صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
اقتصاد
>
جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول
جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول
رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه مالیات بیش از نیمی از صاحبان مشاغل صفر شد، گفت: مالیات حدود ۹۰ درصد صاحبان مشاغل نیز کمتر از ۲۰ میلیون تومان برای یک سال تعیین شده است.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، سیدهادی سبحانیان رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به آمارهای مالیاتهای مربوط به تبصره ماده 100 قانون مالیاتهای مستقیم تاکید کرد: مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده 100 ق.م.م بر اساس دادههای متقنِ عملکرد اقتصادی افراد محاسبه شده است.
وی افزود: با همین اطلاعات، مالیات بیش از نیمی از صاحبان مشاغل صفر و مالیات حدود 90 درصد کمتر از 20 میلیون تومان برای یک سال تعیین شده است.
خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :تسنیم
کد:
15244
تاریخ نشر:
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
بازدید:
479
ساعت:
4:59 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
مواد غذایی و لوازم یدکی صدرنشین کالای قاچاق
۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
2
یارانه نقدی نان ۵۰ درصد کاهش یافت
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
نوشیدنیهایی برای تامین آب بدن ورزشکاران
یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...
با انواع غذاهای آلرژیزا آشنا شوید
آلرژیهای غذایی در سالهای اخیر نگرانیهای بسیاری ...
9 غذایی که ممکن است تقلبی و فریب آمیز باشد
پایگاه خبری لقمه: بسیاری از مردم نگران تقلبی بودن ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل
میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت میرسد و خوردنی است...
تـغـذیـه قـدیمیهـا ۴ غـلط دارد
گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشارهای به مهمترین آنها خواهیم داشت.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟
برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
مواد غذایی را در چه ساعتی از روز بخوریم؟
در مطلب زیر با ساعت بیولوژیکی بدن و اینکه چه غذایی را در چه ساعتی بخورید آشنا می شوید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است