کوتاهی دولت در پرداخت خسارت کلزاکاران


پایگاه خبری لقمه: نماینده کشاورزان کردستان با بیان اینکه دولت هنوز خسارت سرمازدگی را به کلزکاران پرداخت نکرده، گفت: حق بیمه‌ای که قرار بود دولت به کشاورزان کردستانی پرداخت کند، محقق نشد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، نماینده کشاورزان کردستان و عضو شورای مرکزی خانه کشاورز در گفتگویی درباره اینکه آیا مطالبات گندمکاران کردستانی پرداخت شد؟ اظهارداشت: قسمت اعظم مطالبات پرداخت شده و در شرف اتمام است.

 
حسن محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه هنوز حق بیمه کلزاکاران  کردستانی پرداخت نشده است، اضافه کرد: برخی از  کشاورزان هر سال محصولات خود را بیمه می کنند، چون سیاست وزارت جهاد کشاورزی حمایت از کشت کلزا در جهت خودکفایی تولید دانه های روغنی بود، آنها اعلام کردند دولت حق بیمه کلزاکاران را به صورت تشویقی پرداخت می کند؛ کشاورزان کلزا کشت کنند حق بیمه آن را هم دولت می دهد که این امر محقق نشد. 
 
وی ادامه داد: وقتی این امر به تاخیر افتاد گفتند کشاورزان خودشان بیمه کنند سپس دولت حتما آن را تسویه خواهد کرد متاسفانه یک سال زراعی گذشته؛ اما این وعده هنوز محقق نشده است.  
 
عضو شورای مرکزی خانه کشاورز تصریح کرد: همچنین خسارت سرمازدگی که سال گذشته متوجه کلزاکاران سراسر کشور  شد هنوز تسویه نشده و باعث شده کشاورزان در سال زراعی جاری از بیمه کردن مزارع خود استقبال نکنند.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه سال گذشته در استان کردستان ۸۵۰ هزارتن گندم تولید شد، گفت: امسال میزان تولید به ۵۰۰ هزار تن رسیده یعنی نسبت به سال قبل حدود ۳۵۰ هزارتن کاهش داشتیم که علت آن نیز کاهش بارندگی بوده است.
 
محمدی درباره اینکه آیا افزایش ناچیز نرخ خرید تضمینی در سال زراعی گذشته تاثیری بر کاهش میزان تولید گندم داشته است؟ افزود: خیر؛ کشاورزان راه دیگری بلد نیستند و مجبورند که کشت کنند اما اقدام دولت و شورای اقتصاد در این زمینه صحیح نبود؛ نرخ خرید تضمینی گندم حداقل باید به اندازه نرخ تورم افزایش می یافت.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 12065 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر بازدید: 2435 ساعت: 10:53 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 ۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندم‌کاران واریز شد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 ۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق ۱۴۰۴ سه شنبه ۷ خرداد
4 تأثیر آداب و رسوم یلدا بر تثبیت اقتصاد کشاورزان ایرانی ۱۴۰۳ پنج شنبه ۲۹ آذر
5 عکس های برداشت مرکبات از باغات بابلسر ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۰ آبان
6 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 وزیر آینده جهاد کشاورزی باید شهامت دفاع از کشاورزان را داشته باشد ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
10 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
11 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مبتلایان به میگرن از خوردن این میوه پرهیز کنند مصرف موز می‌تواند سردرد‌های میگرنی را در مبتلایان ...

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا شیر و لبنیات چاق کننده هستند؟ اگر شما هم فردی درگیر رژیم غذایی و برنامه‌های کاهش وزن باشید بدون شک این جمله را شنیده‌اید که لبنیات چاق می‌کنند! اما اگر این حرف‌ها باعث شده شما هم شیر و لبنیات را از زندگی‌تان بیرون کنید ما خبر خوبی برای شما داریم.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا 4 غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
یک ماده غذایی فوق العاده مطالعات محققان دانشگاه مریلند آمریکا نشان می دهد، سیر با کمترین مقدار کالری، عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت و سلامت عمومی بدن را افزیش می دهد.