گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه


پایگاه خبری لقمه: در دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه، راهنمایان گردشگری به همراه اهالی رسانه از طاق بستان، بیستون، زیج منیژه و نقش برجسته آنوبانی نی بازدید کردند.

عکاس: ساره دخت سلطانیه

به گزارش پایگاه خبری لقمه، طاق بستان، بیستون، زیج منیژه و نقش برجسته آنوبانی نی، مسیرهای روز دوم راهنمایان گردشگری و اهالی رسانه بود.

روستای زلزله زده پاطاق

زیج منیژه در روستای پاطاق

معرفی سامانه هوشمند گردشگری به اهالی رسانه توسط کارشناس شرکت طراح

نقش برجسته آنو بانی نی در شهر سرپل ذهاب

توضیحات گلزاری استاد دانشگاه تهران و از مفاخر کرمانشاه در مورد آثار باستانی آنوبانی نی

کاخ خسرو در منطقه قصر شیرین

 

 

همراهی سرهنگ بیدادی فرمانده یگان حفاظت از میراث فرهنگی استان کرمانشاه به همراه اعضا کانون راهنمایان گردشگری سراسر کشور در بازدید از استان

نشست صمیمی پروفسور هنکلمن با اهالی رسانه

مراسم آیینی هله پرکه توسط هنرمندان کرمانشاهی و بازنمایی قصه فرهاد و شیرین

 

 

حرکت نمادین اعضای کانون راهنمایان گردشگری سراسر کشور در سایت جهانی بیستون

 

 

 تصویر هوایی از حرکت نمادین راهنمایان گردشگری در منطقه بیستون (این تصویر دریافتی است)

 

عکاس: ساره دخت سلطانیه

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13859 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند بازدید: 1539 ساعت: 12:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند
2 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
3 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
4 برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
5 تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
6 گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
7 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
8 یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه آغاز شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱ اسفند
9 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
10 چرا ما مردم این همه بد غذاییم! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رهایی از مشکلات و اختلالات خوردن چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: اختلالات مربوط به خوردن نوعی اخت...

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا حقایق چربی سوزی را می‌دانید!؟ ما در این مطلب می خواهیم برخی حقایق کاهش وزن، از نحوه سوختن چربی‌ها در بدن و تولید انرژی گرفته تا راهکارهای صحیح این سوخت چربی را با شما در میان بگذاریم.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟ محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.