چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟


پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: با هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیداحسان خاندوزی امروز در مراسم ارائه طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان و اشتراک‌گذاری تجربه خرید اظهار داشت: مصرف آرد یارانه‌ای در کشور سال 98، حدود 8.1 میلیون تن بود که این رقم در سال 99 به 8.3 میلیون تن و سال 1400 به 8.5 میلیون تن رسید که اگر همین مسیر با رشد 2.5 تا 3 درصدی ادامه می‌یافت باید سال 1401 به 8.8 میلیون تن و امسال به 9 میلیون تن می‌رسید، اما با هوشمندسازی پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شود.

 
وی گفت:‌ بعد از حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی قیمت سایر اقلام گران شد اما قیمت نان گران نشد و نان جایگزین سایر اقلام اساسی در سبد خانوار شد.
 
خاندوزی اظهار داشت: در حال حاضر با هوشمندسازی یارانه آرد و نان میلیون‌ها نفر در سراسر کشور امکان نظارت بر این طرح و ارائه پیشنهاد و انتقاد دارند و گام مردمی شدن با دقت بالا انجام می‌شود.
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: برای هوشمندسازی یارانه آرد و نان 3 گام اجرا شد که در گام اول شفاف شدن داده‌ها، گام دوم مردمی‌سازی و گام سوم هوشمندسازی بوده است که با دستگاه‌های هوشمند در نانوایی‌ها این امکان فراهم شده است.
 
وی اظهار داشت: در کشورهای دیگر در زمانی که دولت‌ها با کسری مواجه می‌شوند بدون توجه به تبعات اجتماعی از طرح‌هایی برای تأمین بودجه استفاده می‌کنند اما در کشور ما دولت اجازه نداد از نظر کالاهای اساسی فشاری به مردم وارد شود.
 
خاندوزی اضافه کرد: قیمت معاملات غیررسمی آرد و نان دو برابر افزایش پیدا کرده و قیمت جوازهای صنفی نانوایی 50 درصد کاهش یافته است که این نشان می‌دهد هدف‌گذاری‌ها به درستی انجام شده است.
 
وی گفت:‌ 27 هزار میلیارد تومان در سال گذشته کاهش هزینه تأمین آرد و نان کشور انجام شد که معادل 1.5 میلیون تن آرد است.
 
به گزارش فارس، نان به عنوان قوت قالب مردم و یک کالای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است که طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با کمک وزارت اقتصاد، وزارت کشور و بانک سپه اجرا شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15438 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 727 ساعت: 7:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشپزخانه پاکیزه با لیموترش حال به شما خواهیم گفت با لیمو ترش چگونه وسایل خان...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

  این خوراکی‌ها آفت دهان را تشدید می‌کنند کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت:...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
مصرف روزانه ۵ وعده سبزی و میوه/ توجه به نکات بهداشتی سبزی و میوه تازه فواید زیادی دارند و کارشناسان تغذیه توصیه می کنند روزانه حداقل ۵ وعده سبزی و میوه مصرف شود.
آشنایی با زمان مصرف ویتامین‌ها و مکمل‌ها مصرف مکمل‌های ویتامین آداب خودش را دارد. شما نمی‌توانید در هر ساعت از روز و به هر شکل که خواستید ویتامین را مصرف کنید.
بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کروناویروس به تارهای صوتی آسیب می‌رساند.