۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از افزایش ۱۰ هزار تنی خرید دانه روغنی کلزا نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: تا امروز بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کلزا از کلزاکاران کشور خریداری شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید سعید راد، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد: سال گذشته تا این تاریخ، کمتر از ۱۰۰ هزار تُن کلزا خریداری شده بود که امسال این میزان با افزایش ۱۰ هزار تن، به حدود ۱۱۰ هزار تن افزایش یافته است.

 
وی با بیان اینکه تا این تاریخ، ۳ هزار و ۶۹ میلیارد تومان کلزا از کشاورزان خریداری شده است، افزود: تاکنون حدود ۷۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شده و پرداخت باقی‌مانده مطالبات نیز در دست پیگیری است.
 
خوزستان، گلستان و مازندران، پیشتاز خرید کلزا در کشور
 
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه ۵۵ درصد خرید کلزای کل کشور در ۳ استان خوزستان، گلستان و مازندران انجام شده است، اظهار کرد: به ترتیب، از کشاورزان استان خوزستان حدود ۳۱ هزار تن، استان گلستان بیش از ۲۰ هزار تن و استان مازندران بیش از ۹ هزار تن کلزا خریداری شده است.
 
به گفته وی بعد از این سه استان، به ترتیب استان‌های ایلام، اردبیل، قزوین، فارس، کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه در رتبه‌های چهارم تا دهم خرید کلزا قرار دارند.
 
راد خاطرنشان کرد: علاوه بر این تاکنون ۵ هزار و ۵۶۳ تُن نیز محصول گلرنگ به ارزش ۱۳۸ میلیارد تومان از کشاورزان ۵ استانِ اصفهان، فارس، لرستان، کرمانشاه و کردستان خریداری شده است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15351 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 965 ساعت: 9:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه بزودی مطالبات کلزاکاران را تسویه می‌کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
2 کوتاهی دولت در پرداخت خسارت کلزاکاران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کلسیم شیرهای پرچرب بیشتر است!؟ عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذ...

  تب کریمه کنگو را چطور ریشه‌کن کنیم/ فصل گرما زمان شیوع بیماری پایگاه خبری لقمه: با ورود به فصل گرما، شاهد بیماری...

  با تغذیه برندگان جایزه نوبل آشنا شوید چندی پیش دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند این راز بز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نگاه عمیق‌تر به رابطه گردشگری و صلح پایگاه خبری لقمه: برنامه و هدف روز جهانی گردشگری در سال ۲۰۲۴ بررسی تقاطع گردشگری و ایجاد صلح است تا نشان دهد که چگونه سفر، تبادل فرهنگی و شیوه‌های گردشگری پایدار می‌تواند به حل مناقشه، آشتی، ثبات اقتصادی و اجتماعی، همزیستی مسالمت‌آمیز و ترویج صلح در سراسر جهان کمک کند.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
چرا همیشه به دنبال غذاهای خوش طعم هستیم؟ حتی اگر شما بعد از خوردن یک وعده غذایی احساس گرسنگی نکنید بازهم برای خوردن دسر آماده هستید.
همه چیز در مورد خاویار خاویار یک ماده غذایی پرانرژی است که طعم و بویی بسیار خوشایند دارد.