یک پزشک متخصص گوش، حلق و بینی:
تب یونجه حساسیت شایع فصلی با علائم شبیه به آنفولانزا


پایگاه خبری لقمه: یک متخصص گوش و حلق و بینی گفت: تب یونجه که علائم آن شبیه آنفلوانزا یا سرماخوردگی است از شایع ترین حساسیت های فصلی به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، دکتر نقی رحمانی در گفت و گو با خبرگزاری ایرنا افزود: التهاب در پوشش های مخاط بینی، چشم، گوش، حلق و عروق خونی از عوارض ابتلا به تب یونجه است که منجر به بروز آبریزش بینی سوزش و قرمزی چشم، خارش گوش و حلق و همچنین سنگینی گوش می شود. 
 
وی با بیان اینکه سیستم ایمنی بدن افراد مبتلا به تب یونجه ضعیف تر از افراد سالم است،تصریح کرد: به طور کلی احساس خستگی،کوفتگی و خواب آلودگی ناشی از ابتلا به تب یونجه است و توصیه می شود افرادی که دارای تب یونجه و یا دیگر حساسیت های فصلی هستند؛ نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی علیه بیماری کووید ۱۹ بیشتر اهتمام بورزند. 
 
رحمانی ادامه داد: تب یونجه به سه دسته حساسیت فصلی، دائمی و مختلف تقسیم بندی می شود که در حساسیت فصلی علائم بروز بیماری در برخی از فصول سال بر اثر گرده افشانی گل ها و برخی گیاهان در فصل های مختلف به وجود می آید. 
 
این پزشک متخصص با بیان اینکه حساسیت دائم، از تحریک پذیری برخی عوامل از جمله پرز و موی حیوانات و گرد و غبار به وجود می آید؛ افزود: درمان تب یونجه در هر مقطع از بیماری به شدت ابتلا و تکرار آن بستگی دارد. 
 
وی ادامه داد: ۱۰ درصد از جمعیت استان قزوین به تب یونجه مبتلا می باشند و بعضی افرادی که با این بیماری دست و پنجه نرم می کنند به آسم و یا اگزما نیز مبتلا هستند. 
 
رحمانی همچنین اظهار داشت: طرح یونجه به صورت وراثتی نیز قابل انتقال است اما برخی عوامل مانند مصرف دخانیات و یا قرار گرفتن طولانی مدت در محیط‌های آلوده می تواند نقش به سزایی در ابتلا به آن داشته باشد. 
 
این پزشک قزوینی ادامه داد: سینوزیت، اختلال در خواب، افزایش اندازه لوزه، پولیپ بینی، التهاب گوش و التهاب گلو در کنار علائم اولیه تب یونجه از عوارض تب یونجه مزمن است.
 
وی گفت: افراد مبتلا به تب یونجه دائمی معمولاً در زمستان شاهد بروز بیشتر این بیماری هستند و افراد مبتلا به حساسیت فصلی معمولاً در اوایل بهار تا اواخر تابستان و پاییز خود را نشان می‌دهند.
 
رحمانی با اشاره به تشخیص تب یونجه افزود: معمولاً تب یونجه با برخی بیماری‌ها مانند آنفلوانزا و سرماخوردگی اشتباه گرفته می‌شود و افراد برای تشخیص آن در صورتی که بعد از یک هفته علائم از بین نرفت باید جهت انجام برخی آزمایش‌هایی ها به پزشک مراجعه کنند. 
 
وی ادامه داد: تست حساسیت پوستی و آزمایش خون سی تی اسکن از راه های تشخیص این بیماری است. 
 
این پزشک گفت: تا به امروز راهکاری قطعی جهت درمان تب یونجه معرفی نشده است اما کنترل آن به واسطه مصرف دارو یا ایمونوتراپی صورت می‌گیرد. 
 
رحمانی بیان کرد: اسپری بینی کورتیکواستروئیدی و مصرف آنتی هیستامین ها از شایع ترین روش های کنترل تب یونجه به شمار می روند. 
 
وی همچنین اظهار داشت: چنانچه بیماری تب یونجه مزمن و پیشرونده باشد و کنترل آن با دارو آنطور که باید جواب ندهند از ایمونوتراپی استفاده میشود.
 

خبرنگار: سعید اسماعیلی

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 14522 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۸ آذر بازدید: 1514 ساعت: 9:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
4 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
5 نمایش مشروبات الکلی جرم است اما قانونی برای منع پخش ندارد! ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
7 خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان
9 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
10 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
11 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی‌های مفیدبرای قلب یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴...

  چه کسانی که نباید باقلا بخورند؟ در فصل بهار بیماری آلرژی بسیاری از مردم جهان را آز...

  6 راز خوراکی برای سرما نخوردن اگر تصور می‌کنید نمی‌شود زمستان را بدون سرماخوردگی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این رژیم در 14 روز حسابی لاغر شوید هر سه ساعت غذا بخورید و آخر هفته های جلوی تلویزیون استراحت کنید و لاغر شوید.
آشنایی با 4 خوراکی چرب مفید بسیاری از خوراکی‌هایی که ما روزانه آنها را مصرف می‌کنیم دارای چربی‌های مختلفی هستند که باعث آسیب رسیدن به بدن ما می‌شود و همچنین می‌توانند بیماری‌های مختلفی را در بدن ما ایجاد کنند.
تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف مکمل پتاسیم پس از جراحی قلب باعث صرفه جویی در هزینه های بیمار می شود و از خطرات بیشتر ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی یا سایر اختلالات ریتمی پیشگیری می کند.
مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.