رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟


پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی با محدودیت زمانی موسوم به "فستینگ" ممکن است راه بهتری برای کاهش وزن افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به شمارش کالری باشد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دریافتند افرادی که فقط بین ظهر تا ۸ شب غذا خوردند، هر روز وزن بیشتری نسبت به کسانی که کالری خود را ۲۵ درصد کاهش دادند، از دست دادند. با این حال، هر دو گروه بر اساس آزمایش هموگلوبین A۱C، کاهش مشابهی در سطح قند خون طولانی مدت داشتند. این آزمایش میزان قند خون را در سه ماه گذشته نشان می‌دهد.

 
محقق ارشد «کریستا وارادی»، استاد تغذیه در دانشگاه ایلینوی شیکاگو، گفت: «یافتن راه‌های بیشتر برای کنترل وزن و سطح قند خون برای بیماران مبتلا به دیابت بسیار مهم است.»
 
در حالی که این مطالعه نشان می‌دهد غذا خوردن در مدت زمان محدود برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بی خطر است، اما وارادی گفت که افراد مبتلا به دیابت باید قبل از شروع این نوع رژیم با پزشک خود مشورت کنند.
 
وی همچنین گفت: «برخی از داروهای دیابت نوع ۲، قند خون را کاهش می‌دهند و باید همراه با غذا مصرف شوند. اما تأثیر مثبت کاهش وزن بر کاهش قند خون باید افراد را قادر سازد تا داروهای دیابت خود را کاهش دهند.»
 
وی خاطرنشان کرد: «افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ معمولاً باید داروهای خود را در طول عمرشان افزایش دهند، اغلب سه داروی خوراکی را در یک زمان مصرف می‌کنند، زیرا اکثر داروها تنها مقدار کمی HbA۱C را کاهش می‌دهند. توانایی بهبود گلوکز از طریق شیوه زندگی درست برای کاهش بار دارویی بسیار مهم است.»
 
برای این مطالعه، محققان ۷۵ نفر را به سه گروه تقسیم کردند: یک گروه از رژیم غذایی فستینگ پیروی کردند، به گروه دیگر گفته شد مصرف کالری را یک چهارم کاهش دهند و بقیه هیچ یک از برنامه‌های غذایی را دنبال نکردند. میانگین BMI (شاخص توده بدنی) ۳۹ بود که چاق محسوب می‌شود.
 
پس از شش ماه، محققان دریافتند کسانی که رژیم غذایی محدود شده فستینگ داشتند، حدود ۴ درصد از وزن بدن شأن را از دست دادند، در حالی که کسانی که کالری را محدود کردند، حدود ۲ درصد از وزن بدن شأن را از دست دادند. هر دو گروه قند خون شأن حدود ۱ درصد کاهش یافت.
 
محققان بر انجام تحقیقات بزرگ‌تری در این زمینه تاکید دارند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15400 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان بازدید: 989 ساعت: 6:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
5 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
6 بهترین تغذیه در روزهای بسیار سرد ۱۴۰۳ دوشنبه ۶ اسفند
7 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
8 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 بایدها و نبایدهای تغذیه ای در دوران بارداری ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ دي
10 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
11 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند! در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...

  هشدار وزارت بهداشت : میوه های چسبناك یا براق سمی اند رییس اداره بهداشت كشاورزی وزارت بهداشت از مردم خوا...

  توصیه های غذایی برای بارداری بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چه بخوریم تا خوب بخوابیم؟ یک کار‌شناس تغذیه مرکز دیابت دانشگاه علوم پزشکی یزد با تاکید بر این که شام را باید قبل از ساعت ۹ شب صرف کرد، تاکید کرد: هنگام صرف شام باید از مصرف زیاد غذاهای حاوی چربی و کربوهیدرات خودداری شود.
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
گیلاس درمان‌گر یبوست، گرمازدگی و میگرن یک محقق طب سنتی گفت: خوردن گیلاس و دمنوش آن درمانگر یبوست، گرمازدگی و کاهش دهنده درد ‏میگرن است. ‏
چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ مانند تهران می‌تواند مسئله‌ای پیچیده و چالش‌برانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداری‌ها و رستوران‌داران است.