چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟


پایگاه خبری لقمه: وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: با هوشمند‌سازی یارانه آرد و نان 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، سیداحسان خاندوزی امروز در مراسم ارائه طرح ملی هوشمندسازی یارانه آرد و نان و اشتراک‌گذاری تجربه خرید اظهار داشت: مصرف آرد یارانه‌ای در کشور سال 98، حدود 8.1 میلیون تن بود که این رقم در سال 99 به 8.3 میلیون تن و سال 1400 به 8.5 میلیون تن رسید که اگر همین مسیر با رشد 2.5 تا 3 درصدی ادامه می‌یافت باید سال 1401 به 8.8 میلیون تن و امسال به 9 میلیون تن می‌رسید، اما با هوشمندسازی پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال 1.5 میلیون تن در مصرف آرد و نان صرفه‌جویی شود.

 
وی گفت:‌ بعد از حذف ارز ترجیحی 4200 تومانی قیمت سایر اقلام گران شد اما قیمت نان گران نشد و نان جایگزین سایر اقلام اساسی در سبد خانوار شد.
 
خاندوزی اظهار داشت: در حال حاضر با هوشمندسازی یارانه آرد و نان میلیون‌ها نفر در سراسر کشور امکان نظارت بر این طرح و ارائه پیشنهاد و انتقاد دارند و گام مردمی شدن با دقت بالا انجام می‌شود.
 
وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین گفت: برای هوشمندسازی یارانه آرد و نان 3 گام اجرا شد که در گام اول شفاف شدن داده‌ها، گام دوم مردمی‌سازی و گام سوم هوشمندسازی بوده است که با دستگاه‌های هوشمند در نانوایی‌ها این امکان فراهم شده است.
 
وی اظهار داشت: در کشورهای دیگر در زمانی که دولت‌ها با کسری مواجه می‌شوند بدون توجه به تبعات اجتماعی از طرح‌هایی برای تأمین بودجه استفاده می‌کنند اما در کشور ما دولت اجازه نداد از نظر کالاهای اساسی فشاری به مردم وارد شود.
 
خاندوزی اضافه کرد: قیمت معاملات غیررسمی آرد و نان دو برابر افزایش پیدا کرده و قیمت جوازهای صنفی نانوایی 50 درصد کاهش یافته است که این نشان می‌دهد هدف‌گذاری‌ها به درستی انجام شده است.
 
وی گفت:‌ 27 هزار میلیارد تومان در سال گذشته کاهش هزینه تأمین آرد و نان کشور انجام شد که معادل 1.5 میلیون تن آرد است.
 
به گزارش فارس، نان به عنوان قوت قالب مردم و یک کالای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است که طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان با کمک وزارت اقتصاد، وزارت کشور و بانک سپه اجرا شد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15438 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر بازدید: 698 ساعت: 7:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
7 نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هاله‌ای از ابهام ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
8 جزئیات پویش مردمی چله خدمت/نظر شهید رئیسی در مورد خیرین ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۶ ارديبهشت
9 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
10 اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مشارکتی برای افزایش عملکرد گندم در استان تهران ۱۴۰۴ يکشنبه ۱ ارديبهشت
11 آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کم‌آبی/سرمایه‌گذاری‌ دولتی افزایش یابد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فوت‌وفن‌های نگهداری آبغوره و آبلیمو به گفته یک کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا، پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا...
میهمانی‌های یک بار مصرف! سفره های ساده لبه توری جای سفره های طرح دار را گرفت و گل سرخی ها برچیده شد و نوبت به ظروف پیرکس و آرکوپال و سرامیک رسید. تحول و تجدد به همین جا ختم نشد بلکه این تغییرات، سفره ایرانی را در فهرست سنت های در آستانه انقراض قرار داد.
قدیمی ترین نانوایی ایران کجاست؟ پایگاه خبری لقمه: نانوایی «شیخ احمد» در شهرستان کوهبنان کرمان با قدمتی بیشتر از 100 سال در حالی همچنان پابرجاست که برای ثبت در فهرست آثار ملی ملموس و ناملموس آماده می‌شود.
کنترل پُرمویی در زنان با تغذیه هیرسوتیسم به شرایطی اطلاق می‌شود که در آن موهای زائد و ناخواسته در صورت و بخش‌های مختلف بدن می‌روید که معمولاً این موها ضخیم و تیره هستند.