نوشیدنی های ضدپیری


با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.

به گزارش لقمه، بعضی از این مواد غذایی عبارت است از:

آب گریپ فروت برای نرمی پوست: این میوه حاوی لیکوپن (نوعی کارتنوئید) است که باعث نرمی پوست می شود.

نوشیدنی کاکائو برای حفظ سلامت قلب: کاکائو سرشار از فلاوانولز است که از رگ ها محافظت می کند. با حفظ سلامت رگ ها، خطر فشارخون بالا، ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری کلیه و اختلال مشاعر کاهش می یابد.

آب چغندر برای پیشگیری از اختلال حافظه: این گیاه غنی از نیتریت طبیعی است که برخلاف نیتریت های مصنوعی و مضر موجود در گوشت های فرآوری شده مفید است.نوشیدن این آب میوه یا مصرف ماده غذایی حاوی نیتریت طبیعی از جمله کلم برگ و ترب قرمز باعث می شود جریان خون در قسمت جلوی مغز که مربوط به اختلال مشاعر است افزایش یابد.

شیرسویا برای جلوگیری از چین و چروک: ایزوفلاوانوئید موجود در شیر سویا به حفظ کلاژن پوست کمک می کند و مانع از ایجاد چین و چروک می شود.

شیر، افزایش دهنده حجم و قدرت عضلات: نتایج بررسی ها نشان می دهد، بدن از ۳۰سالگی به بعد سالانه نیم تا یک درصد عضله از دست می دهد. قدرت عضله نیز هر ۱۰سال ۱۲تا۱۵ درصد افت می کند. اسید آمینه لوسین موجود در لبنیات از جمله شیر، ماست، گوشت بدون چربی، ماهی، سویا باعث تقویت عضله می شود.

آب هویج برای تقویت حافظه: هویج حاوی نوعی فلاوانوئید است که کاهش دهنده التهاب است. لوتینول در فلفل دلمه ای، کرفس، رزماری و آویشن نیز موجود است.

قهوه از سرطان پوست پیشگیری می کند:ن وشیدن روزی یک فنجان قهوه، خطر بروز سرطان پوست را کاهش می دهد.

آب، برطرف کننده بوی دهان: آب مانع از خشکی دهان می شود. خشکی بو و طعم بدی در دهان ایجاد می کند و باعث خرابی دندان نیز می شود.

آب پرتقال برای حفظ سلامت چشم: نتایج بررسی ها نشان می دهد، میزان پایین آنتی اکسیدان باعث ابتلای افراد به پیرچشمی می شود.ویتامین C که به وفور در آب پرتقال موجود است، حاوی آنتی اکسیدان است که از چشم در برابر این بیماری محافظت می کند.


نقل از :خراسان

کد: 3258 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۹ بهمن بازدید: 2407 ساعت: 9:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
2 مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت
3 10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  تغذیه‌ی مناسب برای ورزشکاران کوچک با وجود این که بچه‌ها متابولیسم متفاوتی دارند اما ...

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بادام بخورید بیشتر برانید! محققان در یک مطالعه جدید دریافتند ورزشکارانی که به مدت 4 هفته هر روز 75 گرم بادام می‌خورند به طور قابل توجهی در عملکرد آنان تاثیر می‌گذارد.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.
فقط قند، قندتان را بالا نمی برد این اشتباه است که می‌گویند فقط کسانی در معرض خطر ابتلا به دیابت و مرض قند هستند که شکلات و شیرینی زیادی می‌خورند یا به خوردن غذاها و خوراکی‌های شیرین عادت دارند.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...