مداوای رایگان احشام روستاییان زلزله زده آذربایجان شرقی


مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی از اعزام سه گروه برای درمان رایگان احشام اهالی مناطق آسیب دیده از زلزله در روستاهای اهر، هریس و ورزقان خبر داد.

عکس: فرشید تیغه ساز

به گزارش لقمه، بهزاد زندیه در حاشیه نشست اعضای کارگروه خشکسالی، سرمازدگی و مخاطرات کشاورزی افزود: اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی با حمایت از سازمان های مردم نهاد اقدام به مداوای رایگان دام های روستاییان در مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی کرده است.

زندیه اعلام کرد: طبق آخرین آمار بیش از 4هزار دام از زیر آوار بیرون کشیده شده است که با رعایت مسائل بهداشتی و ضدعفونی کردن لاشه ها به صورت صحیح دفن شده اند.

وی گفت: از امروز سه شنبه واکسیناسیون احشام در مناطق زلزله زده علیه بیماری های مشترک انسان و حیوان شروع شده است و اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی نیز با تامین به موقع واکسن ها اقدام به واکسیناسیون علیه شاربون کرده است.

بهراد زندیه ابراز داشت: در برخی روستاها کار آواربرداری دسترسی به دام های تلف شده را با مشکل مواجه کرده است به همین منظور تلاش می شود با افزایش تعاملات با دستگاه های ذیربط دیگر این مشکل حل شود.

زندیه در پایان ابراز امیدواری کرد دفن مابقی احشام تلف شده تا چند روز آینده به اتمام خواهد رسید.


نقل از :مهر

کد: 1391 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۱ مرداد بازدید: 2974 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

  اسنك‌های سالم به جای تنقلات برای لاغری بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنی‌های خوش...

  بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه چقدر باید بدویم؟ محققان آمریکایی می گویند: برای سوزاندن کالری یک قوطی نوشابه باید چهار مایل (6.437 کیلومتر) دوید.
آشنایی با خواص شگفت‌آور لیمو از نوع ترش و شیرین لیمو (از مرکبات) محصولی معجزه‌آسا برای کشتن سلول‌های سرطان است ؛ که ۱۰۰۰۰ بار قوی‌تر از شیمی درمانی است.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.