صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
حبوبات، غلات، آرد، برنج و دانه های روغنی
>
آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟
آیا برنج به زیر ۸۰ هزار تومان می رسد؟
بررسی های میدانی از سطح بازار نشان می دهد که قیمت کنونی هر کیلو برنج طارم ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، فجر ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان، شیرودی ۸۰ تا ۹۰ هزارتومان و نیم دانه ۵۰ تا ۷۰ هزارتومان است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، نایب رئیس انجمن برنج گفت: با توجه به پیش بینی ۱۰ تا ۲۰ درصدی تولید و رکود بازار برآورد می شود که قیمت برنج در بازار کاهش یابد.
احمد اشراقی گفت: هم اکنون خرید و فروش برنج راکد است چرا که کشاورزان خواهان عرضه با قیمت بالاتری هستند و تاجران و کارخانه داران با این نرخ حاضر به خرید نیستند.
به گفته او، هم اکنون کشاورزان خواستار عرضه برنج با نرخ ۸۰ تا ۹۰ هزار تومان هستند که معامله با این نرخ انجام نمی شود.
اشراقی میگوید: با افزایش عرضه محصول طی ۱۰ تا ۱۵ روز آینده پیش بینی بهتری می توان در خصوص قیمت برنج در بازار داشت، اما آنچه مسلم است قیمت هر کیلو برنج برای مصرف کننده به کمتر از ۱۲۰ هزار تومان می رسد.
نایب رئیس انجمن برنج گفت: با توجه به شرایط مناسب بارش پیش بینی می شود که تولید برنج نسبت به سال قبل ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش یابد که همین امر بازار را به تعادل و ثبات می رساند، حال اینکه به کمتر از ۸۰ هزار تومان می رسد، الان نمی توان برآوردی داشت.
بررسی های میدانی از سطح بازار نشان می دهد که قیمت کنونی هر کیلو برنج طارم ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزار تومان، فجر ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان، شیرودی ۸۰ تا ۹۰ هزارتومان و نیم دانه ۵۰ تا ۷۰ هزارتومان است که اخیرا اخباری مبنی بر کاهش قیمت برنج به کمتر از ۸۰ هزار تومان در فضای مجازی منتشر شده است.
بنابر آمار سالانه ۳ میلیون تن برنج در کشور تولید می شود که با احتساب ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش تولید حداکثر ۸۰۰ هزار تن کسری نیاز کشور از طریق واردات باید تامین شود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
14919
تاریخ نشر:
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ مرداد
بازدید:
1339
ساعت:
8:01 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی
پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...
چگونه هنگام ترک سیگار دچار اضافه وزن نشوید
پزشکان توصیه میکنند در زمان ترک سیگار خود را سرگر...
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند
مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خو...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
میوهای كه مژهها را پرپشت میكند!
یکی از خاصیت هایی که به دارد پرپشت کردن مژه های تان است.
آنچه باید در مورد رنگ میوهها بدانید
تنوع رنگی میوهها و سبزیها فقط برای لذت بردن از تماشای آنها نیست.به گفته محققان این رنگها به ما میگویند کدام رنگ از میوهها و سبزیجات با کدام بیماری مقابله میکند و مصرف آنها احتمال ابتلا به کدام بیماریها را در بدن به حداقل می رساند.
توزیع نذری با طعم سرطان!
به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟
متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است