برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده پایگاه خبری لقمه: رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج از افت قیمت برنج خبر داد و گفت: در حال حاضر، نرخ هر کیلوگرم برنج ایرانی برای مصرف‌کننده به بازه ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزار تومان رسیده است.
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود پایگاه خبری لقمه: مدیر جهاد کشاورزی هشترود از کشت ۱۰ هزار هکتار نخود دیم در این شهرستان خبر داد و گفت: با وجود خشکسالی و بارش تگرگ، پیش‌بینی شده امسال بیش از ۶ هزار تن نخود برداشت شود.
۷.۲ میلیون تن گندم از کشاورزان داخلی خریداری شد واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک معاون بازرگانی داخلی شرکت بازرگانی دولتی گفت: از ابتدای امسال علاوه بر خرید ۷ میلیون و ۲۷۶ هزار تن گندم داخلی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم کیفی برای حفظ ذخایر استراتژیک وارد کشور شده است.
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان پایگاه خبری لقمه: سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی گناوه گفت: ۴۸ تن برنج در قالب طرح تنظیم بازار با قیمت مصوب در شهرستان توزیع می‌شود.
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت پایگاه خبری لقمه: محسنی اژه‌ای از کشف انبارهای خارج از سامانه رسمی نگهداری برنج توسط یک شرکت خبر داد و خواستار رسیدگی فوری به پرونده احتکار برنج شد.
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد پایگاه خبری لقمه: قیمت به گفته رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران عمده‌فروشی لوبیا چیتی از ۵۰۰ هزار به ۴۰۰ هزار تومان رسید و بازار حبوبات به‌زودی شاهد افت بیشتر قیمت خواهد بود.
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد پایگاه خبری لقمه: دولت بخشی از مطالبات گندم‌کاران را پرداخت کرد. کشاورزانی که محصول خود را تا ۷ تیر تحویل داده بودند، مشمول واریزی اخیر شدند.
صفحه 1 از 33   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

  درمان‌های خانگی سرماخوردگی پاتوژن‌های مسبب عفونت مجاری تنفسی فوقانی شامل بیش ...

  خونریزی معده در مردان شایع‌تر است خون‌ریزی از مجرای گوارشی یکی از شایع‌ترین مشکلاتی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عناب خواص آنتی اكسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان كمك می كند.
نقره داغ مستها با گرانترین جریمه رانندگی پایگاه خبری لقمه: نرخ جدید جرایم رانندگی از ۲۳ تیر امسال اعمال شد و در میان همه جرایم، یک تخلف جریمه سنگین‌تری دارد.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامه‌ها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانسته‌هایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماری‌های قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.