صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار میشود
تهران در مسیر تبدیل به قطب گردشگری سلامت؛ صدور مجوز برای ۱۰ دفتر خدمات درمانی خارجی
علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام
چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ میکنند؟
هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بیرویه نهادهها تعادل بازار را بههم میزند
یک نانوا و یک بستنیفروش محکوم به شلاق و زندان شدند
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
تهیه و توزیع مواد غذایی
>
کاهش قیمت گوشت قرمز در اثر افزایش توزیع
رئیس شورای تأمین کنندگان دام بیان کرد:
کاهش قیمت گوشت قرمز در اثر افزایش توزیع
پایگاه خبری لقمه: یک مقام مسئول با اشاره به افزایش عرضه دام ضمن اشاره به کاهش ۳۰ تا ۳۵ هزارتومانی قیمت دام، گفت: قیمت منطقی لاشه ۳۱۰ هزارتومان در هر کیلو است و بالاتر از آن گرانفروشی است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، رئیس شورای تأمین کنندگان دام گفت: با توجه به حجم گسترده واردات و انبوه عرضه دام، قیمت گوشت روند کاهشی داشته است.
منصور پوریان از کاهش قیمت گوشت در بازار خبرداد و گفت: با گرم شدن هوا و استمرار افزایش عرضه، قیمت دام سبک کاهش چشمگیری داشته به طوری که هرکیلو بره ۵ ماهه در محدوده ۱۴۵ هزارتومان و بره ۷ ماهه ۱۳۵ تا ۱۴۰ هزارتومان است.
به گفته او، بنابر آمار قیمت دام سبک در اسفندماه ۱۶۵ تا ۱۷۰ هزارتومان بود که خوشبختانه هرکیلو دام ۳۰ تا ۳۵ هزارتومان کاهش یافته است.
پوریان از رکود چشمگیر دام در بازار خبر داد و گفت: با توجه به افزایش عرضه دام داخل و عرضه گسترده گوشتهای وارداتی انتظار میرود که برنامه ریزی در راستای خرید تضمینی یا صادرات دام انجام شود تا دامداران دچار مشکل نشوند.
رئیس شورای تأمین کنندگان دام ادامه داد: با توجه به کاهش نرخ دام، قیمت منطقی هرکیلو لاشه ۳۱۰ هزارتومان است و عرضه با نرخهای بالاتر گرانفروشی است.
او گفت: با توجه به حجم گسترده گوشتهای وارداتی و تولید داخل باید اهرمحمایتی در دستور کار قرار گیرد.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :صدا و سیما
کد:
15180
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ دوشنبه ۴ ارديبهشت
بازدید:
1067
ساعت:
10:09 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع
۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2
قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت
۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
4
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
5
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
7
پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز!
۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
8
عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران
۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
9
ماراتن جدید برای افزایش قیمت گوشت کلید خورد
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۳ ارديبهشت
10
دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
11
رشد محدود قیمت طلا در بازار تهران/ دلار کاهشی شد
۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید
دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...
اگر مایلید فرزند پسر داشته باشید صبحانه را کامل بخورید
یک كارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بحث ارتباط تغذ...
ضرورت گنجاندن فیبر در رژیم غذایی/میوه و سبزیجات بخورید
در حالیکه فیبر برای هضم مناسب، کنترل وزن و سلامت ع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چرا فلفلها برای سلامتی مفیدند
فلفل دلمهای سرشار از ویتامینهای گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامینهای موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی میباشند. فلفل دلمهای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن میباشد.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم
بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگترین لذتهای زندگی است اما بسیاری از افراد بهراحتی از این لذت میگذرند و نمیدانند که میتوانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانوادهشان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
چرا عسل معجزه می کند؟
چند محصول در طبیعت وجود دارد که به اندازه ی عسل خواص درمانی داشته باشند؟ کدام محصول مانند عسل از چنین قدرت اعجاب انگیزی برخوردار است؟ بدیهی است می توان نام چند محصول را آورد، اما تعدادشان انگشت شمار است.
کلیههای خود را با گل گاوزبان تقویت کنید
از برگهای گل گاوزبان به دلیل داشتن ویتامین C در برخی از کشورها بهعنوان سالاد استفاده میکنند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است