چرا ما مردم این همه بد غذاییم!


آریان عطارپور گفت: «سالسوس» پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم!

به گزارش پایگاه خبری لقمه  ، آریان عطارپور کارگردان فیلم سالوس در سومین نشست فیلم خبر روز گذشته حضور داشت.


او با اشاره به اینکه قرار بود طرح مستندش تبدیل به یک فیلم داستانی شود گفت:طرح اولیه این فیلم یک طرح داستانی بود و قرار بر ساخت مستند aنبود. یک دنیای تخیلی بود که در آن خوردن گوشت ممنوع شده و داستان هم درباره جنگ آدم‌هایی بود که بر سر مصرف گوشت به مقابله با هم می‌پردازند. در مسیر پرداخت آن به این نتیجه رسیدم می‌توان آن را تبدیل به یک مستند با یک خط داستانی کنم. اصولا موقع فیلمسازی آدم‌ با چیزهایی سروکار دارد که در ناخودآگاه و زیستش تأثیر می‌گذارد و اثرات آن در فیلم هم حضور دارد.


این کارگردان با اشاره به اینکه تلاش کرده لایه های طنز اثرش عمیق اما جذاب باشد گفت: سعی کردم در فیلم یک روایت طنازانه لحاظ شود. بحث‌هایی مانند غر زدن بر سر شلوغی مترو و حرف زدن از اینکه سوسیس و کالباس از گوشت گربه‌ است اساسا صورت طنز دارد. برای همین تصمیم گرفتم راهی که خیلی‌ها پیشنهاد کردند نروم آن این بود که بگویم این سوسیس و کالباس‌های سرو شده در بیرون غیربهداشتی و مصرف آن بد است. به نظرم آمد می‌توانم از یک گام جلوتر کار را شروع کنم و آن اینکه چرا با وجود آنکه می‌دانیم این خوراکی‌ها مضر است بازهم سراغ آن می‌رویم. جواب‌هایی هم در فیلم داریم که این‌ها خوشمزه هستند،‌ تهیه آن‌ها زمان زیادی مانند غذاهای سنتی نیاز ندارد و مواردی از این دست.


او در مورد پروسه ساخت مستند خود گفت:در طرح اولیه فیلمسازان معمولا زیرآبی میروند تا آنچه مدنظر خودشان هست را بسازند اما در این کار خوشبختانه مدیران تلویزیون همکاری بسیاری خوبی داشتند و تنها پیشنهاداتی را در مسیر تولید این پروژه ارائه کردند. تلاشم هم این بود که هیچ قضاوتی نداشته باشم چه اینکه نیازی هم به قضاوت نبود. این فیلم حتی پاسخی است به آن‌هایی که مدام شعار می‌دهند چرا ما مردم این همه بد غذاییم! می‌خواستم نشان دهم که همه چیز هم به همین سادگی‌ها نیست که این افراد فکر می‌کنند.


او همچنین درباره کاراکتر دکتر در فیلم گفت: کاراکتر دکتر در مستند به صورتی وجدان من در مقام راوی است. به همین دلیل احساس می‌کنم اگر صدای خودم روی او بود و اساسا با کاراکتری فرضی در فیلم مواجه می‌بودیم، درست‌تر بود. نمی‌دانم این ایده چقدر درست است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری یازدهمین جشنواره سینما حقیقت

کد: 13725 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 3083 ساعت: 3:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آدامس ترک سیگار برای جنین خطر دارد متاسفانه تعداد خانم‌های سیگاری کم نیست و البته جای...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این مرغ عزیز را چگونه بخوریم؟ همیشه کارشناسان و متخصصان علوم غذایی، مرغ و ماهی را بهترین جایگزین گوشت قرمز معرفی می‌کنند و ورود آن به برنامه غذایی خانواده را عادت مناسبی می‌دانند، اما موضوعی که کمتر به آن پرداخته می‌شود، نوع طبخ مرغ است که در عین تنوع بخشیدن به طعم، می‌تواند آن را سالم یا ناسالم کند‌.
درباره شایعات وحشتناک رایج لاغری چه می‌دانید چاقی و اضـافه وزن این روزها به یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های مردم تبدیل شده است. هر روز یک رژیم غذایی تازه و یک داروی جدید برای کاهش وزن وارد بازار می‌شود.
اگر قصد لاغر شدن دارید، بخوانید بسیاری از افرادی که برای لاغر شدن از رژیم های غذایی کم کالری پیروی می کنند خودسرانه یک یا چند گروه غذایی را حذف می کنند تا به اصطلاح سریع تر و بیشتر وزن کم کنند.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.