کافه‌ها؛ جذابیت بزرگ گردشگری در تهران


پایگاه خبری لقمه: رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران گفت: با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از روابط عمومی دومین جشنواره کافه مقصد گردشگری، کافه‌ها می‌توانند نقش مهمی در گردشگری شهری به‌ویژه در تهران داشته باشند. به‌همین دلیل است که توجه مسئولان حوزه گردشگری به این موضوع جلب شده است.

مهدی سیف، رییس ستاد گردشگری شهرداری تهران در این باره گفت: از هر رویدادی که باعث تقویت حوزه گردشگری شود استقبال می‌کنیم و یکی از موضوعات مهمی که در حوزه گردشگری به‌ویژه در تهران وجود دارد کافه‌ها هستند. ما در صدد هستیم تهران را  به عنوان مقصد گردشگری در میان شهرهای ایران معرفی و این مساله را نهادینه کنیم که تهران می‌تواند از یک معبر به مقصد گردشگری تبدیل شود. خصوصا اینکه کافه‌ها یک حس نوستالژیک دارند و با توجه به قدمت کافه‌ها در تهران و بار معنایی که در این شهر دارند محفل خوبی برای حوزه گردشگری هستند.

او در پاسخ به این سوال که چقدر تلاش شده تا کافه به‌صورت درست معرفی شود گفت:این جشنواره یک شروع خوب است که وارد این موضوع شویم. در ادوار مختلف دیدهای متفاوتی نسبت به کافه وجود داشته و دارد و تاریخ نشان داده که رویکردها نسبت به کافه‌ها درست نبوده است. رویدادهایی مانند این جشنواره باعث شده دیدگاه‌ها متفاوت و مثبت شود. مخصوصا اینکه جوانان استقبال خوبی از کافه‌ها کرده‌اند.

سیف درباره برنامه‌های موجود برای ایرانی‌کردن فرهنگ کافه‌ها گفت: فرهنگ ایرانی یک فرهنگ همه گیر است و معمولا وقتی موضوعی وارد ایران می‌شود به سمت ایرانیزه‌شدن می‌رود و البته این ویژگی فرهنگ ایران است و فرهنگ غنی کشور ما باعث شده خیلی از موضوعاتی که در کشورهای دیگر بنا گذاشته شده در ایران ایرانی شود. این قابلیت در کافه‌ها هم هست. ما مولفه‌های ایرانی را کافه‌ها می‌بینیم و حتی موسیقی ایرانی را می‌شنویم و همانطور که قهوه‌خانه‌ها را در گذشته داشتیم و نقالی در آنها اجرا می‌شد کافه هم فرصتی خوب است که فرهگ ایرانی را معرفی کنیم.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 13886 تاریخ نشر: ۱۳۹۷ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت بازدید: 3147 ساعت: 9:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
2 جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۹ خرداد
3 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
4 تورگردانان تصویر واقعی ایران را به دنیا نشان دهند/ ورود ۷ میلیون و ۴۰۰ هزار گردشگر خارجی ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
7 نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
8 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
9 کلم‌پلو شیرازی و آش کازرون ثبت ملی شدند ۱۴۰۲ سه شنبه ۸ اسفند
10 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
11 رستوران‌های تهران نیازمند منوهایی غیر از کباب هستند/ تشکیل تیم ملی آشپزی ۱۴۰۲ جمعه ۱۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

  دانش تغذیه ای شما چه قدر است؟(2) پایگاه خبری لقمه: برای اینكه بفهمید اطلاعات تغذیه ...

  چه کسانی نباید از شربت معده استفاده کنند؟ یک فوق تخصص گوارش و کبد تاکید کرد: افرادی که دچار ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نارنگی، تصفیه کننده خون ین میوه غنی از ویتامین C و فیبر است. نارنگی که بومی جنوب شرق آسیاست مانند پرتقال خواص زیادی دارد.
آشنایی با سلف سرویس‌های صبحانه در تهران هتل ها معمولا سلف سرویس‌های صبحانه دارند که در مطلب زیر با این سلف ها در هتل های تهران آشنا می شوید.
صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان پایگاه خبری لقمه: یک صادرکننده برتر گفت: پس از صنعت گاو شیری آمریکا، کشورمان ایران هم‌تراز با کانادا در رتبه دوم دنیا قرار دارد و با اقدامات انجام شده و پیشرفت روزافزون علم در کشور توانسته‌ رقبای خود را کنار بزند.
فلج حنجره در اثر مصرف سم تجزیه نشده در صیفی جات/ ابتلا به ام اس و دیابت نتیجه استفاده از کودهای شیمیایی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه چندی پیش عده ای از افراد به دلیل استفاده از صیفی جاتی که قبل از تمام شدن دوره کارنس به بازار عرضه شده بودند دچار فلج حنجره شده اند نسبت به عوارض خطرناک استفاده بی رویه از کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی هشدار داد.