چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟


پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه گفت: برای افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید هستند، تنظیم رژیم غذایی در ماه رمضان اهمیت زیادی دارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، آزیتا حکمت دوست متخصص تغذیه، استاد گروه تغذیه بالینی و استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر گفت: افرادی که دچار ترشح زیاد اسید معده هستند و ممکن است دچار رفلاکس اسید شوند، باید رژیم غذایی خود را با دقت تنظیم کنند و این افراد از مصرف مواد غذایی تحریک‌کننده ترشح اسید معده مانند کافئین (چای پررنگ، قهوه و شکلات)، غذاهای تند و ادویه‌جات تند، و مرکبات ترش مانند لیمو، پرتقال و رب گوجه فرنگی پرهیز کنند، چرا که این مواد موجب افزایش ترشح اسید معده می‌شوند.

 

 
نکات تغذیه‌ای برای کاهش ترشح اسید معده
 
حکمت دوست افزود: منابع پروتئینی مانند ماهی می‌توانند به متعادل‌سازی ترشح اسید معده کمک کنند؛ به‌ویژه برای کسانی که معده سرد دارند، مصرف این پروتئین‌ها می‌تواند مفید باشد.
 
 
توصیه‌های خاص برای زمان سحری
 
وی در ادامه داد: در دوران روزه‌داری، پس از خوردن سحری، بهتر است فرد دراز نکشد، چرا که این کار می‌تواند باعث بازگشت محتویات معده به مری و ترش کردن شود و توصیه می‌شود که پس از سحری، حداقل چند ساعت در حالت عمودی قرار بگیرید و بلافاصله نخوابید.
 
به گفته حکمت دوست؛ با رعایت این نکات، افراد می‌توانند از بروز مشکلات ناشی از ترشح زیاد اسید معده و رفلاکس اسید جلوگیری کنند و به راحتی روزه خود را بگذرانند.

 

خبرنگار: محدثه رمضانعلی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15804 تاریخ نشر: ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين بازدید: 180 ساعت: 10:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
2 چگونه در دوران شیردهی دچار چاقی نشویم؟ ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ دي
3 مصرف بادام سبب تقویت سلامت روده ها می شود ۱۴۰۱ شنبه ۷ آبان
4 قیمت جهانی گندم 12 دلار افزایش یافت ۱۴۰۱ جمعه ۸ مهر
5 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
6 مروری بر ۳۰ خاصیت بی نظیر خربزه/مصلح خربزه چیست ؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۴ مرداد
7 خطر سحری نخوردن چیست؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۹ فروردين
8 خواص لاغری تخم شربتی را بشناسید ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳۰ تير
9 باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی ۱۴۰۰ شنبه ۱ خرداد
10 میوه های با کمترین و بیشترین محتوای قند را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه های غذایی برای شب امتحان تحقیقات و مطالعات جدید حاکی از آنست که چنانچه کودک...

  ضررهای مصرف آب هنگام غذا خوردن یک مشاور تغذیه با بیان اینکه نباید قبل، حین و بعد ...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونی‌کننده گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامین‌ها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.