صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرها
>
کشاورزی و باغداری
>
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در حال تهیه و تدوین است
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور از تهیه نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی با هدف دستیابی به آمار دقیق و بسترسازی برای اجرای طرح آمایش سرزمین خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری
لقمه
، محمد احمدی، مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: تهیه و تدوین نقشه جامع کاربری اراضی کشاورزی در راستای سیاستگذاریهای صحیح و تأمین زیرساختهای برنامهریزی کشاورزی صورت میگیرد.
وی با اشاره به اهمیت آمار دقیق اراضی کشاورزی در سیاستگذاریها و برنامهریزیهای کلان، تصریح کرد: یکی از مؤلفههای اصلی سیاستگذاریهای درست و یکی از الزامات تأمین زیرساخت برنامهریزیهای کشاورزی و مورد نیاز جهت بسترسازی اجرای طرح آمایش سرزمین، دستیابی به آمار دقیق اراضی کشاورزی کشور است.
مدیرکل دفتر مهندسی و حدنگاری سازمان امور اراضی کشور افزود: این سازمان با استناد به اسناد بالادستی و با استفاده از ظرفیت فنی اجرایی کشور، تهیه نقشه جامع کاربری اراضی را در دستور کار خود قرار داده است.
احمدی تاکید کرد: تهیه این نقشه جامع، گامی مهم در جهت مدیریت بهینه اراضی کشاورزی و برنامهریزی دقیق برای توسعه پایدار کشاورزی در کشور خواهد بود.
خبرنگار: آزاده فضلی
بازگشت به صفحه نخست
کد:
15839
تاریخ نشر:
۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
بازدید:
172
ساعت:
12:57 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی
۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2
آبیاری نوین؛ راهکاری برای نجات کشاورزی در بحران کمآبی/سرمایهگذاری دولتی افزایش یابد
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3
پیشبینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سالجاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
4
امنیت غذایی کشور؛ از برنامه تا عمل
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۹ خرداد
5
تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان
۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
6
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچهسازی اراضی کشاورزی چیست؟
۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
7
دلیل متوقفماندن قانون یکپارچهسازی اراضی کشاورزی پس از 17 سال
۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
8
روایت نذری متفاوت اهالی روستای اراضی/ میزبانی ۳٠٠ ساله از عزاداران حسینی
۱۴۰۲ پنج شنبه ۵ مرداد
9
اقدامات وزارت کشاورزی برای رفع تداخلات اراضی کشاورزی
۱۴۰۱ جمعه ۴ آذر
10
اجرای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتاری اراضی کشاورزی در سال آینده
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درباره حساسیت غذایی كودكان چه میدانید
لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...
تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم
پایگاه خبری لقمه: حالا که شاید بیش از هر زمان دیگر...
بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید
شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیهای ناسالم و نامناسب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آشنایی با انواع گرسنگی
گرسنگی احساسی است که معمولا به طور ناگهانی و به همراه ولع خوردن بروز میکند و البته انواع و اقسام مختلفی دارد.علاوه بر گرسنگی فیزیکی واقعی که به دلیل نیاز بدن به مواد غذایی ضروری بروز میکند انواع گرسنگیهای دیگر نیز وجود دارد که بیشتر ذهنی هستند تا نیاز واقعی بدن.
تولید دانههای روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است
پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانههای روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانههای روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
3عامل موثر در پوسیدگی دندان
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشهد گفت: مواد قندی، میکروبها و جنس دندان سه عامل موثر اصلی در پوسیدگی دندان است.
با این پنج غذای معجزه آسا شکم خود را کوچک کنید
تحقیقات جدید نشان می دهد که این غذاها می توانند در کوچک شدن دور کمر افراد موثر باشند و در نتیجه منجر به سلامتی بیشتر آنها شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است