رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟


پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که رژیم غذایی با محدودیت زمانی موسوم به "فستینگ" ممکن است راه بهتری برای کاهش وزن افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به شمارش کالری باشد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محققان دریافتند افرادی که فقط بین ظهر تا ۸ شب غذا خوردند، هر روز وزن بیشتری نسبت به کسانی که کالری خود را ۲۵ درصد کاهش دادند، از دست دادند. با این حال، هر دو گروه بر اساس آزمایش هموگلوبین A۱C، کاهش مشابهی در سطح قند خون طولانی مدت داشتند. این آزمایش میزان قند خون را در سه ماه گذشته نشان می‌دهد.

 
محقق ارشد «کریستا وارادی»، استاد تغذیه در دانشگاه ایلینوی شیکاگو، گفت: «یافتن راه‌های بیشتر برای کنترل وزن و سطح قند خون برای بیماران مبتلا به دیابت بسیار مهم است.»
 
در حالی که این مطالعه نشان می‌دهد غذا خوردن در مدت زمان محدود برای مبتلایان به دیابت نوع ۲ بی خطر است، اما وارادی گفت که افراد مبتلا به دیابت باید قبل از شروع این نوع رژیم با پزشک خود مشورت کنند.
 
وی همچنین گفت: «برخی از داروهای دیابت نوع ۲، قند خون را کاهش می‌دهند و باید همراه با غذا مصرف شوند. اما تأثیر مثبت کاهش وزن بر کاهش قند خون باید افراد را قادر سازد تا داروهای دیابت خود را کاهش دهند.»
 
وی خاطرنشان کرد: «افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ معمولاً باید داروهای خود را در طول عمرشان افزایش دهند، اغلب سه داروی خوراکی را در یک زمان مصرف می‌کنند، زیرا اکثر داروها تنها مقدار کمی HbA۱C را کاهش می‌دهند. توانایی بهبود گلوکز از طریق شیوه زندگی درست برای کاهش بار دارویی بسیار مهم است.»
 
برای این مطالعه، محققان ۷۵ نفر را به سه گروه تقسیم کردند: یک گروه از رژیم غذایی فستینگ پیروی کردند، به گروه دیگر گفته شد مصرف کالری را یک چهارم کاهش دهند و بقیه هیچ یک از برنامه‌های غذایی را دنبال نکردند. میانگین BMI (شاخص توده بدنی) ۳۹ بود که چاق محسوب می‌شود.
 
پس از شش ماه، محققان دریافتند کسانی که رژیم غذایی محدود شده فستینگ داشتند، حدود ۴ درصد از وزن بدن شأن را از دست دادند، در حالی که کسانی که کالری را محدود کردند، حدود ۲ درصد از وزن بدن شأن را از دست دادند. هر دو گروه قند خون شأن حدود ۱ درصد کاهش یافت.
 
محققان بر انجام تحقیقات بزرگ‌تری در این زمینه تاکید دارند.

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15400 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان بازدید: 484 ساعت: 6:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
2 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
3 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
4 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
5 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
6 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور
7 چه کسانی نباید رژیم کتوژنیک بگیرند؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
8 رژیم غذایی برای رفع کبد چرب و کاهش وزن ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
9 رژیم غذایی گیاهی و بهبود کلسترول و قندخون ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 خطر رژیم غذایی کم فیبر در بارداری برای مغز نوزادان ۱۴۰۲ يکشنبه ۸ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  چای نعناع و کاهش اختلالات هورمونی زنان دانشمندان دریافتند كه نوشیدن روزی دو فنجان چای نعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
شکلات‌های تقلبی را از کجا بشناسیم؟ یکی از مسایلی که این روزها زیاد در مورد آن صحبت می‌شود، مساله گرانی مواد اولیه در صنایع غذا و به تبع آن تقلب‌هایی است که امکان دارد رخ دهد. از جمله مواردی که در کشور ما زیاد دیده می‌شود و متاسفانه نظارت چندانی روی آن وجود ندارد، مساله جایگزین‌کردن جانشین‌هایی به جای کره کاکائو در شکلات واقعی است.
آشنایی با خواص گوشت شترمرغ پایگاه خبری لقمه: گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.