۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: با استفاده از تولید دانش بنیان، ۲۴ نوع نیشکر جدید در خوزستان تولید شد.

  به گزارش پایگاه خبری لقمه، عبد علی ناصری مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر اظهار کرد: محققان مرکز مؤسسه تحقیقات نیشکر توانستند با استفاده از تولید دانش بنیان و بذر گل ۲۴ رقم جدید نیشکر را فرآوری کردند.

 
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی افزود: نیشکرها فقط در خط استوا گل می‌دهند و در شرایط آب و هوایی خوزستان به دلیل دور بودن از خط استوا به گل نشستن نی‌ها به صورت طبیعی امکان پذیر نیست.
 
وی ادامه داد: به علت مهیا نبودن سه فاکتور عرض جغرافیایی، دما و رطوبت برای گل‌دهی نی‌شکر در خوزستان از ۲۰ سال پیش گلخانه‌ای با شرایط خاص ساخته شد تا از بذر گل‌های نیشکر، واریته‌های مقاوم و سازگار حاصل شود.
 
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی بیان کرد: هر دانه‌ی بذر، ژنتیک خاص دارد و می‌تواند پس از سپری کردن دوره‌ای ۱۵ ساله به یک رقم جدید نیشکر بدل شوند.
 
ناصری افزود: گونه‌های جدید نیشکری نسبت به سایر ارقام، آب کمتری برای رشد نیاز دارند و این مزیت می‌تواند مزارع نیشکر را در برابر تنش‌های کم آبی و خشکسالی مقاوم کند.
 
مدیر عامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی گفت: وارد کردن هر واریته جدید نیشکر بین ۵ - ۱۵ هزار دلار هزینه دارد و شناسایی ارقام نیشکر و کشت آن باعث صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی در صنعت نیشکر می‌شود.

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14888 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ يکشنبه ۵ تير بازدید: 818 ساعت: 8:16 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...

  موادغذایی مفید برای سلامت پوست، مو و ناخن تابحال دقت کرده‌اید که چقدر وقت و هزینه خرج تقویت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آموزش دوخت سرویس دم‌کنی در این متن ما به آموزش یکی ازدم کنی ها می پر دازیم و شما در سایزهای دلخواه ومتفاوت میتوانید درست کنید.
معرفی نخستین نانوایی بشردوست در همدان پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان نخستین نانوایی بشردوست استان را معرفی کرد.
خوردن قارچ برای چه کسانی مضر است قرن‌هاست قارچ به‌عنوان یک ماده غذایی جای خود را در سفره مردم باز کرده و به‌خصوص چینی‌ها و ژاپنی‌ها آن را زیاد مصرف می‌کنند...
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.