به دستور وزیر کشاورزی؛
انجماد مرغ و فروش مرغ سبز ممنوع شد


پایگاه خبری لقمه: به دستور وزیر جهاد کشاورزی،انجماد و ذخیره سازی مرغ و فروش مرغ با عنوان مرغ سبز و بدون آنتی بیوتیک تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی طی نامه ای برای استانداران کشور اطلاع داد که انجماد و ذخیرسازی مرغ و فروش مرغ با عنوان مرغ  سبز و بدون آنتی بیوتیک تا اطلاع ثانونی ممنوع است.

نامه وزیر به شرح زیر است:

استانداران محترم

سلام علیکم

با احترام در راستای تصمیمات دومین جلسه قرارگاه ساماندهی مرغ کشور مورخ 1400/1/13 ضمن تاکید مجدد به برگزاری جلسات کمیته ای متناظر استانی، انتظار است پیگیری مصوبات و اجرای موارد مشروحه ذیل در دستور کار قرار گیرد:

1- قطعه بندی در کلیه واحدهای بسته بندی مرغ تا اطلاع ثانوی ممنوع است. ادارات کل دامپزشکی در این خصوص اقدامات لازم را انجام خواهند داد. در صورت مشاهده هر گونه تخلف برابر مقررات از طریق مراجع قضایی با متخلفین برخورد شود.

2- عرضه مرغ قطعه بندی در سطح اصناف و کلیه مراکز فروش تا اطلاع ثانونی ممنوع می باشد.


3- استانداران محترم نسبت به رفع موانع و تسهیل تبادل مرغ مازاد بر نیاز استان که توسط قرارگاه ساماندهی مرغ کشور برای تنظیم بازار سایر استانها برنامه ریزی شده است اقدام نمایند.

4- انجماد و نگهداری مرغ تحت هر عنوانی در سردخانه ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

5- عرضه مرغ به هر شکل و با هر شرایطی در سراسر استانها تنها بر اساس قیمت تمصوب امکانپذیر بوده و فروش مرغ تحت عناوین دیگر نظیر مرغ سبز، بدون آنتی بیوتیک و یا هر عنوان دیگر با قیمت های غیر مصوب تا اطلاع ثانوی ممنوع می باشد.

6- سازمان های صمت و تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه های نظارتی استان با تشکیل اکیپ های بازرسی، ضمن نظارت و پایش مستمر بازار مرغ با متخلفین، محتکرین و گران فروشی تحت هر عنوان برخورد قانونی به عمل آورند. ضمنا اقلام و موارد کشف شده از طریق ادارات صمت استان با قیمت مصوب (مرغ کامل) در سطح بازار عرضه گردد.

7- با توجه به اینکه عمده تخلفات انجام شده در کشتارگاه ها به دلیل محدوده فعالیت آنها از ساعت 8 شب تا 8 صبح صورت می پذیرد، لذا استانداران محترم نسبت به تعیین نمایندگان پاسخگو، تام الاختیار و در ارتباط با مراجع قضایی برای برخورد قانونی در هر شهرستان به عنوان کشیک شبانه اقدام نمایند.

کاظم خاوازی

وزیر جهاد کشاورزی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :وزارت کشاورزی

کد: 14277 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۶ فروردين بازدید: 1373 ساعت: 6:20 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  قبل و بعد از تمرینات ورزشی چه بخوریم؟ آیا تا به حال اتفاق افتاده که ندانید برای انرژی مو...

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جنسینگ ایرانی بخورید! بررسی ها نشان می دهند یکی از اصلی ترین فایده های سیاه دانه در بهبود سیستم ایمنی بدن و تقویت آن است، به طوری که حتی در بیماران مبتلا به صرع نیز مصرف آن سبب کاهش حملات تشنج می شود.
زردچوبه؛ دارویی در آشپزخانه شما
مقصود از فایده‌های نهفته در نوشابه‌های الکلی خداوند متعال اراده فرمود تا با بیان واژه «منافع للناس» در آیه 219 سوره بقره، بندگانش را مورد آزمایش قرار دهد که تا چه حد می‌توانند خود را از گناه نوشیدن خمر و لذت و طرب ظاهری آن حفظ کنند.
تغذیه مناسب مقابله با آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: در حال حاضر بیشترین و موثرترین راه مقابله با آنفلوآنزا تزریق واکسن است ولی در کنار آن، مصرف پروتئین‌های کافی و ویتامین‌ها و به‌ویژه آنتی‌اکسیدان‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها از قبیل پیش‌ساز ویتامین A، کاروتنوئیدها، ویتامین C و املاحی چون سیلینیوم و روی در بازسازی سلول‌ها نقش اساسی دارند.