خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب


برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.

به گزارش لقمه، در این مقاله 7 ماده غذایی که مصرف مقدار زیاد آنها برای سلامتی مضر است که شما نباید بیشتر از حد مجاز مصرف کنید بیان می شود.

پرتقال و گوجه فرنگی

این محصولات اساسی خوشمزه اما بسیار اسیدی می باشد می گوید افزایش مصرف اسید در ارتباط با خوردن بیش از حد پرتقال و یا گوجه فرنگی می تواند به ریفلاکس منجر شود و در طول مدت زمان طولانی، این می تواند سبب مری بارت، که یک اختلالی است که در آن ضایعات پیش سرطانی در پوشش مری تشکیل شود بیش از دو وعده پرتقال یا گوجه فرنگی در روز مصرف نکنید و در مجموع اگر شما در حال حاضر نشانه های ریفلاکس دارید از این مواد غذایی اجتناب کنید.


کنسرو ماهی تن

کنسرو تن ماهی تن دارای جیوه بالاتر از بسیاری از ماهی های دیگر است لذا مصرف بیش از حد جیوه می تواند سبب مشکلات بینایی، اختلال شنوایی و گفتار، عدم هماهنگی و ضعف عضلانی منجر شود اطمینان حاصل کنید که شما بیش از 3 - 5 قوطی ماهی تن در هفته مصرف نکنید سعی کنید تن ماهی را با تن ماهی با جیوه پایین تر مانند ماهی آزاد، میگو تعویض کنید.


آب

در حالی که هیدراتاسیون کلید سلامتی مناسب است مصرف بیش از حد آب می تواند سبب مسمومیت با آب شود زمانی که مصرف آب شدید باشد سدیم در بدن رقیق و در نتیجه سطح سدیم خون غیر طبیعی می شودکه می تواند منجر به اختلال در عملکرد مغز و حتی مرگ شود. بطور معمول شش یا هشت لیوان یا ( 8 اونس ) آب یا هر مایع دیگر را در روزبنوشید اما در برخی از افراد بزرگسال ممکن است بسته به میزان سلامت، مقدار ورزش و آب و هوایی گرم و خشک مقدار آب بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشند شما ممکن است گاهی اوقات مثلاً در یک ورزش شدید ( به خصوص در آب و هوای گرم )، بیماری مانند ( آنفولانزا ) و یا یک مشکل بهداشتی مانند عفونت ادراری، بارداری و شیردهی نیاز به نوشیدن آب بیشتر از حد معمول داشته باشید.


سویا

زمانی که سویا را در حد اعتدال مصرف کنید می تواند سطح کلسترول را کنترل و فشار خون را کاهش دهد و نیز جذب آهن را مهار می کند لذا مصرف بیش از حد، باعث کم خونی فقر آهن می شود همچنین، سویا حاوی ترکیبات شبه استروژنی ( ایزوفلاون ) است که مصرف طولانی مدت آن به مقدار زیاد باعث هیپرپلازی آندومتر، گسترش پوشش رحم که می تواند به سرطان رحم منجر شود.


اسفناج

این یک برگ سبز همه کاره و خوشمزه است و یک منبع عالی از پروتئین، فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است اسفناج دارای لوتئین بالا، یک کاروتینوئید که ممکن است از دژنراسیون ماکولا وابسته به سن ( یک علت شایع از دست دادن بینایی و نابینایی ) جلوگیری کند با این حال، اسفناج دارای اگزالات بالا است، یک ترکیبی است که می تواند سبب شکل گیری سنگ کلیه شود بنابراین منجر به سنگ اگزالات کلسیم کلیه می شود.


آجیل برزیل

این میان وعده ترد یک منبع بزرگ از پروتئین، فیبر، اسیدهای چرب ضروری و سلنیم است. به علاوه، خوردن آجیل نشان داده شده برای پایین آوردن کلسترول سرم و فشار خون موثر است با این حال، شما نباید این آجیل را هر روز بخورید زیرا غنی از سلنیوم است و می تواند در مقادیر بالا سمی شود. و مقدار زیاد آن سبب ریزش مو، شکنندگی یا از دست دادن ناخن ها، درماتیت، اختلالات عصبی و در موارد شدید، سبب مرگ می شود.


پروتئین حیوانی بدون چربی

اگر شما در درجه اول از گوشت کم چربی مثل سینه مرغ و یا سفیده تخم مرغ برای دوز روزانه خود استفاده می کنید باید بدانید که مصرف بیش از حد بسیاری از پروتئین های حیوانی می تواند خطرناک باشد زیرا سبب می شود بدن شما هورمونی مشابه انسولین مانند فاکتور رشد1 (IGF-1 ) تولید کند که سبب ترویج پیری و خطر ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پستانرا افزایش می دهد در واقع، یک افزایش چهار برابر در خطر مرگ مرتبط با سرطان و افزایش 75 درصد در مرگ و میر کلی در افرادی که حداقل 20 درصد از کالری خود را از پروتئین حیوانی بدست آوردند لذا مصرف این نوع پروتئین را به 15 درصد یا کمتر برسانید و سعی کنید اکثر پروتئین خود را از گیاهان، مانند لوبیا، آجیل، دانه ها و غلات سبوس دار بدست آورید.
 


نقل از :رژیم سلامتی

کد: 7212 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۳ شهريور بازدید: 5391 ساعت: 12:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
2 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
11 جزییاتی از صحت و سقم گوجه سبز میلیونی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  بهترین راه و رسم منجمد کردن سبزی‌ها شرایط مناسب برای فریز کردن، زمانی فراهم خواهد شد ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

۹۰ نانوایی در این شهر نان رایگان می‌دهند پایگاه خبری لقمه: در زابل یک فرد نیکوکار و پر تلاش سعی کرده که نانوایی‌های زابل را در طرح «نان مهربانی» عضو کند تا بتواند کمکی برای خانواده‌های نیازمند باشد.
انقلاب علیه رژیم‌ های غذایی! بعضی افراد برای اینكه خیلی سریع و در مدت زمان كوتاهی لاغر شوند، به رژیم‌های لاغری غیرعلمی و نامتعادلی رو می‌آورند كه هر چند باعث كاهش وزن زیاد در مدت زمان كوتاه می‌شوند، ولی صدمات جبران‌ناپذیری بر سلامت بدن وارد می‌كنند. اما بعضی از عوارض هستند كه در هر رژیمی وجود دارند چون شخص تحت رژیم كمتر از نیاز بدن خود غذا می‌خورد، بنابراین بدن از دریافت بعضی از نیازهای ضروری خود در طول رژیم محروم می‌شود.
معجزه رنگ ها در شادابی و تناسب اندام شما محیط، پر از عاملی برای شادابی است، اگر بشقاب غذای شما رنگی باشد بدن شما هم شاداب و سلامت خواهد بود پس بروید سراغ رنگ‌های طبیعی. همه می‌گویند رنگ سیاه آدم را لاغرتر نشان می‌دهد اما برخی رنگ‌ها هستند كه واقعا انسان را لاغر می‌كنند نه اینكه چاقی را استتار كنند. خیلی راحت رنگ‌های قرمز، سبز و زرد را امتحان كنید تا لاغر شوید.
خطرات سس‌ و فست‌فودها برای مبتلایان به آسم آسم بیماری التهابی و انسدادی راه‌های هوایی است که با سرفه‌های مکرر، خس‌خس سینه، تنگی نفس، محدودیت فعالیت و افزایش دفع خلط به دنبال تماس با دود سیگار، مواد نگهدارنده و رنگی موجود در سس‌ها، فست‌فودها،‌ ژله و بستنی ایجاد می‌شود.