کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران


پایگاه خبری لقمه: رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، کافه‌ها می‌توانند نقش مهمی در گردشگری شهری به‌ویژه در تهران داشته باشند. به‌همین دلیل است که توجه مسئولان حوزه گردشگری به این موضوع جلب شده است.

مهدی سیف، رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران در این باره گفت: از هر رویدادی که باعث تقویت حوزه گردشگری شود استقبال می‌کنیم و یکی از موضوعات مهمی که در حوزه گردشگری به‌ویژه در تهران وجود دارد کافه‌ها هستند. ما در صدد هستیم تهران را  به عنوان مقصد گردشگری در میان شهرهای ایران معرفی و این مساله را نهادینه کنیم که تهران می‌تواند از یک معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود. خصوصا اینکه کافه‌ها یک حس نوستالژیک دارند و با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.

او در پاسخ به این سوال که چقدر تلاش شده تا کافه به‌صورت درست معرفی شود گفت:این جشنواره یک شروع خوب است که وارد این موضوع شویم. در ادوار مختلف دیدهای متفاوتی نسبت به کافه وجود داشته و دارد و تاریخ نشان داده که رویکردها نسبت به کافه‌ها درست نبوده است. رویدادهایی مانند این جشنواره باعث شده دیدگاه‌ها متفاوت و مثبت شود. مخصوصا اینکه جوانان استقبال خوبی از کافه‌ها کرده‌اند.

سیف درباره برنامه‌های موجود برای ایرانی‌کردن فرهنگ کافه‌ها گفت: فرهنگ ایرانی یک فرهنگ همه گیر است و معمولا وقتی موضوعی وارد ایران می‌شود به سمت ایرانیزه‌شدن می‌رود و البته این ویژگی فرهنگ ایران است و فرهنگ غنی کشور ما باعث شده خیلی از موضوعاتی که در کشورهای دیگر بنا گذاشته شده در ایران ایرانی شود. این قابلیت در کافه‌ها هم هست. ما مولفه‌های ایرانی را کافه‌ها می‌بینیم و حتی موسیقی ایرانی را می‌شنویم و همانطور که قهوه‌خانه‌ها را در گذشته داشتیم و نقالی در آنها اجرا می‌شد کافه هم فرصتی خوب است که فرهگ ایرانی را معرفی کنیم.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13886 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 3118 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
8 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
10 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
11 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه هایی برای شارژ شدن انسان های خسته ممکن است در طول روز دچار خستگی شوید ولی می دانید ک...

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

  چه بستنی‌ و چه‌ساندویچی بخوریم‌ تا بیمار نشویم؟ لقمه: فصل تابستان آغاز شده؛ مدرسه‌ها تعطیل می‌شود،...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
میوه های ممنوعه برای دیابتی ها/دیابتی ها شیر را از برنامه غذایی حذف نکنند یک عضو هیات علمی دانشکده تغذیه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه بیش از 10 درصد جمعیت کشور را افراد مبتلا به دیابت تشکیل می دهند، شیوه زندگی مردم را علت اصلی افزایش آمار ابتلا به دیابت دانست و تاکید کرد:« ذائقه کودکان ما از سنین کم به مصرف مواد شیرین آشنا می شود لذا در بزرگسالی تمایل زیادی به مصرف شیرینی جات پیدا می کنند.»
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.