به یک مستند با یک خط داستانی کنم. اصولا موقع فیلمسازی آدم‌ با چیزهایی سروکار دارد که در ناخودآگاه و زیستش تأثیر می‌گذارد و اثرات آن در فیلم هم حضور دارد.


این کارگردان با اشاره به اینکه تلاش کرده لایه های طنز اثرش عمیق اما جذاب باشد گفت: سعی کردم در فیلم یک روایت طنازانه لحاظ شود. بحث‌هایی مانند غر زدن بر سر شلوغی مترو و حرف زدن از اینکه سوسیس و کالباس از گوشت گربه‌ است اساسا صورت طنز دارد. برای همین تصمیم گرفتم راهی که خیلی‌ها پیشنهاد کردند نروم آن این بود که بگویم این سوسیس و کالباس‌های سرو شده در بیرون غیربهداشتی و مصرف آن بد است. به نظرم آمد می‌توانم از یک گام جلوتر کار را شروع کنم و آن اینکه چرا با وجود آنکه می‌دانیم این خوراکی‌ها مضر است بازهم سراغ آن می‌رویم. جواب‌هایی هم در فیلم داریم که این‌ها خوشمزه هستند،‌ تهیه آن‌ها زمان زیادی مانند غذاهای سنتی نیاز ندارد و مواردی از این دست.


او در مورد پروسه ساخت مستند خود گفت:در طرح اولیه فیلمسازان معمولا زیرآبی میروند تا آنچه مدنظر خودشان هست را بسازند اما در این کار خوشبختانه مدیران تلویزیون همکاری بسیاری خوبی داشتند و تنها پیشنهاداتی را در مسیر تولید این پروژه ارائه کردند. تلاشم هم این بود که هیچ قضاوتی نداشته باشم چه اینکه نیازی هم به قضاوت نبود. این فیلم حتی پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم! می‌خواستم نشان دهم که همه چیز هم به همین سادگی‌ها نیست که این افراد فکر می‌کنند.


او همچنین درباره کاراکتر دکتر در فیلم گفت: کاراکتر دکتر در مستند به صورتی وجدان من در مقام راوی است. به همین دلیل احساس می‌کنم اگر صدای خودم روی او بود و اساسا با کاراکتری فرضی در فیلم مواجه می‌بودیم، درست‌تر بود. نمی‌دانم این ایده چقدر درست است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری یازدهمین جشنواره سینما حقیقت

کد: 13725 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 2715 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهای پرچرب و تاثیر آن بر توان تولیدمثلی مردان نتایج یک بررسی نشان داده است که مصرف غذاهای پرچرب ...

  ۵ دلیل خوب برای مصرف تخم مرغ بر خلاف گذشته که تخم مرغ به عنوان یک ماده‌ی غذایی ...

  5 غذایی که جلوی طول عمر ایرانی‌ها را می‌گیرد در اثر سوءتغذیه‌ای كه ما در ایران داریم هورمون‌های...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.
کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.
ماجرای واکس روی پوست سیب چیست/ پارافین سرطانزا نیست! معاون فنی سازمان حفظ نباتات کشور گفت: پارافین در محصولاتی مانند سیب و مرکبات به‌عنوان جلادهنده و براق کننده استفاده می‌شود و سرطان‌زا نیست.
ترک سیگار بدون یک گرم اضافه وزن آیا تصمیم گرفته‌اید سیگار را ترک کنید اما نگران اضافه وزن بعد آن هستید. خیالتان راحت باشد، می‌توان با رعایت نکاتی ساده از صدمات احتمالی پیشگیری کرد.