چرا ما مردم این همه بد غذاییم!


آریان عطارپور گفت: «سالسوس» پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم!

به گزارش پایگاه خبری لقمه  ، آریان عطارپور کارگردان فیلم سالوس در سومین نشست فیلم خبر روز گذشته حضور داشت.


او با اشاره به اینکه قرار بود طرح مستندش تبدیل به یک فیلم داستانی شود گفت:طرح اولیه این فیلم یک طرح داستانی بود و قرار بر ساخت مستند aنبود. یک دنیای تخیلی بود که در آن خوردن گوشت ممنوع شده و داستان هم درباره جنگ آدم‌هایی بود که بر سر مصرف گوشت به مقابله با هم می‌پردازند. در مسیر پرداخت آن به این نتیجه رسیدم می‌توان آن را تبدیل به یک مستند با یک خط داستانی کنم. اصولا موقع فیلمسازی آدم‌ با چیزهایی سروکار دارد که در ناخودآگاه و زیستش تأثیر می‌گذارد و اثرات آن در فیلم هم حضور دارد.


این کارگردان با اشاره به اینکه تلاش کرده لایه های طنز اثرش عمیق اما جذاب باشد گفت: سعی کردم در فیلم یک روایت طنازانه لحاظ شود. بحث‌هایی مانند غر زدن بر سر شلوغی مترو و حرف زدن از اینکه سوسیس و کالباس از گوشت گربه‌ است اساسا صورت طنز دارد. برای همین تصمیم گرفتم راهی که خیلی‌ها پیشنهاد کردند نروم آن این بود که بگویم این سوسیس و کالباس‌های سرو شده در بیرون غیربهداشتی و مصرف آن بد است. به نظرم آمد می‌توانم از یک گام جلوتر کار را شروع کنم و آن اینکه چرا با وجود آنکه می‌دانیم این خوراکی‌ها مضر است بازهم سراغ آن می‌رویم. جواب‌هایی هم در فیلم داریم که این‌ها خوشمزه هستند،‌ تهیه آن‌ها زمان زیادی مانند غذاهای سنتی نیاز ندارد و مواردی از این دست.


او در مورد پروسه ساخت مستند خود گفت:در طرح اولیه فیلمسازان معمولا زیرآبی میروند تا آنچه مدنظر خودشان هست را بسازند اما در این کار خوشبختانه مدیران تلویزیون همکاری بسیاری خوبی داشتند و تنها پیشنهاداتی را در مسیر تولید این پروژه ارائه کردند. تلاشم هم این بود که هیچ قضاوتی نداشته باشم چه اینکه نیازی هم به قضاوت نبود. این فیلم حتی پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم! می‌خواستم نشان دهم که همه چیز هم به همین سادگی‌ها نیست که این افراد فکر می‌کنند.


او همچنین درباره کاراکتر دکتر در فیلم گفت: کاراکتر دکتر در مستند به صورتی وجدان من در مقام راوی است. به همین دلیل احساس می‌کنم اگر صدای خودم روی او بود و اساسا با کاراکتری فرضی در فیلم مواجه می‌بودیم، درست‌تر بود. نمی‌دانم این ایده چقدر درست است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری یازدهمین جشنواره سینما حقیقت

کد: 13725 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 3120 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

  یخ‌های دكه‌ای می‌توانند منتقل‌كننده وبا و آلودگی باشند یک متخصص بهداشت محیط گفت: یخ‌های دکه‌ای می‌توانند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
گوشت پرندگان سموم هوا را دفع می‌کند/تقویت ریه با سنگک یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در ایام آلوده هوا بهتر است مواد غذایی دارای ویتامین A، E و C مصرف شود. غلات سبوس‌دار مانند نان سنگک، ریه را تقویت می‌کند و گوشت ماهی و پرنده نیز در جذب اکسیژن و خنثی‌کردن آلرژن‌های محیطی مؤثر هستند.