یشترین افزایش قیمت موادغذایی در ۹ سال اخیر انگلستان


پایگاه خبری لقمه: قیمت مواد غذایی در فروشگاه‌های بریتانیا با سریع‌ترین نرخ از سال ۲۰۱۱ افزایش می‌یابد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، براساس آنچه که یورونیوز اعلام کرده، بر اساس نظرسنجی منتشر شده در روز چهارشنبه 14 اردیبهشت، قیمت کالا در فروشگاه‌های انگلیسی در ماه گذشته با سریع‌ترین نرخ در بیش از یک دهه اخیر افزایش یافت ودر آینده افزایش بیشتر نیز خواهد داشت.
 
کنسرسیوم خرده‌فروشی بریتانیا اعلام کرد که قیمت‌ها در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در آوریل، سالانه ۲.۷ درصد افزایش یافت که از ۲.۱ درصد افزایش در ۱۲ ماه منتهی به مارس شتاب گرفت و بالاترین نرخ از سپتامبر ۲۰۱۱ بود.
 
هلن دیکینسون، مدیر اجرایی کنسرسیوم خرده‌فروشی بریتانیا اظهار کرد: تاثیر افزایش قیمت انرژی و درگیری در اوکراین همچنان در  قیمت خرده فروشی ماه آوریل تاثیر دارد.
 
دیکنسون با اشاره به اختلالات جدید عرضه از سوی چین که اخیرا محدودیت‌های بیشتری برای بیماری کووید- ۱۹ اعمال کرده است افزود: محصولات غیرخوراکی، به‌ویژه مبلمان، وسایل برقی و کتاب، بالاترین نرخ تورم را از زمان شروع رکوردها داشته‌اند. قیمت موادغذایی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۵ درصد افزایش یافت که بیشترین افزایش در ۹ سال اخیر است.
 
اندازه‌گیری تورم کنسرسیوم خرده‌فروشی بریتانیا، قیمت‌های فروشگاه‌ها را پوشش می‌دهد و با شاخص رسمی قیمت‌های مصرف‌کننده بریتانیا قابل مقایسه نیست و در ماه مارس به بالاترین حد در ۳۰ سال گذشته یعنی ۷ درصد رسید.
 
دیکنسون گفت: «خرده‌فروشان تمام تلاش خود را برای پایین نگه‌داشتن قیمت‌ها ادامه خواهند داد اما این موضوع بر آنها فشار می‌آورد و متاسفانه، مشتریان باید خود را برای افزایش بیشتر قیمت‌ها و مسیر پر دست‌انداز پیش رو آماده کنند.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 14769 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۴ ارديبهشت بازدید: 1437 ساعت: 12:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خوردن روزانه قرص كلسیم خطر شكستگی استخوان سالمندان را كاهش می دهد سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  رابطه خام‌خواری با خنگ بودن اجداد انسان! اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را می‌توان ...

  مصرف ماهی خطر ابتلای کودکان را به آسم کاهش می‌دهد تحقیقات جدید در هلند نشان می‌دهد که مصرف ماهی بین ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا باید شاهی بخوریم؟ چقدر اهل سبزی خوردن هستید؟ وقتی سبد سبزی خوردن سر سفره می‌آید به کدام سبزی علاقه بیشتری دارید؟ اگر جزو افرادی هستید که شاهی‌ها را سوا کرده و میل می‌کنید به خودتان تبریک بگویید چون انتخاب خوبی دارید.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
میزان مجاز مصرف روزانه میوه و سبزیجات چقدر است؟ محققان می‌گویند خوردن روزانه 5 میوه و سبزیجات برای سلامت بدن مفید است؛ اما چرا 5 واحد میوه و سبزیجات؟
نسخه طب سنتی برای اختلالات جنسی مکاتب درمانی سنتی و مکمل، شیوه‌ها و روش‌های طبیعی و متنوعی را برای بهبود و درمان بیماری‌ها و اختلال‌های جنسی به کار می‌بستند و استفاده از این شیوه‌ها را سالم‌ترین و بی‌عارضه‌ترین روش‌ها برای حفظ سلامت و درمان بیماری‌های جنسی مردان و زنان می‌دانند.