رییس هیات مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران مطرح کرد؛
تفاوت در قیمت پیشنهادی تخم مرغ با قیمت دو برابری عرضه آن!


پایگاه خبری لقمه: رییس هیات مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران گفت: قیمت تخم‌مرغ در مرغداری‌ها افزایش نیافته و بنابراین فروش تخم‌مرغ با قیمت‌های بالای ۹۰ هزار تومان تخلف است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، حمید کاشانی رییس هیات مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه هنوز قیمت تخم مرغ تغییری نکرده است، گفت: دولت در اردیبهشت ماه قیمت هرکیلو تخم‌مرغ در مرغداری را ۳۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و طی جلساتی که با مسئولان کشور داشتیم این وعده داده شد که اول شهریورماه قیمت‌ها اصلاح شود و قیمت واقعی را اعلام کنند. دولت هنوز به وعده خود عمل نکرده که البته پیگیر این موضوع هستیم. همچنین نهاده‌هایی که مرغداران طلب داشتند تحویل نشده و مشوق‌های صادراتی نیز هنوز داده نشده است.

 
رئیس هیأت مدیره اتحادیه مرکزی مرغداران بیان کرد: تصمیماتی مبنی بر واردات تخم‌مرغ گرفته شده بود که جلوی آن گرفته شد، زیرا قیمت هرکیلو تخم‌مرغ در مرغداری ۳۵ هزارتومان و قیمت تخم‌مرغ در ترکیه نیز ۵۰ هزارتومان است و اگر قرار بود واردات صورت بگیرد، رقابت با بخش خصوصی ایجاد می‌شد.
 
وی تصریح کرد: قیمت پیشنهادی ما به دولت برای هرکیلو تخم‌مرغ در مرغداری ۴۸ هزار تومان است.
 
کاشانی در پاسخ به اینکه چرا با وجود اینکه قیمت‌ها تغییری نکرده، ولی قیمت هرشانه ۳۰ عددی تخم‌مرغ برای مصرف‌کنندگان به بیش از ۹۰ هزارتومان و در برخی مناطق تا ۱۰۰ هزارتومان هم رسیده است؟ گفت: در میادین میوه و تره‌بار قیمت تخم مرغ کمتر از ۸۰ هزار تومان و در فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز حدود ۸۰ هزار تومان است. شاید در برخی مغازه‌ها بالای ۹۰ هزارتومان باشد که البته قیمت منطقی هرشانه تخم مرغ ۹۰ تا ۹۵ هزارتومان است، اما چون در مرغداری هنوز قیمت تخم‌مرغ افزایش نیافته‌است بنابراین فروش تخم‌مرغ با قیمت بالای ۹۰ هزار تومان در حال حاضر تخلف است.
 
وی گفت: امسال مشکلی در تولید نداریم و تولید بسیار خوب و منظم است. روزانه ۳۵۰۰ تن تخم مرغ تولید می‌شود و حدود ۳۲۰۰ تا ۳۳۰۰ تن هم مصرف تخم مرغ داریم. این یعنی اینکه حدود ۱۰۰ هزارتن مازاد تخم‌مرغ در کشور وجود دارد.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14982 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۵ مهر بازدید: 1154 ساعت: 11:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
4 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
6 افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
7 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
8 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
9 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
10 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
11 انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

  چگونه حرفه ای ماهی را تمیز کنید بعضی افراد از تمیز کردن یا بوی ماهی فراری هستند و ...

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قبل از مصرف سبزیجات بخوانید مقاومت ویتامین‌ها و املاح مختلف موجود در سبزی‌ها در برابر عوامل مخرب مانند حرارت، نور و اکسیداسیون با یکدیگر متفاوت است.دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.
میوه‌ای 10 هزار بار قوی‌تر از شیمی‌درمانی پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن می‌تواند اثرگذار تر باشد.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.