۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد


پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از افزایش ۱۰ هزار تنی خرید دانه روغنی کلزا نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: تا امروز بیش از ۳ هزار میلیارد تومان کلزا از کلزاکاران کشور خریداری شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، سید سعید راد، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد: سال گذشته تا این تاریخ، کمتر از ۱۰۰ هزار تُن کلزا خریداری شده بود که امسال این میزان با افزایش ۱۰ هزار تن، به حدود ۱۱۰ هزار تن افزایش یافته است.

 
وی با بیان اینکه تا این تاریخ، ۳ هزار و ۶۹ میلیارد تومان کلزا از کشاورزان خریداری شده است، افزود: تاکنون حدود ۷۰ درصد مطالبات کلزاکاران پرداخت شده و پرداخت باقی‌مانده مطالبات نیز در دست پیگیری است.
 
خوزستان، گلستان و مازندران، پیشتاز خرید کلزا در کشور
 
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه ۵۵ درصد خرید کلزای کل کشور در ۳ استان خوزستان، گلستان و مازندران انجام شده است، اظهار کرد: به ترتیب، از کشاورزان استان خوزستان حدود ۳۱ هزار تن، استان گلستان بیش از ۲۰ هزار تن و استان مازندران بیش از ۹ هزار تن کلزا خریداری شده است.
 
به گفته وی بعد از این سه استان، به ترتیب استان‌های ایلام، اردبیل، قزوین، فارس، کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه در رتبه‌های چهارم تا دهم خرید کلزا قرار دارند.
 
راد خاطرنشان کرد: علاوه بر این تاکنون ۵ هزار و ۵۶۳ تُن نیز محصول گلرنگ به ارزش ۱۳۸ میلیارد تومان از کشاورزان ۵ استانِ اصفهان، فارس، لرستان، کرمانشاه و کردستان خریداری شده است.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15351 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور بازدید: 836 ساعت: 9:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیمه بزودی مطالبات کلزاکاران را تسویه می‌کند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
2 کوتاهی دولت در پرداخت خسارت کلزاکاران ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبغوره فشار خون را کاهش نمی‌دهد هرچند گنجاندن آبغوره و سرکه در رژیم غذایی خوب است ...

  سحری بخوریم یا نه؟ سحری یک وعده غذایی مهم و ضروری در ماه رمضان است. ب...

  ۸ آسیب صبحانه نخوردن صرف صبحانه خیلی مهم است و چشم‌پوشی از آن در طولانی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا دندان عقل داریم؟ پایگاه خبری لقمه: استخوان‌بندی و جمجمه بزرگ انسان‌های اولیه می‌تواند پاسخگوی وجود دندان عقل و پیچیدگی‌های آن باشد اما با تغییر غذا جمجمه و فک هم تغییر کردند.
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.
کاهش وزن به کمک مصرف منظم سبزی ها تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم سبزی می‌تواند به افراد در کنترل کالری کمک کند.
گام‌های تغذیه‌ای موثر برای تغییر سبک زندگی حتماً شما هم در بسیاری از مقالات سلامتی خوانده‌اید که برای سالم زیستن و داشتن عمر طولانی‌تر باید سبک زندگی‌تان را تغییر دهید. اما این سبک زندگی جدید چیست؟