به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، نشست خبری یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور با حضور «مجتبی نیک کردار» معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه و قائممقام ستاد خبر استان، «جبار کوچکینژاد» رئیس فراکسیون گردشگری مجلس، «جلیل بالایی» رییس میراث فرهنگی کرمانشاه، «اویس کیانی» رئیس کانون راهنمایان گردشگری و مسئولان استانی و «مهسا مطهر» عضو هیات مدیره راهنمایان گردشگری، سوم اسفندماه در تالار گلایل شهر کرمانشاه برگزار شد.
«جلیل بالایی» مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در این نشست خبری، حضور جامعه راهنمایان گردشگری را میانبری برای معرفی استان خواند و گفت: راهنمایان گردشگری، سفیران این استان به حساب میآیند و میتوانند جاذبههایش را معرفی کنند. کمیته پایدارسازی رویداد گردهمایی راهنمایان گردشگری نیز ایجاد میشود تا پس از این رویداد مهم، کرمانشاه به حق خودش به عنوان مقصد گردشگری برسد.
وی با اشاره به قطع برنامه رقص کردی، در این مورد توضیح داد: برنامه رقص آئینی جزء برنامه راهنمایان گردشگری اعلام نشده بود و براساس دستور وزارت ارشاد تا 4 روز بعد از شهادت برگزاری مراسم رقص غیرمجاز است به همین دلیل از ادامه این برنامه جلوگیری شد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه به نمزدگی تکیه معاونالملک و دلایل آن اشاره کرد و گفت: تکیه معاونالملک در سالهای جنگ مسیر چشمهها و سیلابها قرار گرفته بود و دو حمام موجود در تکیه تا 18 سال پیش از محل چشمهها تأمین آب میشد. علاوه بر این، ساخت و سازهای غیرمجازی که اتفاق افتاده سبب نمزدگی تکیه شده است. در این ارتباط، حل این مساله در دستور کار قرار دارد و با درخواستی که از ستاد مدیریت بحران استان شده است تخلیه آبهای موجود در تکیه به زودی آغاز میشود.
وی در پایان از ساماندهی بیستون خبر داد و افزود: اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون در سال 96 اختصاص یافته است که ساماندهی منظره بیستون، ساماندهی سالن نمایش ورودی بیستون و ایجاد راه دسترسی برای معرفی سنگنوشته از جمله آنهاست.
در ادامه نشست، «اویس کیانی» رئیس کانون راهنمایان گردشگری هدف از برگزاری این گردهمایی در کرمانشاه را احیا کردن این استان در رسانهها دانست و افزود: پس از زلزله کرمانشاه این استان به دلیل مشکلات بوجود آمده از تیتر خبرها دور شده است و ما سعی کردیم این استان را دوباره در رسانهها احیا کنیم و این اتفاق به حضور 400 راهنمای گردشگری و حضور اهالی رسانه و مطبوعات در کرمانشاه تحقق یافت.
وی از افتتاح فاز اول سامانه جامع راهنمایان گردشگری خبر داد و گفت: این سامانه با همراهی انجمن صنفی جامعه تورگردانان تهیه شده و تکمیل کننده ارتباطات راهنمایان با عناصر فعال این حوزه است. همچنین کتاب راهنمای گردشگری «برد» را تهیه خواهیم کرد که به عنوان مرجع جهانی گردشگری در سال 2016 شناخته شده است و تلاش داریم این کتاب را در خصوص جاذبههای گردشگری ایران نیز منتشر کنیم.
رئیس کانون راهنمایان گردشگری ایران از تعریف مسیر مسافران گردشگری ریلی و توسعه گردشگری سلامت در استان کرمانشاه خبر داد و افزود: با توجه به زلزله کرمانشاه، این استان به منطقه قرمز گردشگری تبدیل شده بود که ما قصد داریم با کمک اهالی رسانه و فعالان گردشگری این وضعیت به حالت سفید بازگردد.
«مهسا مطهر» عضو هیات مدیره راهنمایان گردشگری نیز از نبود بیمه راهنمایانی گردشگری گلایه کرد و گفت: صنعت گردشگری، خدمات محوری است که پایه آن نیروی انسانی است و این نیرو برای ادامه فعالیت باید امنیت شغلی داشته باشد. برای حل این معضل نیازمند تدوین قوانین حمایتی و حل معضل بیمه راهنمایان گردشگری هستیم.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است