جزئیات مالیات پرداختی مودیان تبصره ماده ۱۰۰/ مالیات ۵۰ درصد مشمولان صفر شد+جدول


رئیس سازمان امور مالیاتی با بیان اینکه مالیات بیش از نیمی از صاحبان مشاغل صفر شد، گفت: مالیات حدود ۹۰ درصد صاحبان مشاغل نیز کمتر از ۲۰ میلیون تومان برای یک سال تعیین شده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیدهادی سبحانیان رییس سازمان امور مالیاتی با اشاره به آمارهای مالیات‌های مربوط به تبصره ماده 100 قانون مالیات‌های مستقیم تاکید کرد: مالیات مقطوع موضوع تبصره ماده 100 ق.م.م بر اساس داده‌های متقنِ عملکرد اقتصادی افراد محاسبه شده است.
 
وی افزود: با همین اطلاعات، مالیات بیش از نیمی از صاحبان مشاغل صفر و مالیات حدود 90 درصد کمتر از 20 میلیون تومان برای یک سال تعیین شده است.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 15244 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 956 ساعت: 4:59 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مواد غذایی و لوازم یدکی صدرنشین کالای قاچاق ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
2 یارانه نقدی نان ۵۰ درصد کاهش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم لاغری عاقلانه بگیرید یك برنامه غذایی كمتر از 1400 كیلوكالری باعث می‌شود...

  شما به این 4 دلیل پرخوری می‌کنید اگر می‌بینید بدون احساس گرسنگی به سراغ یخچال و خور...

  حساسیت های غذایی در کودکان پایگاه خبری لقمه: هنگامی که سیستم ایمنی بدن به چیز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استقلال اقتصادی و امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: مطالعات و بررسی‌های نشان دهندۀ این حقیقت است كه اقتصاد كشور بنا به علل گوناگون، از عدم تعادل‌های متنوع و متعددی رنج می‌برد. این امر، منجر به گسترش فقر، نابرابری اجتماعی، طبقاتی شدن جامعه، بیكاری و استقراض خارجی شده است. در این نوشتار برآنیم تا به این پرسش پاسخ دهیم كه آیا مبانی اقتصادی قانون اساسی باعث به وجود آمدن این عدم تعادل‌هاست؟
جزئیات تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه عضو ارشد تهیه پرونده میراث جهانی هگمتانه درباره روند تهیه این پرونده، چالش‌ها و حاشیه‌های آن و محدوده‌ای که با رأی کمیته میراث جهانی یونسکو در فهرست میراث جهانی ثبت شد، شفاف‌سازی کرد.
پوستی شگفت انگیز با غذا غذا خوردن برای ما یك عادت است؛ بر اساس علایق خودمان و عادت‌های غذایی‌‌مان سفره‌هایی را می‌گسترانیم، اما تنها در زمانی كه بخواهیم به هدفی برسیم، مثلا از وزن خود بكاهیم به طور دقیق به آنچه می‌خوریم نظارت می‌كنیم. اکنون می‌خواهیم به شما بگوییم چه مواد غذایی را چگونه مصرف كنید تا پوستی جوان، شاداب و سالم داشته باشید.
چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.