نوشیدنی های ضدپیری


با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.

به گزارش لقمه، بعضی از این مواد غذایی عبارت است از:

آب گریپ فروت برای نرمی پوست: این میوه حاوی لیکوپن (نوعی کارتنوئید) است که باعث نرمی پوست می شود.

نوشیدنی کاکائو برای حفظ سلامت قلب: کاکائو سرشار از فلاوانولز است که از رگ ها محافظت می کند. با حفظ سلامت رگ ها، خطر فشارخون بالا، ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری کلیه و اختلال مشاعر کاهش می یابد.

آب چغندر برای پیشگیری از اختلال حافظه: این گیاه غنی از نیتریت طبیعی است که برخلاف نیتریت های مصنوعی و مضر موجود در گوشت های فرآوری شده مفید است.نوشیدن این آب میوه یا مصرف ماده غذایی حاوی نیتریت طبیعی از جمله کلم برگ و ترب قرمز باعث می شود جریان خون در قسمت جلوی مغز که مربوط به اختلال مشاعر است افزایش یابد.

شیرسویا برای جلوگیری از چین و چروک: ایزوفلاوانوئید موجود در شیر سویا به حفظ کلاژن پوست کمک می کند و مانع از ایجاد چین و چروک می شود.

شیر، افزایش دهنده حجم و قدرت عضلات: نتایج بررسی ها نشان می دهد، بدن از ۳۰سالگی به بعد سالانه نیم تا یک درصد عضله از دست می دهد. قدرت عضله نیز هر ۱۰سال ۱۲تا۱۵ درصد افت می کند. اسید آمینه لوسین موجود در لبنیات از جمله شیر، ماست، گوشت بدون چربی، ماهی، سویا باعث تقویت عضله می شود.

آب هویج برای تقویت حافظه: هویج حاوی نوعی فلاوانوئید است که کاهش دهنده التهاب است. لوتینول در فلفل دلمه ای، کرفس، رزماری و آویشن نیز موجود است.

قهوه از سرطان پوست پیشگیری می کند:ن وشیدن روزی یک فنجان قهوه، خطر بروز سرطان پوست را کاهش می دهد.

آب، برطرف کننده بوی دهان: آب مانع از خشکی دهان می شود. خشکی بو و طعم بدی در دهان ایجاد می کند و باعث خرابی دندان نیز می شود.

آب پرتقال برای حفظ سلامت چشم: نتایج بررسی ها نشان می دهد، میزان پایین آنتی اکسیدان باعث ابتلای افراد به پیرچشمی می شود.ویتامین C که به وفور در آب پرتقال موجود است، حاوی آنتی اکسیدان است که از چشم در برابر این بیماری محافظت می کند.


نقل از :خراسان

کد: 3258 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۹ بهمن بازدید: 4905 ساعت: 9:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنظیم نبض قلب با این خوراکی‌ها ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر
2 مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا ۱۳۹۲ شنبه ۷ ارديبهشت
3 10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۴ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد پایگاه خبری لقمه: در روزهای سرد سال، انتخاب مواد غ...

  چگونه پوستی لطیف داشته باشیم تحقیقات صورت گرفته توسط دانشمندان ثابت می‌کند که ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.
جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید هر فصلی سبزیجات ویژه خود را دارد. گرچه زمستان تمام شده و روزهای زیبای بهار فرا رسیده اما لازم است تا بدن را از نظر ویتامین ها و آنتی اكسیدان ها تقویت كرد و برای روزهای گرم آینده نیروی تازه ای گرفت.