به گزارش پایگاه خبری لقمه، آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده هستند و ممکن است دچار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خود را با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریککننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویهجات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چرا که این مواد موجب افزایش ترشح اسید معده میشوند.
خبرنگار: محدثه رمضانعلی
بازگشت به صفحه نخست