گزارش تصویری/ اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه


پایگاه خبری لقمه: مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور همزمان با افتتاح سال نو راهنمایان گردشگری در کرمانشاه برگزار شد.

عکاس: ساره دخت سلطانیه - زهرا رمضانی

به گزارش پایگاه خبری لقمه، در گزارش تصویری زیر تصاویری از مراسم اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور که در روز جمعه 4 اسفندماه و نشست خبری یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور که روز سوم اسفندماه با حضور «مجتبی نیک کردار» معاون امور عمرانی استاندار کرمانشاه و قائم‌مقام ستاد خبر استان، «جبار کوچکی‌نژاد» رئیس فراکسیون گردشگری مجلس، «جلیل بالایی» رییس میراث فرهنگی کرمانشاه، «اویس کیانی» رئیس کانون راهنمایان گردشگری و مسئولان استانی و «مهسا مطهر» عضو هیات مدیره راهنمایان گردشگری، در تالار گلایل شهر کرمانشاه برگزار شد، مشاهده می کنید:

نشست خبری روز سوم گردهمایی

 

مهندس نیک کردار معاون عمرانی استاندار کرمانشاه

 برگزاری پنل های تخصصی با حضور هنکلمن باستان شناس سرشناس هلندی، میرجلال الدین کزازی و دکتر گلزاری در سالن برق کرمانشاه

 برگزاری پنل های تخصصی با حضور هنکلمن باستان شناس سرشناس هلندی، میرجلال الدین کزازی و دکتر گلزاری در سالن برق کرمانشاه

پنل تخصصی هنکلمن با موضوع «بیستون سرزمین سنگ و آب» در روز سوم

پنل تخصصی دکتر کزازی در روز سوم

پنل تخصصی مسعود گلزاری در روز سوم گردهمایی

 

تقدیر از میرجلال الدین کزازی و سخنرانی کوتاهش در مراسم اختتمایه

دکتر بالایی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه در مراسم اختتامیه

هوشنگ بازونداستاندار استان کرمانشاه در مراسم اختتامیه

 

 

آزاده دادفرین دبیر یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری سراسر کشور در استان کرمانشاه

 

رونمایی از پرتال راهنمایان گردشگری

 تنبور نوازی هنرمندان کرمانشاهی در مراسم اختتامیه

تقدیر از اهالی رسانه در مراسم اختتامیه

محمدصالح حجت الاسلامی دبیر اجرایی روابط عمومی کانون راهنمایان گردشگری سراسر کشور

تقدیر از اهالی رسانه حاضر در این گردهمایی

تقدیر از راهنمایان گردشگری برگزیده استان های مختلف در پایان مراسم

برگزیدگان راهنمایان گرشگری در یک قاب

 

 

 عکاس: ساره دخت سلطانیه - زهرا رمضانی

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی پایگاه خبری لقمه- باز نشر این مطلب تنها با ذکر منبع و نام مولف مجاز است

کد: 13858 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۵ اسفند بازدید: 1886 ساعت: 11:22 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سال نوی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه تحویل شد/ آغاز به کار کرمانشاه 2020 با محوریت گردشگری ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
2 گزارش تصویری/ استانگردی دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ جمعه ۴ اسفند
3 اختصاص اعتبار 6 میلیارد تومانی برای اجرای پروژه بیستون/ گردشگری کرمانشاه به حالت سفید برمیگردد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
4 برای صنعت گردشگری استان کرمانشاه فرش قرمز پهن می‌کنیم ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
5 تشکیل نظام صنفی گردشگری/ یک فوریت طرح وزارت گردشگری تصویب شد ۱۳۹۶ پنج شنبه ۳ اسفند
6 گزارش تصویری/ اولین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
7 «صحنه» هنرپرور و مهمان نواز است/ شهری تاریخی که جذب گردشگر می‌کند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲ اسفند
8 یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری در کرمانشاه آغاز شد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱ اسفند
9 نقدی بر فیلم مستند « سالسوس » ساخته آریان عطارپور ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
10 چرا ما مردم این همه بد غذاییم! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بخور و نخورهای گرم‌مزاج‌ها یک متخصص طب سنتی با اشاره به خصوصیات افراد با طبع ...

  توت سفید برای مبتلایان به دیابت مفید است توت سفید سرشار از املاح معدنی، تانن، مواد چربی و و...

  غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

7 توصیه‌ی غذایی برای گیاه‌خواران گیاه‌خواری الزاماً به این معنی نیست که فرد گیاه‌خوار رنگ و روی مایل به سبز داشته باشد و یا از کم خونی رنج ببرد. اما واقعیت این است زمانی که به طور کامل ارتباطتان را با گوشت قطع می‌کنید امکان دارد مشکلاتی برایتان رخ بدهد.
افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.
4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...