خرید تضمینی بیش از ۴ میلیون تن گندم از گندمکاران کشور


پایگاه خبری لقمه: مشاور وزیر و مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۴ میلیون و ۲۶۸ هزار تن خرید تضمینی گندم تا یازدهم تیرماه سال جاری از گندمکاران کشور انجام شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، اسماعیل اسفندیاری پور در حاشیه بازدید از مزارع نمونه گندم شهرستان هشترود در استان آذربایجان شرقی گفت: آخرین میزان خرید گندم تا یازدهم تیرماه سال جاری ۴ میلیون و ۲۶۸ هزار تن به ارزش ۱۰ هزار و ۷۷۲ میلیارد تومان است که از این میزان مبلغ نه هزار و ۹۹۲ میلیارد تومان معادل ۹۳ درصد وجوه خرید از آغاز خرید تضمینی تا ۱۱ تیرماه به کشاورزان پرداخت شده است.  

 
وی با اشاره به میزان خرید تضمینی گندم در تیرماه سال ۹۹ گفت: در مقایسه با سال گذشته در زمان مشابه بیش از ۸ درصد خرید تضمینی گندم رشد صعودی داشته است. 
 
اسفندیاری پور ابراز امیدواری کرد: در فصل زراعی به پیش بینی تولید ۱۴ میلیون تن گندم و خرید تضمینی بالغ بر ۱۰ میلیون تن از این محصول، دست یابیم.
 
مشاور وزیر و مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی با بیان این نکته که از سایر استان‌های دیم خیز نیز بازدیدهای مستمر به عمل آمده است، اظهار کرد: بحمدالله وضعیت تولید گندم در کشور خوب است و روند پرداخت وجوه نیز به نحو مطلوب ادامه دارد و می توان گفت روند پرداخت وجوه گندم خریداری شده به کشاورزان به مراتب بهتر و بیشتر از سال ۹۸ است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود، تاکید کرد: دستگاه‌های تامین کننده مالی بایستی شرکت بازرگانی دولتی را مساعدت نمایند تا این شرکت بتواند همچون دو سه ماه گذشته وجوه کشاورزان را پرداخت کرده و رضایت کشاورزان را جلب نماید.
 
اسفندیاری پور با اشاره به این موضوع که تحقق این مهم موجبات دلگرمی و تشویق کشاورزان را نسبت به انجام به موقع کشت های بعدی را موجب خواهد شد، گفت: از اواخر شهریور ماه کشت پائیزه سال زراعی جاری انجام خواهد شد، در حوزه گندم برنامه تامین بذر اصلاح شده از ارقام دیم و آبی را در دستور کار داریم و تا الان نیز به مقدار ۲۰۰ هزار تن بذر گندم از ارقام جدید خریداری و تهیه شده است و تا تامین کامل بذر مورد نیاز مزارع گندم کشور، این روند ادامه خواهد داشت.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14116 تاریخ نشر: ۱۳۹۹ جمعه ۱۳ تير بازدید: 1814 ساعت: 2:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
4 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
5 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
6 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
10 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
11 خرید تضمینی بیش از ۲۳۵ هزار تن گندم در آذربایجان شرقی ۱۴۰۳ سه شنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چرا هویج نارنجی است؟ هویج از سبزی‌های ریشه‌ای است که می‌توان آن را خام ...

  شیرینی ها را با دقت انتخاب کنید همه ما دوست داریم وزن متعادلی داشته باشیم. افراد ا...

  ۹ علت خون ریزی لثه را بشناسید افرادی که از نخ دندان استفاده می کنند، گاهی دچار خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
اولین دایناسور‌ها چه چیز‌هایی می‌خوردند؟ پایگاه خبری لقمه: پژوهشگران دانشگاه «بریستول» انگلیس در مطالعه اخیرشان کشف کردند اولین دایناسور‌ها تمایل داشتند چه چیز‌هایی بخورند.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.