چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟


پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: با هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیداحسان خاندوزی امروز در مراسم ارائه طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان و اشتراک‌گذاری تجربه خرید اظهار داشت: مصرف آرد یارانه‌ای در کشور سال 98، حدود 8.1 میلیون تن بود که این رقم در سال 99 به 8.3 میلیون تن و سال 1400 به 8.5 میلیون تن رسید که اگر همین مسیر با رشد 2.5 تا 3 درصدی ادامه می‌یافت باید سال 1401 به 8.8 میلیون تن و امسال به 9 میلیون تن می‌رسید، اما با هوشمندسازی پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شود.

 
وی گفت:‌ بعد از حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی قیمت سایر اقلام گران شد اما قیمت نان گران نشد و نان جایگزین سایر اقلام اساسی در سبد خانوار شد.
 
خاندوزی اظهار داشت: در حال حاضر با هوشمندسازی یارانه آرد و نان میلیون‌ها نفر در سراسر کشور امکان نظارت بر این طرح و ارائه پیشنهاد و انتقاد دارند و گام مردمی شدن با دقت بالا انجام می‌شود.
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: برای هوشمندسازی یارانه آرد و نان 3 گام اجرا شد که در گام اول شفاف شدن داده‌ها، گام دوم مردمی‌سازی و گام سوم هوشمندسازی بوده است که با دستگاه‌های هوشمند در نانوایی‌ها این امکان فراهم شده است.
 
وی اظهار داشت: در کشورهای دیگر در زمانی که دولت‌ها با کسری مواجه می‌شوند بدون توجه به تبعات اجتماعی از طرح‌هایی برای تأمین بودجه استفاده می‌کنند اما در کشور ما دولت اجازه نداد از نظر کالاهای اساسی فشاری به مردم وارد شود.
 
خاندوزی اضافه کرد: قیمت معاملات غیررسمی آرد و نان دو برابر افزایش پیدا کرده و قیمت جوازهای صنفی نانوایی 50 درصد کاهش یافته است که این نشان می‌دهد هدف‌گذاری‌ها به درستی انجام شده است.
 
وی گفت:‌ 27 هزار میلیارد تومان در سال گذشته کاهش هزینه تأمین آرد و نان کشور انجام شد که معادل 1.5 میلیون تن آرد است.
 
به گزارش فارس، نان به عنوان قوت قالب مردم و یک کالای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است که طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با کمک وزارت اقتصاد، وزارت کشور و بانک سپه اجرا شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15438 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 341 ساعت: 7:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
5 امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
6 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 سند توسعه زنجیره ارزش گیاهان دارویی تدوین شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۹ شهريور
9 عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
10 گندمکاران بخوانند/ قیمت واقعی گندم اعلام شد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی با طعم سرطان! همه متخصصان علوم پزشکی به مردم توصیه می‌کنند که بر...

  آب،مسئله ای مهم در سالمندی به گزارش پایگاه خبری لقمه، آب برای زندگی حیاتی است...

  مغز با صبحانه بیدار می‌شود همواره شنیده‌ایم که پزشکان از صبحانه به عنوان مهم‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

منتظر فیلم‌هایی با موضوع تغذیه سالم و ایمنی غذا از هنرمندان هستیم محمدهادی ایازی گفت: منتظریم که آثار بیشتری در حوزه تغذیه سالم را شاهد باشیم چه بسا ما در سال های آتی بتوانیم از ظرفیت های وزارت جهاد کشاورزی در حوزه ایمنی غذا استفاده کنیم.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
آیا رنگها بر ذائقه تاثیر میگذارند؟ نتایج بررسی های اخیر نشان می دهد، رنگ هایی که برای منزل انتخاب می کنید می تواند روی ذائقه اعضای خانواده تأثیر بگذارد، خواب را بهبود دهد و حتی زندگی را بانشاط کند! اما چگونه؟